Klik på billederne
 
Ældre julekort
 
 
Nyere julekort
 
 
Stempler
 
 
 
Julekort med børn som motiv
 
 
Julekort med kirker og andre bygninger som motiv
 
 
 
Frimærker fra udlandet
 
Julekort hvor julepynt er motivet
 
Vi bor på Fyn og har et opdræt af Norske Skovkatte og Burmilla.
 
 
 
Norsk SkovkatBurmilla
 
 
 
Jeg samler på alt som er sendt fra person til person. Jo ældre jo bedre. Nyt høre også til i mine samlinger.
  
Jeg vil gerne give dig mulighed for at se en del af det jeg har i mine samlinger. Se det hele er på nuværende tidspunkt ikke muligt. 

 Klik på billederne. De fører dig rundt på siderne hvor jeg har eksempler på al det som jeg har i mine samlinger.

 
Jeg startede min postkortsamling da jeg var ca. 14 år. Jeg havde som ung en masse pennevenner rundt omkring på jorden. Vi sendte postkort til hinanden. Alder er ingen hindring for at et postkort kan være interessant for en samler. I dag forsøger ingen at samle alle postkort som er lavet men vælger sig nogle samle områder.
At stå med et kort i hånden som er over 100 år er noget ganske særligt for mig. Tænk hvad det har oplevet i de mange år og ufatteligt at det er fint og intakt stadig. Bliver der passet på det kan det uden problemer blive 200 år.
De viste korts alder lader sig ikke altid bestemme. Et ubrugt kort kan ligne et tusse gammelt kort og så vise sig at være langt yngre end først antaget og omvendt. Dog vil format, trykteknik, udgiver og motives tilblivelse fortælle om kortets alder. Motivet i sig selv kan også vise et sted eller en begivenhed som man kan bruge til at vurdere kortets alder på. Er kortet sendt vil et poststempel fortælle klart og tydelig hvor langt tilbage i tiden vi skal men det kan jo have ligget i skuffen i mange år inden. Ofte er poststemplet så utydeligt at det ikke kan læses. Nogle gange er frimærket nensomt taget af. En frimærkesamler har været på rov, øv. 
 

Som mange andre børn og unge før mig begyndte jeg at samle på frimærker da jeg var barn. Jeg havde mange pennevenner og begyndte at gemme frimærkerne. Jeg gemte i de første mange år kun frimærkerne men begyndte for en del år siden at lade dem side på kuverterne og kortene. Det betyder at jeg idag har 2 samlinger med frimærker. En på god gammeldags maner hvor jeg kun har frimærket og en hvor jeg har frimærkerne på enten en kuvert eller et kort.

 

På det seneste er der kommet en større samling af lejlighedskort og en mindre samling med invitationskort og stempler til. Derudover har jeg en større samling kuverter med logo på fra diverse virsomheder og institutioner.

Møder du kort på mine sider, som du er interesseret i at købe er du velkommen til at kontakte mig. Ikke alt kan erhverves men noget kan jeg godt overtales til at sælge til den rette pris.

 Klik på billederne. De fører dig rundt på siderne hvor jeg har eksempler på al det som jeg har i mine samlinger.

Vil du se nogle af de kort jeg har til salg skal du klikke på billederne herunder
 
 
Postkort
 
Klik på billederne 
 
Alder ingen hindring
 
Konfirmationstelegrammer 
 
 
Nisser på slap line.
 
 
 
 
 
 
Danske frimærker
 
Frimærker på kuvert og kort
 
 
Lejlighedskort 
 
Postkort
Krista Nielsen | Pilekrogen 20, Haastrup, 5600 Fåborg  | babettesnorskeskovkat@yahoo.com