Alt det andet

Om mig

Jeg spurgte et bredt udvalg af mine venner, bekendte og tidligere kolleger, om de ville nævne de to egenskaber, der først poppede op i deres hoveder, når de tænkte på mig.
Tilbagemeldingerne var overvældende - på den gode måde. Se dem her, og læs også om hvad du kan forvente af vores samarbejde, samt hvilke forventninger jeg har til dig som leder.
 
Jeg kan ikke stå for en god udfordring. Min yngre udgave kunne finde på at hoppe ud fra en 3. sals altan, hvis du påstod, at det skulle være umuligt. Den ældre er heldigvis blevet klogere. Men for at udvikle mig som menneske og medarbejder, sørger jeg for at udfordre mig selv fysisk og intellektuelt. Det kan åbne døre til nye verdener og fantastiske oplevelser. Her er et par eksempler.
 

Interesser

Jeg interesserer mig for rigtigt mange ting. Interesser kommer og går og holder ved i kortere eller længere tid. Der er dog tre emner, som jeg sikkert aldrig bliver træt af.
 

Sprog

Interessen for tysk begyndte meget længere tilbage end mit studie. Da jeg i sin tid boede i Tyskland var mit sprogøre et redskab til hurtigt at tilegne mig viden og kompetencer på fremmedsproget. Senere skulle mit 4-årige ophold i udlandet vise sig at blive meget værdifuldt i form af en god basis for mit studie i tysk erhvervssprog. Jeg læser også gerne tysk og engelsk litteratur.

Sang

Jeg har gennem flere år sunget gospel. Det er fantastisk berigende at synge - det giver glæde og energi.

Mad

Mit erhverv som kok har jeg for længst lagt på hylden - i hvert fald som professionel madkunstner. Men det er morsomt som branchen i en eller anden form altid er dukket op i mit arbejds- eller privatliv. Jeg har fx oversat materiale og rekrutteret folk til branchen. Privat er der mange, der har været glade for, at jeg stadig kunne li' at eksperimentere med lækre råvarer og søde sager.
 

Derudover holder jeg meget af:

  • en god lang cykeltur, der klarer hjernen og tuner kroppen.
  • en middag med veninderne, hvor der snakkes og grines igennem.
  • en go' tyk bog, som man kan forsvinde ind i. Jeg læser specielt fortællinger, der omhandler middelalderen i Europa - intet overgår skrupelløse herremænd og gale konger.