ULVA
CAOZ
RIME
FEEBEE
CSILLA
FREYA
GRÅVIND

VÅRE HUNDER

Ulva er født 12.06.11 og har vært med på litt av hvert. Vi har vært på "stretching-kurs", valpekurs, nybegynner, videregående og konkuranse-kurs i lydighet. Hun er utdannet Besøkshund og kan besøke syke og gamle på syke/gamlehjem!
Hun tok sin BH i okt/nov 2015.
Ulva er ei rolig og tålmodig dame som elsker å leke og svømme! Hun er flink og forsiktig med små barn og de må gjerne klemme og klappe henne så lenge de gidder. Hun er en "sofagris" hjemme og vil gjerne ligge i fanget, men på tur er det hun som er "sjefen"! Hun er ekstremt ballgal :)
Caoz er født 02.11.11 og har gått valpekurs og nybegynner-kurs i lydighet, agulity-kurs og ellers vært med å trene sammen med Ulva, men synes nok det er ganske "kjedelig" å ikke få lov å være "villbass"! For tiden trener vi i RIK (IPO) programmet og han har virkelig vist at han kan arbeide. Han har bestått BH, BSL1 og BSL2 på ca 1 år!
Han har også bestått BSL3 i 2015, og i mai 2016 reiste vi til Sverige og deltok på Schæferslaget som er en internasjonal konkurranse!!
Der bestod vi og tok en 4 plass i SL3!!
November 2016 bestor han IPO1 i ekstrene forhold med pøregn og snø :)
April 2017 bestod han SPH1 på Sviland.
Mai 2017 bestod han IPO-FH på Schæferslaget og kan krone seg med enda en internasjonal tittel :D!
November 2017 bestod han IPO2!!
Dette er det ingen med Hvit Gjeterhund i Norge som har gjort før, så vi er utrolig stolt av han :D
Caoz er en mere forsiktig type enn Ulva. Han er en ekte koseklump og elsker å ligge på ryggen å bli klødd. Han "innviterer" gjerne til å leke eller bli kost med, men er ikke så vill i lek med andre mennesker enn de han kjenner. Han er en raring på mange måter, men en rolig og snill gutt. På skauen så hører jeg han mere enn jeg ser han!! Caoz er også spesielt glad i katter, han vil gjerne leke og kose med de, og han vet hvem som er sjefen! Han er fantastisk flink med valper og en super "onkel" for Rime
Rime er født 25.06.13 Hun er virkelig et "lite" sjarmtroll! Hun har masse energi som det ikke alltid er like lett å få brukt opp :) Hun er fantastisk med valpene vi har hatt og koser seg masse med dem når de kommer på besøk! Hun er litt mer "forsiktig" enn Ulva og Caoz, og trenger litt mer tid på å "bli kjent" med både mennesker og andre hunder. Hun er en ekte "kjælegris" og vil gjerne ligge på fanget :)
Hun har gått LP-nybegynner og virker veldig lettlært, så lenge hun har fått "brent" litt energi først! Hun er begynt å trene i RIK-programmet høsten 2014 og tok BH i april 2015. I november 2017 bestod hun SL1 og i mai 2018 bestod hun SL2
Feebee er født 26.04.2014 Hun kom tilbake til oss i mai 2018.
Hun har trent "hverdagslydighet" og er ei omgjengelig og gri tispe. Det er mye lyd i henne og hun "prater" mye. Dette gjor egentlig hele Snow White kullet, og det har de nok etter sin mor. Hun er ei dominant tispe, og vi unngår å sette henne sammen med tisper på samme alder. Ellers er hun snill med andre hunder. Hun har vært super med de 3 valpene vi har hjemme, og går veldig fint sammen med de 3 andre voksne tispene vi har. 
Hun har godkjent MH, men har 4 (berøret) på skudd.
Om hun skal brukes i avl, må vi finne en trygg og stødig hanne til henne.

Csilla er født 19.04.2015 sammen med 9 andre søsken og er den første hunden vi beholder selv av vårt eget oppdrett.Hun er en aktiv og tøff lita jente og skal trene i RIK-programmet som de andre. November 2016 bestod hun BH
April 2017 bestod hun SL1
September 2017 bestod hun SL2 og mai 2018 bestod hun SL3
Freya er født 24.02.2018 Hun er ei morsom og veldig lita tispe. Hun var bare 175g da hun ble født og det ser ut som hun ikke har tenkt å bli så stor som sine søsken. Hun er aktiv og kreativ, og har et stort vokabulær. Hun er en "tøffing" når vi er hjemme, men blir en helt annen hund når vi er på fremmede steder. Ha går hun "fri ved fot" og overlater alt til sin fører. Vi trener på masse forstyrrelser, men hun ser ikke ut til å bry seg om noe.
Hun er lett å trene og helt super på innkalling.
Vi er igang med å legge "ruter" til henne, så får vi se om hun blir en kommende spor og lydighetshund.
GråVind er født 03.03.2018, på Pål sin bursdag. Han er en "ekte" luring.
Han har lært seg at hvis han kommer med en ball, så vanker det godbiter og lek. Finner han ikke en ball, leter han opp hva som helst å komme med. Noen ganger har jeg fanget fult av sko, leker, baller, tomflasker eller andre ting han finner. Han er gjerne oppe på stuebordet og "stjeler" briller, penner eller notatbøker og sitter å venter på å få godbit. Han er en stor og veldig kraftig gutt. Han en snill, men det er veldig mye lyd i han. Han bjeffer når han er glad, når han tror han hører noe eller når han skal ha mat. Vi trener på "stille" og håper at det gir seg litt etterhvert. 
Vi er begynt litt lydighet og "ruter" til han og han virker veldig interessert.
HUNDER VI HAR PÅ F´OR/DEL-EIE
---------------------------------------------------
 
*Albus Lupus Ul-Po Cira født 19.04.2015
 Hun har godkjent MH og bestått FP (BH)
 
Mor: Jeppetollern's Bright White "Ulva"
Far: Omar Sharif Biale Wzgorza
Hun bor i Kristiansand hos Amalie og Benjamin. 
----------------------------------------------------------------------------------------
 
*Albus Lupus Ri-Ca Eevee født 20.11.2016
 Hun har godkjent MH og bestått FP (BH)
 
Mor: Invincible Rime LOTWS
Far: Vi'Ka Caoz
Bor i Kristiansand hos Tina og familien.
----------------------------------------------------------------------------------------
 
*Albus Lupus Csi-Ca Falco født 24.02.2018
 
Mor: Albus Lupus Csi-Ca Csilla
Far: Vi'Ka Caoz
Bor i Kristiansand hos Tina og familien.
----------------------------------------------------------------------------------------
 
*Albus Lupus Ri-Na Gin Alba født 03.03.2018
 
Mor: Invincible Rime LOTWS
Far: Konglegrend's Awsome Nanok
Bor i Arendal hos Monica og Haakon.
----------------------------------------------------------------------------------------
 
Caoz, Rime og Like poserer på
17 mai.
Ulva ligger inne og mater valpene.
15.05.2014
Ulva, Rime og Caoz

 

 
Kennel Albus Lupus | Borgeveien 30, 4658 Tveit - Norge | Phone: +47 95917019 | linda.supersaxo@gmail.com