5. SM SAK Barmosen 22-8

Søndag morgen kl. 06:00 afgang til Vordingborg til SAK's bane, i daglig omtale kaldt "Barmosen" - en spændende bane med spændende udviklingsmuligheder og masse aktiviteter på området omkring.
Vi var klar med regnvejrsdæk, men endnu mangler vi erfaring i regnvejrsopsætning - men det kommer.
 
Træningen og tidtagningen gik fint. Peter Lundstrøm fik pole, men læs mere under billederne.
Allerede under 2. træning røg Michaels 2. gear.... det er ikke nogen spøg, så går det ikke stærkt nok!
 
Jan Faurschou havde en backupmotor som han generøst tilbød at låne Michael. Efter lidt ... tog Michael imod tilbuddet, og begyndte at afmontere den ødelagte motor og Johnny hentede motoren hos Jan. Så var der samarbejde mellem de to teammedlemmer. Johnny sprang 3. træning over så Michael kunne blive klar til tidtagningen - og det blev han.
 
Desværre havde alle ikke tænkt på at den jo var monteret med originalgearingen på 35T og til Barmosen skal der geares lavere. Men Michael kørte tidtagningen - selvom det så sjovt ud af og til, når der ikke skiftes som de andre. Det kostede mindst ½ sekund, og når de kører 38,4 - 38,7 i spidsen så er det meget.
 
Da første heat skulle afvikles stod regnen ned i stænger. Alle var dog forberedt og skiftede til regnvejrsdæk. De indledende heats blev vundet af en suveræn Peter Lundstrøm foran Johnny. Stefan Lauritsen var ikke nogen trussel endnu. Men det kom i finalen.
 
Johnny fik som nævnt en 2. plads både i første og i andet heat.
I finalen kørte det ikke rigtigt for Johnny så han måtte afgive sin 2. plads først til Jan Faurschou og derefter til Stefan Lauritsen. Det blev dog til en 4. plads og værdifulde points i SM.
 
På et tidspunkt inden finalen, blev der holdt en pause både så officials kunne få en kop kaffe og på grund af det styrtede ned i tove. Det regnede så meget så vi (jeg) måtte bruge en parably INDE i vore telte. De er dog LIDT vandtætte, så det regnede ikke, men det støvede lidt igennem.
 
Forøvrigt har jeg fået set både på et regneark som Stefan har tilsendt, og Lis har fundet den måske "officielle" rmcc.dk opstilling. Hvor står der noget om hvordan det beregnes? Jeg er forvirret - men det er måske normalt når vi snakker RMC?
 
Dennis Stochholm  | stochholm@gmail.com