Grindsted DASU DM sidste afdeling 22-23 sep.

Weekenden den 22. og 23. september 2012 var bestemt til sidste afdeling af DASU DM for Rotax- og Rok-klasserne i Grindsted.
Jeg og min bedre halvdel havde planlagt en forlænget weekend i det vestjyske, og havde booket et dejligt BB i Ansager - tæt på Grindsted. Vi havde også andre interesser på menuen, men naturligvil ville vi til karting søndag på Grindsted.
Der var også stort banner på vejen, så der kom mange tilskuere.

GGK kan også fremvise nogle særdeles misundelsesværdige tribuner og en stor hal med plads til parc fermé, dækopbevaring og teknisk kontrol. Så kan man sætte regndæk på i tørvejr.
Det var der også brug for både fredag og lørdag, så der var ikke mange chancer for at træne i tørvejr, hvilket var et handikap for mange, der besøgte banen for første gang.

Hele søndagen var i strålende solskin, et godt skulderklap til DASU-arrangementet.

Ryttergården er med asfalterede veje, og efter lidt kan man også finde rundt. Toiletfaciliteter og alt andet er helt i top. Banen er med en god sværhedsgrad og man kan se meget fra tilskuerpladserne. Der er endda mulighed for mekanikere (tak til Jesper for adgang som mekaniker) at gå op på en skråning, med rækværk, hvor man kan overse hele banen, og få nogle gode billeder.

Det er vanskeligt at starte DD2/X30 Shifter-klassen når førnævnte skal være rullende og Shifterne skal være stående - dette måtte Grindsted også erfare, men alt var perfekt.

Jeg talte med Jesper 187 som i de indledende heat havde været rullende i DD2 XL. Desværre var lykken ikke med ham i finalen, en rigtig dårlig start gjorde det umuligt at give Andreas Frahm 13 nogen konkurrence. Andreas vandt helt suverænt med Jesper som 2'er og Keld Danefred 29 på 3'pladsen. I DD2 var Thomas W. Smith 618 absolut suveræn og vandt foran 19 Thomas Schmidt (læg mærke til stavningen af efternavnet og "W" i for 618-Thomas - men vi kunne måske kalde 618-Thomas "den unge" og 19-Thomas "den ældre" - men det tør jeg ikke indføre).
618-Thomas W. Smith er absolut fantastisk på en kartbane, han kører så stabilt, så jeg kommer til at tænke på andre i samme kaliber - ingen nævnt - ingen glemt:-)

Frederik Lindstrøm Andersen 179 i X30 Junior fra Hedeland var helt suveræn og vandt helt uden vanskeligheder. Frederik havde i serien placeret sig helt foran så han kan også kalde sig Danmarksmester i X30 Junior 2012 - stort tillykke til Frederik.

Der var mange vindere og de unge, og for den sags skyld den ældre, jeg følger havde en dejlig weekend på Grindsted Gokartbane.

Huskede du "at takke en official" - jeg gjorde :-)) 

PS:
Johnny Nørgaard fik en SØLVMEDALJE i DD2, selvom han måtte undlade at deltage. Stort tillykke til Thomas W. Smith for GULDMEDALJEN og Danmarksmesterskabet og tillykke til Jørgen Brandt der ledsagede med en bronzemedalje.
ds
 
Hall Of Fame for DD2 og X30 Shifter kan hentes her.
Brug en god printer til udprintning det fortjener billederne:-))
 
 
Dennis Stochholm  | stochholm@gmail.com