Amerikanske Miniatureheste

Jeg er faldet pladask for de små skønheder og nyder arbejdet med dem i lige så høj grad, som jeg gjorde det med ridehestene. De er nemme at håndtere i det daglige, men giver fuldt ud den samme glæde og tilfredshed. 
 
De er samarbejdsvillige og energiske - modsat f.es. shetlænderen, som mange sammenligner dem med. De har temperament som en varmblod og har masser af nerve at arbejde med. 
 
Køredelen er min store passion og det 'lugter' jo næsten af dressur. Jeg har god gavn af min erfaring som rytter og arbejder meget med hestene i longe, liner og for vogn. Jeg vil give miniaturehestene min største anbefaling og glæder mig til mange flere år i sporten.

Kalender 2020

12.-14. juni - Det Fynske Dyrskue  
27. juni - Mayfair CC2020
1. aug - Summer Shine CC2020
15.-16. aug. - ICAMH European Championship
29. aug. - Sommershow MHDK 
5. sept. - Grand Finale CC2020
 
Følg vores dagligdag på Instagram - JPMiniatures!
 

Om mig

Mit navn er Jill Poulsen og jeg er 27 år gammel. Jeg er jurist og bor i Odense med min kæreste og vores hund. Mine fire heste står opstaldet hos Katusa Miniaturehorses ved Bogense. 

Jeg har haft heste hele mit liv og har flere gange repræsenteret Det Danske Landshold for Ungavlere ved VM. Jeg købte mine første miniatureheste i februar 2012 og er blevet grebet af sporten. 
 
Jeg holder meget af konkurrencen og arbejdet med at gøre hestene klar til et stævne og få dem optimalt fremvist. Min vision er altid at fremvise nogle gode, sunde og glade heste.
 
Jeg ønsker heste hvor funktionaliteten er i top - med bevægelsen og temperamentet i højsædet.
 
I de seneste år har jeg været så heldig at dele mine heste med en sød pige, som hjælper mig når vi skal til shows. Asta Petz er blevet en helt uundværlig del af JP Miniatures og jeg nyder at vi kan tage af sted sammen til diverse shows. Asta viser primært Al Pacino i performanceklasserne og de er et super makkerpar! 

Jeg er medlem af MHDK, AMHA og AMHR.
Jill Poulsen | Grøndalsvej 16, 5000 Odense C - Danmark | Tlf.: 25150211 | jill.jpminiatures@gmail.com