Amerikanske Miniatureheste

Jeg er faldet pladask for de små skønheder og nyder arbejdet med dem i lige så høj grad, som jeg gjorde det med ridehestene. De er nemme at håndtere i det daglige, men giver fuldt ud den samme glæde og tilfredshed. 
 
De er samarbejdsvillige og energiske - modsat f.es. shetlænderen, som mange sammenligner dem med. De har temperament som en varmblod og har masser af nerve at arbejde med. 
 
Køredelen er min store passion og det 'lugter' jo næsten af dressur. Jeg har god gavn af min erfaring som rytter og arbejder meget med hestene i longe, liner og for vogn. Jeg vil give miniaturehestene min største anbefaling og glæder mig til mange flere år i sporten.
 
Følg vores dagligdag på Instagram - JPMiniatures!

Kalender 2019

6. april - Clinic MHDK
4. maj - Minityrhästens Dag SMHF
25. maj - Det Sønderjyske Fællesskue
8.-9. juni - ICAMH Summershow
14.-16. juni - Det Fynske Dyrskue
31. august - MHDK Føl- og plagskue
 
 
 
 
 

Om mig

Mit navn er Jill Poulsen og jeg er 27 år gammel. Jeg er jurist og bor i Odense med min kæreste og vores hund. Mine fire heste står opstaldet hos Katusa Miniaturehorses ved Bogense. 

Jeg har haft heste hele mit liv og har flere gange repræsenteret Det Danske Landshold for Ungavlere ved VM. Jeg købte mine første miniatureheste i februar 2012 og er blevet grebet af sporten. 
 
Jeg holder meget af konkurrencen og arbejdet med at gøre hestene klar til et stævne og få dem optimalt fremvist. Min vision er altid at fremvise nogle gode, sunde og glade heste.
 
Jeg ønsker heste hvor funktionaliteten er i top - med bevægelsen og temperamentet i højsædet.

Jeg er medlem af AMHA og AMHR.
Jill Poulsen | Grøndalsvej 16, 5000 Odense C - Danmark | Tlf.: 25150211 | jill.jpminiatures@gmail.com