Om os

Kort fortalt... 

Kort fortalt er vi en butik specialiseret i kurvemøbler og meget andet i flet, samt smukke møbler fra verden over, herunder Indonesien, Bali. Hos Kurvehuset/INDU ønsker vi at give vores kunder en speciel oplevelse, når de træder ind i butikken, og dette gør vi ved at sørge for at alt vi sælger er håndlavet, derfor har håndarbejdet fået en kærlig hånd i processen. Vi bestræber os efter at levere et specielt produkt, og omend du vælger en reol eller stol eller noget helt tredje, bliver forholdet til det købte noget helt specielt, da produktet ikke er masseproduceret, men derimod unikt. 

Hos Kurvehuset er vi altid klar på at hjælpe...
Og når Du træder ind i Kurvehuset/INDU, træder du ind i en butik, som har en hyggelig stemning, hvor medarbejderne altid er klar på at hjælpe med et smil. Hos Kurvehuset/INDU tilbyder vi reperation, og alt alt reperation udføres i flet. Vi sørger selvfølgleig også for at levere dine varer, og vi kan selvfølgelig altid finde ud af, hvordan dine varer skal leveres, hvis de er for store til at have i bilen. 
 
For yderligere spørgsmål bedes alle henvendelser stilles til forretningens indehaver, Jasem Pourdeylami, som kan kontaktes på tlf. 39 66 10 74. 
 
VI SES I KURVEHUSET/INDU 
 

Åbningstider:
Mandag - Fredag: 10-18
Lørdag: 10-16
Sødag: Lukket
 
Vi holder åbent den første søndag i måneden.
Vi holder åbent efter aftale. 
 
 

 

Jasem Pourdeylami | CVR: 25629795 | Søborg Torv 5, 2860 Søborg  | Tlf.: 39 66 10 74