FØRSTE løb KM1 på RRC 8. august (i Coronaens vold)

”Coronaen” har været over os i mange måneder, og er ved at stramme grebet om os igen.
MEN ved det første klubløb i 2020 som ASKH kunne afvikle lørdag den 8-8-2020 blev der taget hensyn og holdt afstand på eksemplarisk måde.
 
Alle kørere og mekanikere fik udleveret et mundbind hver, og der var sæbe på toilettet og spritflasker mange steder - ”godt gået” - ASKH!
 
Banen var velforberedt og med høj solskin og en lufttemperatur på 29,5 til 30,0 grader - så var det dejligt at der var en lille smule vind og nogle skyggefulde steder rundt omkring. ”Det blæser altid i Roskilde” er en tekst vi hører ofte - og det er bare dejligt. Denne gang kølede det lidt, til daglig sørger vinden for udskiftning af luften.
 
Banen var varm og det gav at der var en masse greb. Det overraskede mange. Jeg (og andre) tror at det bl.a var grund til de mange afkørsler og sammenstød. Der var en del materiel skade… udover varmen, og grebet så måtte flere sande at der ikke var mere energi til finalen, og når kræfterne forsvinder så er det fornuftigt at den sunde fornuft siger: KØR I DEPOT. Og flere gjorde det - stor respekt for det!
 
Ialt 88 deltagere var tilmeldt og Cadet´terne stillede med 25 af dem. Det var et flot felt, men det var de andre da også. Der var opdeling i 4 grupper, hvoraf der som sædvanen tro blev kørt KZ2 og DD2 sammen. Her dog kun 13+11=24.
 
Når man kører KZ2 og DD2 i samme heat så skal starteren være helt oppe på mærkerne - det kom vor starter efter et par forsøg. Lige pludselig gik der kage i lystavlen, men de kom da afsted både med stående start for KZ`erne og rullende start for DD2`erne. Samtidig var der et par KZ´ere der stallede deres motorer inden starten.
 
17 Daniel Holm i KZ2 havde i de to indledende heats vist hele feltet vintervejen og førte suverænt og vandt med stor margin de to indledende heats. I finalen gik det også strygende, da Daniel fik sidste omgangsflaget (det gule med et stort sort kryds) var timingen ikke i orden, for 8-10 meter efter målstregen og på sidste omgang - satte motoren sig, nu ville den bare ikke mere, og en suveræn sejr blev byttet med en DNF (Did Not Finish). Ærgerlig for Daniel……. Måske havde den holdt uden 2 omstarter …… måske……
Men det er motorsport, det er ikke slut før der bliver viftet med det ternede flag!
 
I DD2 havde 1 Anders Søby (Praga) ingen synderlige problemer med at tage sejren foran 999 Mikkel Bærensen, som efterhånden viser en særdeles spændende fremgang. Men farmand Michael er jo også en gammel ”rotte” i faget.
 
Jeg nævner ikke flere, men det var en fornøjelse at se jer alle på banen igen, og kæmpe mod grebet i banen, temperaturen og de andre. Det blev kørt - i de fleste tilfælde - rigtigt pænt.

Dennis
Resultatliste
 
CAD Mini
1 101 Marc Reistrup
2 12 Noah Adrian
3 7 Emil Møller Hansen
CAD Junior
1 66 August Stensholm
2 25 Oliver Bøhrns Larsen
3 47 Magnus Lundstrøm
DASU Junior
1 77 Magnus Holsemann
2 3 Freya Normann
3 43 Mathias Klingenberg
RM Junior
1 20 William Rasmussen
2 10 Nikolai Fleck
3 75 Noah Strømsted
RM Senior
1 367 Louie Stockfleth
2 27 Frederik Fleck
3 222 Gabriel Salomon
DASU Senior
1 16 Marc Hoffman Simonsen
2 4 Fillip Normann
3 332 Mads Holck Jørgensen
DASU KZ
1 62 Kenneth Klausen
2 8 Patrick Hansen
3 133 Michael Kastaniegaard
KZ XL
1 22 Oliver Tiedebøhl
2 88 Peter Bruhn Henriksen
3 9 Andreas Roelsen
DD2
1 1 Anders Søby Nielsen
2 999 Mikkel Bærensen
3 34 Lars Pedersen
DD2 XL
1 75 Lars Andresen
2 3 Martin Hellerup Andersen
Dennis Stochholm  | stochholm@gmail.com