Nyheder / Nyheder 2012 - del 2

Nyheder 2012 - del 2

4. oktober 2012
I weekenden var vi en tur på stranden i det gode vejr lørdag.
 
giv high five
GIv High Five
 
YES
 
Jeg kan også kysse !
 
og mere high five - hvis du altså disker op med den godbid
 
og jeg kan også sidde pænt
 
og så vil jeg hen til min mor!
 
 
TIrsdag den 7. august 2012
Jeg har over de sidste par dage mailet sammen med Robin fra Canada. Hun har en søn, Samba Dancer, fra Lanzo's første kuld. Det er bare SÅ sjovt at høre hvordan det går. Hun synes stadig, hun har fået en fantastisk hund og fortæller, at han lige har deltaget i en speciel hundeudstilling hvor kun 15 Bernere var udtaget til deltagelse og Samba var 1 ud af 2 Bernere som fik udmærkelse (hvad det så betyder i udstillingssammenhæng)
Der ud over er Samba blevet Lydigheds Champion og nu også begyndt på Rally Lydighed, hvor han har bestået Begynder klassen indtil videre.
Det er skønt at høre, at han også kan bruges som lydighedshund. Mange af Lanzo's hvalpe vil jo rigtig gerne arbejde og lære noget og er hurtige til at lære så det er dejligt.
Fik vedlagte billede med Samba's rosetter for alle 3 lydigheds klasser. Er der mon nogen som synes han ligner Lanzo ?
 
 
 
 
Bernermarked 4. august 2012
Igår kom jeg hjem fra 2 ugers  skøn ferie og hentede Lanzo hos mine forældre. Hvor var det bare skønt at se ham igen. Han havde dog haft det rigtig godt og var vist lidt fornærmet da jeg kom og hentede ham. Han vidste ligesom ikke helt hvor han skulle gøre af sig selv da jeg kom, men da jeg først var kommet indenfor døren, veg han ikke fra min side igen.
Vi kørte hjem og måtte straks igang med at vaske hund! Puha, det var lidt hårdt. Jeg fik sat vasketøj over og fik også vasket Lanzo så han kunne være klar til årets Bernermarked. Vi har jo været med i alle 8 år så jeg kunne næsten ikke bære hvis ikke vi skulle med - så hellere en lidt hektisk hjemkomst. Det med striglen og klipning af Lanzo måtte jeg lade være med, men nu var han da i hvert fald ren.
Selve Bernermarkedet var som sædvanlig en dejlig oplevelse. Vi havde igen i år fint vejr, måske endda lidt for varmt efter vores hundes smag. Faktisk så kom der bare et par regndråber lige som det hele var overstået og skuet var afviklet, så det var jo godt timet.
Vi skulle jo deltage i Veteran klassen i år og det var så skønt at se at hele 3 veteraner stillede op. Lanzo var den heldige vinder på dagen og blev Dagens Veteran. Vi endte også som BIK 2 - slået af den skønne Viggo. Det var en dejlig oplevelse og Lanzo og jeg havde en skøn og hyggelig dag selvom vi manglede Michael denne weekend.
Jeg fik ikke taget så mange billeder, men fik dog taget et par gode af bl.a. Bonita og Kimmie som er Lanzo's børnebørn. De ligger i Galleriet.
Jeg var så heldig at jeg i år ingen jobs havde på Bernermarkedet så det var skønt bare at kunne gå rundt og tale med folk og nyde dagen og kigge hunde. Det er jo ikke så tit at jeg har tid til det.
Næste arrangement bliver på Bøsøre hvor vi i Aktivitetsudvalget står for prøver både lørdag og søndag. Det plejer jo også at være super hyggeligt og det glæder jeg mig til hvert år.
 
Tak for en hyggelig dag til alle på Bernermarkedet 2012
 
Tertzo's Lanzo Jr - Bedste Veteran og BIK 2 på dagen
Lene Hadbjerg Sørensen | Digeparken 12, 2680 Solrød Strand - Danmark | hadbjerg@yahoo.dk