6. klubløb Barmosen 2/10

SAK har en superbane i Barmosen og sidste afdeling af Klubmesterskabet blev afviklet der i rimeligt vejr - det regnede ikke - men til gengæld så stormede det så meget at det ikke engang var sjovt at flyve med drager !
 
Det var en særdeles kold vind, så det var med at have godt med tøj på. Som kører var det dog lidt nemmere at holde varmen.
Der var mange spændende race. Især underholdt FuturaXLklassen med en drabelig dyst i 2. heat. Hvor Keld Danefred Nielsen, Bent Duris og Jesper A. Frandsen dystede gevaldigt. På en af omgangene skiftede positionerne adskillige gange og sluttede med at Keld vandt heatet. Jesper tog så revance og vandt Futura XL ganske suverænt.
 
Der var faktisk spændende races i flere af klasserne, og det var interessant at følge nogle af de unge kørere, som også var modtagelig for lidt råd.
 
DD2-klassen er naturligvis vort hjertebarn. Heldigvis dukkede Stefan Lauritsen 42 op og blev efteranmeldt, så var der lagt op til nogle spændende races. Desværre havde Stefan ikke farten - og især "heldet". Tekniske problemer gjorde at han måtte skifte motor til 2.-heat. 
Det var da også med succes en andenplads kun 4 sekunder efter, men i finalen satte Johnny et hæsblæsende tempo op, efter et par nemme indledende heate. Johnny kørte bare så stærkt at Stefan som fik kæmpet sig op på 2.-pladsen, slet ikke kunne se Johnny, når han kom ud af det sidste sving inden langsiden - Johnny var allerede inde i det første sving.
 
Michael havde også fået fart i karten og kørte et par flotte 3.-pladser og en 2.-plads ind til teamet.
 
I/S RACING-teamet kan kun være særdeles tilfreds med årets sidste klubløb. Johnny manifesterede sit klubmesterskab og Michael fik atter fart i karten. Stort tillykke til begge.
 
ds
 
Hall Of Fame
Barmosen
 
 
Dennis Stochholm  | stochholm@gmail.com