Klubmesterskabsafdeling nr. 1 i Korsør 26-3

KORT:

høj sol, koldt, manglende greb bag, fuldfør!, specialolie til gearkassen, første løb med nye Tony-karter, nyt telt, dårlig Monark-mad, lækker KKK-café, rart at møde de andre igen, spændende med alle de nye DD2'ere. En anden og en 8 plads i finalen. OK resultat.
 
Her kan du hente " Hall Of Fame #1 " med alle deltagerne i dette løb.
Lige til at printe på din fotoprinter - du kan også se den i RRC-dommertårn.

L A N G T :

Lørdag den 26. marts - Korsør KM1
Det første klubløb i 2011 blev afholdt på Korsørs Gokart Klub's bane 641 meter lange bane. Højt solskin hele dagen - men hold da ..... hvor var det koldt. Selv med flere lag tøj frøs jeg, heldigvis følte kørerne ikke kulden på samme måde som tilskuerne, for det var årets første klubløb.

Det betød også at der blev "gået til stålet" både til træning og heats, nogen gange havde man på fornemmelsen at der blev gået lidt for meget til den.
I vor klasse DD2 - som midlertidig hedder MIX 4 - viste tiderne også meget tæt løb. Der er MANGE der er skiftet til DD2 i år. Her var 11 tilmeldte, det er ikke så mange når man tænker at der på DD2 ØST-listen er 45 tilmeldte, men det var nok lidt (meget) for koldt til at lokke flere.
Desværre var løbet skæmmet at et par uheld. I anden træning i DD2 ramte Bent Duris, 401 en forankørende og tog en dramatisk lufttur, hvor han blev smidt ud af karten, og rullede adskillige gange mens karten dansede breakdance i op til 2½ meters højde i luften. Det så ikke rart ud, og Bent fik også adskillige knubs, men efter førstehjælp og en tur med ambulance til Slagelse Hospital - hvor de beholdt ham til næste eftermiddag - blev han udskrevet og kunne selv transportere sig hjem. Men med brækkede ribben, en "ridset" lunge (lungehinde), lidt hjernerystelse, samt en masse knubs over hele kroppen.

Nyeste melding lørdag den 9-4 på RRC: Bent er stadig meget øm og modtager IKKE "krammere", men forventer ikke at sidde i en kart lige med det samme, men kommer i gang! Så 401 kører på et tidspunkt igen. 
 
Der var også et uheld i en af miniklasserne, hvor køreren efter at være gående måtte en tur på hospitalet, men pt. ved jeg ikke mere om det - informér mig hvis du ved noget.
 
Allerede under de to træninger havde vi problemer med vore TONY-karter. Men efter nogle justeringer gik det nogenlunde. Men Johnny havde hele dagen under træning, tidtagning og løb store problemer med manglende greb i bagenden, det er noget vi skal arbejde videre med.
 
Tidtagningen resulterede i en 2. og en 3. plads efter Jan Faurschou. Alle kørte på 31.1 sek. med en difference på kun 54 hundrededele.
Første, andet og tredje heat blev vundet af Jan - som pt. er urørlig. I første heat tog Johnny anden- og Michael tredjepladsen. Johnny fik bedste tid i heatet, men med den sejlende bagende var det umuligt at overhale en "gammel" racer som Jan.
Andet heat en andenplads til Johnny. Michael måtte udgå - defekt tændrør.
 
I finalen var det Johnnys tur til at udgå, efter et puf og en eller flere snurreture, lagde han hjælmen i sædet - kun for at genoptage racet - på opfordring, men resultatlisten ser ikke ud til at være korrekt i den forbindelse - man har ladet ham udgå - men har ikke lagt ham ind igen da han fortsatte - og det skal man jo, desværre er tiden langt udløbet for indsigelse - men det er vist noget sjusk!
 
Jan Faurschou vandt som forventet, men Michael havde virkelig fået gang i det og fik en flot 2. plads. Henrik Frandsen fra team Easykart tog den sidste podieplacering.
ds
 
Melding efter en uge: Bent er stadig meget øm, og det varer lang tid før vi ser ham i en kart. Men vi glæder os til at se dig - bare som gæst - gerne en torsdag :-) stor hilsen og fortsat god bedring.               fra os alle.
Dennis Stochholm  | stochholm@gmail.com