Nyheder / Nyheder 2014

Nyheder 2014

Søndag den 19. jan 2014
Årets første udstilling i Nyborg og dagen derpå. Vi kom godt igang.Afsted gik det lørdag morgen mod Nyborg. Vi ankom i god tid og fik en plads langs væggen i den meget holde hal. Der er bare altid koldt i den hal.
Nå, men det blev en meget lang dag. Oprindeligt var det skemalagt til at vi skulle have hitlistepræmie uddeling kl 1500, men dommeren som dømte hannerne, tog sig god tid, så vi startede først kl ca 1715 med det hyggeligge arrangement.
Men inden da blev Lanzo kåret som dagens bedste Veteran hvor han var oppe mod Berner Emma's Cleo.
Det er så rart med al den opbakning der er, når vi løber rundt med veteranerne. Helt overvældende og dejligt.

I dag har vi så ikke lavet så meget andet end her til aften, har Lanzo og jeg øvet lidt på øvelserne til vores klikkertræning. Det er jo snart ved at være eksamens tid, men jeg tror også, at de fleste af de 5 praktiske eksamens opgaver, er ved at være der. Sjovt nok har det sværeste for Lanzo været, at holde apporten stille i munden når jeg skulle røre ved enderne af den samtidig. I mange måneder har han bare smidt den lige så snart jeg nærmede mig med hænderne, men nu er øvelsen ved at være klar og han kan også klare den.
Det er lidt pudsigt, at han fint kan klare alle de meget selvstændige øvelser, hvor han selv har skulle tænke sig til hvad han skal gøre, men det der med apporten har været svært.
 
Lene Hadbjerg Sørensen | Digeparken 12, 2680 Solrød Strand - Danmark | hadbjerg@yahoo.dk