kinesiologi - kraniosakral-terap

Find problemets rødder

For den, som ønsker større livskvalitet og velvære i det daglige, er der mange muligheder for at gøre noget selv, og  mange steder, man kan henvende sig for at få hjælp. Det gælder, uanset om man ønsker at forbedre helbred, fordøjelse, søvn, energiniveau, følelsesliv, spiritualitet eller lignende.

Kinesiologisk muskeltest
Du er naturligvis bevidst om, hvordan problemerne kommer til syne i din hverdag. Men din krop har en lang række systemer, som registrerer kroppens funktioner og den mere ubevidste del af følelseslivet, og som styrer, hvordan organerne og hjernen arbejder.

Hvordan kan man få nærmere viden om disse processer? Det kan man få et mere detaljeret billede af ved at stille en serie spørgsmål og aflæse bestemte musklers spontane reaktion på hvert spørgsmål. Man kan bl.a. aflæse det, ved at armmusklen mister noget af sin styrke, hvis man foreslår noget forkert, men bevarer den, hvis man kommer med et korrekt udsagn.

Sammenhæng mellem krop og sind
De géner af fysisk eller psykisk art, som du måtte have, kan skyldes et samspil af mange faktorer. Muskeltesten afdækker de dybere årsagssammenhænge mellem det fysiske, kemiske, psykiske eller spirituelle. Konkret kan det f.eks. være

- at du måske har en forkert arbejdsstilling, får for lidt motion eller har en forkert kropsholdning, altså en fysisk ubalance.
- at der måske er noget, du ikke kan tåle i maden, i luften hvor du færdes, eller i cremen, du smører på huden. Altså en kemisk årsag.
- at energistrømmene i din krop måske ude af balance.
- at der er måske er nogle oplevelser i fortiden, som du ikke har kunnet lægge bag dig, eller en udviklingsmæssig fase eller krise, du er ved at gennemgå. Altså noget psykisk eller spirituelt.

Den kinesiologiske muskeltest kan afdække disse sammenhænge.

Behandlinger og vejledning

Den kinesiologiske muskeltest kan svare på, hvilke former for behandling, der kan være gavnlige. Det kan være:

Kraniosakralterapi
er en behandling, hvor jeg med nænsom berøring især af hovedbund, nakke og rygsøjle, afbalancerer pulsen i den væske, der omgiver hjernen og rygmarven. Det kan afhjælpe mange problemer – f.eks ved rygsmerter, stress og piskesmæld.

Akupressur
er tryk og massage på kroppens akupunktur-punkter. Ved denne behandling stimulerer jeg meridianerne (kroppens 14 energibaner) og dermed bl.a. musklers og organers funktioner. Akupressur kan virke styrkende, afslappende og udrensende.

Healing
har en positiv påvirkning af menneskets energifelt (aura), ved at man holder på bestemte punkter på kroppen eller cirkulerer over de enkelte chakraer.  Det virker beroligende og kan støtte følelsesmæssige processer. Dette arbejde kan kombineres med samtale om drømme eller arbejde med andre problemfelter som f.eks. stress.

Kost, kosttilskud, homøopati.
Måske behøver du at ændre på din kost eller supplere den med f.eks. kosttilskud (vitaminer, mineraler, fedstyrer, urter m.m.) og evt. at tage homøopatisk medicin ( en alternativ medicin, som består af ekstremt fortyndede urte-udtræk eller salte, så kroppen nærmest kun kan reagerre på stoffets ikke-materielle form eller ”aura”), der påvirker både kropslige og følelsesmæssige tilstande.

Afspænding og meditation.
Måske vil det være godt for dig at arbejde regelmæssigt med afspænding af stress i kroppen eller med meditation (altså at fordybe sig i indadvendt koncentration).  Det kan bl.a. virke afbalancerende og forbedre koncentrationsevnen.

Opret en vækst-gruppe

Mindfulness-forløb og
meditationsgrupper i
Bob Moores metoder
Hvis I er en gruppe af f.eks. venner eller kolleger, der ønsker at arbejde med mindfulness /meditation / Bob Moores energi-øvelser og meditationer, så er I velkomne til at kontakte mig og lave en aftale. Jeg har selv  mediteret og fulgt udviklingsgrupper hos Bob Moore i femten år.

 

 
 
Kirsten de Cros Dich kinesiologi healing kraniosakral terapi meditation mindfulness

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Kirsten de Cros Dich
cand.mag. i musik, dansk og læsepædagogik
 
Råhøjvænget 19
8250 Viby J.
 
kirsten.dich@gmail.com
 
Du kan kontakte mig på
fastnet 86 28 34 30
og på mobil 28 86 34 30
  Kirsten de Cros Dich | Råhøjvænget 19, Stautrup, 8250 Viby J.  | Tlf.: 86 28 34 30 | kirsten.dich@gmail.com