SM på RRC

Sjællandsmesterskabsafdeling på Roskilde Racing Center
 
Søndag den 29. september 2019
 
Det var ikke det store deltagerantal denne afdeling af Sjællandsmesterskabet vil blive husket for. Cadett Junior var dog repræsenteret med 19 deltagere. DASU Senior med 14 deltagere, de øvrige med kun etcifrede antal deltagere. KZ-klassens 4 deltagere havde det dog sjovt.
 
Finalen i KZ blev interessant. Hvorfor? Jo, fordi #6 Viktor Lassen som den eneste satsede på at det ville fortsætte med at regne lidt, og at banen ikke nåede at tørre op. De øvrigt 3 startede alle på slicks (tørvejrsdæk).
 
Viktor lagde da også ud fra start med fuld knald på den våde bane, og de tre andre haltede bagefter. Det var MANGE meter der blev lagt afstand til konkurrenterne med hvert sving og omgang. På et tidspunkt var Viktor da også mere end ½ minut foran de øvrige, som ellers kørte med pæn afstand imellem sig, men det var jo også søndag.
 
Viktors dæk holdt til målflaget, på trods af at han satte farten lidt ned. Hvorfor, jo, fordi der - opdagede han bagefter - var et af baghjulslejerne, der var en revne i, så karten skrumplede lidt. Det var jo ikke noget problem, for Viktor vandt alligevel med 26,526 sekund foran 28 Gustav, 78 Lasse og 23 Flemming. Bedste tid fik Viktor også med 57:652, hvor den næstbedste på slicks kørte 1:00:544 - jo lidt forskel var der.
 
Dennis
 
Vindere fra venstre #2 (RunnerUp) i midten: #1. FØRSTEPLADS (Winner) og til højre (når der er 3) #3 (tæt på)..
Dennis Stochholm  | stochholm@gmail.com