Nyheder / Nyheder 2011 - del 2

Nyheder 2011 - del 2

Tirsdag den 20. december 2011
Ja, vi fik fejret fødselsdag til den store guldmedalje.
Lørdag hvor Lanzo fyldte 8 år havde vi aftalt en gå-tur med Henrik og hans 2 newf tøser. Det er altid en fornøjelse og igen gik turen til Nyskoven hvor alle hundene kan løbe løs og som regel er der ikke andre end os der. Det var der heller ikke den dag. Jeg var ikke så heldig med billederne den dag, men heldigvis fik Henrik taget nogen gode billeder af Lanzo på hans 8 års fødselsdag. Vi var afsted 1½ time og hundene hyggede sig rigtig og Lanzo var virkelig i hopla. Han drønede rundt og forsøgte at få gang i tøserne, men det gad de ikke rigtig den dag. Han var ellers helt ude og tilbyde sig i play-bow som en lille hvalp og stod og gøede af dem og styrtede så afsted, men de bed altså ikke på. Men tror nu nok alligevel at de hyggede sig. Henrik og jeg fik en god snak som vi plejer og fik grinet noget af hundene. Billederne her er Henrik's fortjeneste.
Ja, jeg er jo nok ikke helt objektiv, men jeg synes jo stadig at min bamse er en smuk hund !
Søndag havde vi gæster hele dagen - inkl Pepsi som er en lille hundehvalp på bare 10 uger. Det var en super dag med kagehund som også blev foreviget. Se bare billedet her under.
 
 
 
 
I den forgangne weekend har vi også være oppe og se børnebørn hos Lotte Fisker i Odder. Søde dejlige Whoopie har fået 5 skønne hvalpe og da vi alligevel var i nærheden, måtte vi da lige et smut forbi. Tusind tak for besøget, Lotte.
 
 
 
 
 
Lørdag den 10. dec. 2011
I dag fylder min store dejlige dreng 8 år.
HUUUUUUURRAAAAA
Jeg håber vi får mange gode år sammen endnu. I denne weekend skal der i hvert fald fejres begge dage med gode venner.
 
 
 
 
 
Lørdag den 12. november 2011
Så opdagede jeg jo lige at der ikke var mere plads at skrive på under Nyheder 2011. Der er allerede slettet en del uden jeg havde set det, så nu måtte jeg lige oprette en ny mappe til resten af året.
 
Den sidste tid er der nu ikke sket så meget. Der er dog inviteret til 8 års fødselsdag nu. Som sædvanlig er der børnefødselsdag og det glæder jeg mig til. Dog med en vis vemod over at Lanzo snart er 8 år. Han er dog frisk og glad hvilket er det vigtigste lige nu.
Hvis alt går vel skal vi prøve at udstille i veteran klassen i Nyborg i januar.
 
Om en uge er der også juleafslutning på Berner træningspladsen. Det glæder jeg mig til for det er altid sådan en hyggelig dag. Mere om det senere.
Lene Hadbjerg Sørensen | Digeparken 12, 2680 Solrød Strand - Danmark | hadbjerg@yahoo.dk