Åbent Hus ASKH 4-5. juni

 
Den 4-5. juni var en rigtig sommerweekend og ASK-Hedeland holdt Åbent Hus på RRC, med mulighed for tegning af 3-mdrs.-prøvemedlemskaber og kørsel i en RIGTIG RACERKART. Fx Praga med en Rotax Max Junior motor.
Om lørdagen var der 25 der var ude og køre rigtig race i en rigtig gokart.
En oplevelse for livet, og måske startskuddet til en karriere i karting....
 
Der var samtidig træning for de af vore medlemmer der ville, for arrangementet var hos DASU registreret som en almindelig træning, og med en grundlicens kan man også være med i Miniløb.
 
Dagen var garneret med to Miniløb for forskellige klassegrupper. Det første var med lodtrækning om startplaceringen, og i andet løb blev bøtten vendt. På Klippan-sprog hedder det "pølsebakkeløb" i RR-sprog hedder det "røverheat" - men interessant.... og sjovt var det også.
Jeg har ikke styr på hvem der vandt de forskellige Miniløb, men hent "Speedhive"-applikationen på "App Store" og kig selv.
 
Jeg fulgte med DD2'erne og der var spænding. Desværre gik Martins balanceaksel så det var ud. Men alle i feltet havde nogle gode dyster, og Johnny og Michael var på hårdt arbejde. Johnny trak det længste strå foran Michael og Martin. Jonas satte sig "tungt" på DD2 XL.
 
Et godt arrangement og respekt til Jan Saltoft for hans fantastiske engagement og arbejde med alle de der skulle prøve vore gode klubkarter.
 
ds
Dennis Stochholm  | stochholm@gmail.com