SM1 på Korsør

 
Første afdeling af SM blev afviklet på Korsør Kart Bane i Sommervejr. Det har vi også trængt til i lang tid. Det har været koldt og med snevejr af og til faktisk helt til denne søndag som vi nød til fulde. 
Jeg havde valgt at komme som "tilskuer" til løbene om søndagen, hvor der blev kørt med Rotax, Rokker i forskellige variationer, desværre ikke med så mange deltagere som ønsket.
Men det er også svært at konkurrere med årets første Dansk Rotax Max Challenge som blev afviklet i Ikast.
Som et godt eksempel var der 5 DD2'ere i Korsør og 41 til DRMC i Ikast. Det burde kunne laves lidt bedre.
 
Lidt om søndagens løb:
DD2-løbene var bortset fra 31 Martin B. Bertelsens suverænitet faktisk spændende. Jacob Skallergård med nr. 98 tog sig af 2. pladsen selvom han i Pre-finalen smed den ene bremsebakke på bagbremsen. Men forhjulsbremserne er også de mest effektive. Men det blev dog rettet til finalen og da Martin slappede af kom Jacob ind kun 0,743 sekund efter - det er godkendt.
De tre Henrik´er 107 Bach Hansen, 36 Pedersen og 66 Jensen - det lokale es. kom i mål i denne rækkefølge. Men der blev kørt tæt og der blev givet et par ganges strafsekunder, dog kun -3 sekunder. Pas på drenge, hvis der bliver givet 10 strafsekunder, så begynder det at få betydning!
Men ind i mellem var der også spændende race mellem 107, 35 og 66 - godt kørt!
 
I Rotax Junior/Senior kørte bl.a. 110 Alexander et godt race, dog ærgerligt at han måtte give plads til en anden der så blev 3´er. 99 Mikkel Bærensen tog den lidt med ro, men kom med i den sidste tredjedel som 9´er. ”Mikkel - selvom du har nr. 99 betyder det ikke at du skal blive nr. 9”…….
.
Rokkernes 300 Peter Bielefeldt var også her ganske suveræn i sin ROK DVS efterfulgt at 67 Mads Rasmussen og 28 Kirstine Falch. 39 Nicklas Mørck og 26 Adrian Ørts gjorde også en god figur i den første halvdel af feltet.
Et godt arrangement - årets første gokartløb - og så i ”sommervejr” - næsten.
 

tak til KKK
Dennis
 
Søndagens vindere på podiet:
Dennis Stochholm  | stochholm@gmail.com