McLaren 2016

 
Lørdag den 24. september 2016 var vi på Sjællandsringen i skønt eftersommervejr og over 20 graders varme, for at indløse mit turkort til en prøvekørsel af oprindelig en Ferrari - men den var optaget - så jeg kunne vælge et endnu mere unikt køretøj nemlig en McLaren.
Jeg undrede mig lidt over at de skulle se kørekort, men det viste sig at jeg SELV skulle køre McLaren´en. Det var også OK, men jeg er ikke racerkører / aktiv motorkører mere, så det fandt jeg da hurtigt ud af at det ville ikke blive for sjovt. For selvfølgelig kunne jeg køre en McLaren.... men det ville da helt sikkert blive mere spændende at få en der kendte bilen til at køre, og hvem ellers end ejeren af dette avancerede instrument.
Jeg bad ham bare fyre den af, jeg havde lidt erfaring med motorsporten i næsten alle afskygninger - og han fyrede den af!
På langsiden med omkring 210 km/t inden en EFFEKTIV opbremsning, for som alle racere, er bremserne langt bedre end accelerationsmuligheden. Der blev også gået til stålet i hjørnerne hvor alle 4 dæk gav lyd fra sig, og curberne blev også brugt, jo han kendte sin bil og dennes begrænsninger.
Det var en stor oplevelse..... næste gang så prøver jeg måske selv en søndagstur i en McLaren, Ferrari, Corvette eller ????
Tak til køreren, tak til Michael og Johnny for en god oplevelse.
Dennis
Dennis Stochholm  | stochholm@gmail.com