Nicci x Lux 2017

 
Juni 2017
Lækre hvalpe efter Nicci (mor) og Lux (far)
Den 30. maj 2017 fødte Nicci seks super fine hvalpe.
Fødslen forløb efter bogen og Nicci er bare verdens bedste hundemor.
Nicci og Lux har haft et kuld tidligere (2016). Vi har selv beholdt en hvalp fra dette kuld - Piper - hun er ekstrem lærenem og sjov at arbejde med. Hun har drive og masser af instinkt.
Nicci og Lux kombinationen har givet nogle gode hvalpe med god energi, intelligens og instinkt - så vi gentager successen.

Der er to hanner og fire tæver - som alle er livlige og stærke. Vi har stortset ikke blandet os, da Nicci har helt styr på situationen her i den første tid.
Begge hanner har hvid blis og klassiske aftegninger - de er begge trefarvede efter deres far.
To af tæverne har overvejende sort hovede og hvid snude og hvid krave. De øvrige to har hvid blis og har klassiske aftegninger. De er ligeledes trefarvede.

Fødslen startede faktisk i vores have hvor Nicci har gået og gravet igennem længere tid. Hun fødte den første hvalp i hundehuset, uden hjælp, i fint solskinsvejr, men blev overtalt til at rykke ind i huset :o)

Hvem er mor-Nicci?
Nicci kommer fra Holland og er opdrættet af Ron Snoeck (Conquest Bordercollies). Hun er ud af Conquest Tom og Nell (P. Fielding). Nicci kom til Danmark da hun var 10 måneder gammel og har siden fungeret som hyrdehund i det daglige arbejde med fårene. Nicci har en spændende stamtavle bag sig, hvor flere af de dygtigste hyrdehunde er repræsenteret. Nicci er 11% skotsk, 10% walisisk, 60% engelsk, 10% irsk og 9% andet. Hun har A-hofter og er genetisk fri for CEA/CH.

Hvem er far-Lux?
Lux er ud af Pippi og Tony Ottesens Bob. Lux er vores hyrdehund nummer 1 her på gården. Han er ekstrem samarbejdsvillig og har et fantastisk temperament. Han er nem at træne og har et gå-på-mod som de fleste må misunde ham. Han har A-hofter og er testet normal for CEA/CH og TNS.

Flytte hjemmefra?
Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra den 25. juli 2017. Men vi kan beholde hvalpene længere ved behov.

Kontakt os
Hvis du er interesseret i en hvalp eller vil du høre mere om kuldet er du velkommen til at kontakte os - benyt kontaktformularen her på siden eller skriv en mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt.
Kennel min bedste ven v/Morten Beyer Vendelbo  | info@kennelminbedsteven.dk