Bedømt TRIAL 2. oktober

 
Der var Bedømt trial på Crossbanen i Hedeland, som ligger lige ved siden af Roskilde Racing Center, hvor vi kører gokart.
Der er der nogle trialfolk der træner og denne søndag den 2. oktober 2011 var der et "rigtigt" trialløb.
 
Husk at trial udtales i to stavelser: TRI - AL det er den korrekte udtale!
 
Som mange ved har jeg været meget involveret på flere niveauer i Bedømt Trial. Jeg har selv kørt, men kun for motionens skyld. Jeg har været løbsleder og har opnået en dommerlicens. Jeg har også i rigtig mange år skrevet om Trial til "Motorbladet" som er Danmarks Motor Unions medlemsblad.
 
Min interesse for trial startede nogenlunde samtidig med Hans Jørn Beck, som idag er aktiv kører og dybt involveret i DMU's sportsgrupper. Det er over 35 år siden!
 
I 2004 fyldte jeg rundt og mente, det var på tide at begynde med at køre gokart! Det var da også meget sjovt, det var interessant at sætte sig ind i.
Men det er svært at skifte fra "slow motion" til "fast and furious". Jeg fandt dog hurtigt ud af at jeg er meget bedre som official og teamcoach - så det er jeg ofte (med hustruen i dommertårnet endda).
Men min interesse for trial har bestået, men på et andet plan. Derfor er jeg glad når der er et trial i nærheden OG der ikke er et gokartarrangement samtidig.
 
Det var der denne søndag som endte med at blive ganske "sommerlig". Desværre var der ikke så forfærdelig mange deltagere. Jeg tror at der var omkring 20, det er jo ikke mange når man hører at der weekenden før havde været 50 deltagere.
Hvorfor kommer der ikke flere til "Djævleøen" - er det fordi det er for svært, eller er det fordi der stadig er meget længere fra Jylland til Sjælland end fra Sjælland til Jylland - det var der også for 35 år siden.
Nå - det må I selv finde ud af.
 
Jeg er glad for - på jeres vegne - at der er en stor stigning i antallet af deltagere. Det er også super at der er lavet en Classic-klasse. Her kører cykler som jeg kan huske - vi kørte på dem dengang. 
Kanske jeg en dag kan tage CCM 350'eren fra 1978 frem fra gemmet og se om ....
 
Det var en fornøjelse at hilse på de "gamle" drenge, som stadig er aktive på et rimeligt højt niveau. Det er dejligt at få lov at klappe når nogen nuller en vanskelig sektion.
 
Jeg blev forespurgt om jeg havde nogle billeder. Det var egentlig beregnet til eget brug, men her er de alligevel.
 
Hvis I laver et trialarrangement en dag hvor det ikke kolliderer med et gokartarrangement eller noget andet, så vil jeg være at finde i området.
 
stor hilsen og godt greb
Dennis
 
Dennis Stochholm  | stochholm@gmail.com