KM på RRC 4. april

 
Strålende solskin fra morgenstunden, men det var s….. koldt.

Jeg var dog forberedt med termokedeldragten på og havde teknisk kontrol fra 07:30 til 08:30 som sædvanlig. Der var ikke de store problemer med kontrollen, selvom der var et par enkelte der mente at deres transponder ikke behøvede at sidde bag på sædet, den virkede jo lige så godt der hvor den sad. De benægtede åbenbart Reglement 6, men der var nu ikke nogen grund til debat herom. De måtte bare montere den korrekt, men hvorfor denne snak. Hvis en official siger det og du er i tvivl, så er du jo til enhver tid velkommen til selv at kigge i Reglement 6 som vi alle er underlagt og har accepteret, ellers kan vi ikke køre gokart overhovedet.

Der var desværre ikke så mange tilmeldte blot 59 i alt. Jeg ved at der er flere for ikke at sige adskillige der venter på levering af materiel. Hvorfor har forhandlerne ikke bestilt tilstrækkeligt med karter, til strakslevering. Men de tjener måske slet ikke noget på kart-kørerne? 

Jeg så flere DD2’ere gå hvileløst rundt på tilskuerpladserne, de havde ingen kart. Hvor mange der ikke kommer fordi de har abstinenser ved jeg knapt.

I samkørselklassen DD2 og Rotax Senior var der 8 DD2’ere og 4 seniorer. Sæsonstarten og den manglende leverance af karter taget i betragtning er det OK med blot 8 DD2’ især hvis man sammenligner med 5 KZ’ere. I et af deres heat var der endda kun 2 fuldførende hvor den ene var XL-model. Kedeligt.

DASU Senior er jo en samkøringsklasse hvis nogen er det, masser af forskellige motorer gav 10  rene DASU Senior deltagere, suppleret med 2 KF’ere og 3 øvrige? i alt 15 til start.

DASU Junior’s 7 deltagere blev suppleret med 2 øvrige, det giver dog 9 deltagere.

Nummer 11 Benjamin Frilund satte endda en ny banerekord på 52.011 for DASU Junior ved dette løb. Jeg ved desværre ikke fra hvilken klub han kommer, men tillykke med rekorden!

Det absolutte største felt var på 18 deltagere, nemlig alle Cadett-klassen. 10 Juniorer og 8 Minier. Flot felt. Desværre er det noget ensartet at se på når der køres 10 minutter, for de sidste par minutter sker der absolut intet. Men hvis det er ens knægt/pige der kører så er spændingen måske til stede helt til målflaget. Men hvis man IKKE kender ”ungerne” er de sidste minutter noget kedeligt. Men flot felt, og de er rigtig dygtige alle sammen, så det var nogle flotte starter.

Der var ikke mange officials, så jeg måtte tage en tjans mere på flagpost 2 og 1. Patrick Nielsen havde sin dåb som løbsleder og klarede det fint. Sabine var alene i tårnet efter kl. 1330 hvortil Peter Thornemann. havde givet et nap med. Jeanette og Sebastian klarede vægtkontrollen, og far Henrik var i tårnet og hjalp med lyset og havde headsettet på, så Sabine ikke blev forstyrret heraf. Jan Saltoft passede traditionen tro udkørslen med bravour. Hen fik også taget nogle spændende billeder. Henrik Skov hjalp Patrick på stregen. Ulf tog sig af speakerjobbet, og Elsbeth sørgede for skriveriet. Det var ikke mange men vi klarede det og fik set noget motorløb på tæt hold.

Der var ikke så mange der huskede at ”takke en official inden hjemkørslen”. Men det er da altid noget vi kan takke hinanden for et velafviklet arrangement. Tak til alle der gav et nap med FØR – UNDER – og EFTER.

Hvis du er interesseret i, eller kender nogen der er interesseret i at give et nap med i en kartklub der hedder ASK Hedeland, så kontakt os gerne.

                                                                                  ds 

 
Dennis Stochholm  | stochholm@gmail.com