Sangerne kommer fra hele Djursland, og vi er fælles om en stor glædeved korsangen. Vi har en ambition om at forene et hyggeligt samvær med at synge og arbejde med kvalitet og fordybelse i værkerne under både prøvearbejdet og til koncerterne. 
I prøvearbejdet arbejder vi med både det musikalske udtryk,  stemmetræning, klang og intonation. Til koncerterne tilstræber vi altid at give tilhørerne en god musikalsk oplevelse.
 
Kontakt gerne vores dirigent Brian Stenger Poulsen ved forespørgsel på en koncert, eller hvis du er interesseret i at søge optagelse i koret.
Kontaktoplysninger: Mobil 2156 8240. Mail: b_stenger_poulsen@hotmail.com 

AKTUELT: Hvis du synger BAS og kunne tænke dig at prøve at være en del af koret, er vi særligt interesseret i at høre fra dig. Vi øver normalt mandage aftener i Thorsager - dog ikke på skolefridage.


Djurs Kammerkor er en frivillig forening med CVR-nummer 39821907.

Hør os!

Barn Jesus i en kryppe lå

I himmelen


Koret har typisk 4-8 koncerter årligt fordelt på forårs- og efterårssæsonen. Vi har givet koncerter på det meste af Djursland, i Randers, Aarhus og København, ligesom vi har haft korrejser og koncerter i bl.a. Norge, Holland, Ungarn og Tyskland.


JULEKONCERTER 2018:

Ma. 10. december kl. 19.30 i Ålsø Kirke.

Ma. 17. december kl. 19.30 i Søften Kirke.

 

Kontakt Djurs Kammerkor via mail: kontakt@djurskammerkor.dk