Praktisk info

Find svar på nyttig information herunder:
 
Løb hele serien, hver anden dag eller de(n) dag(e), der blot passer dig bedst. Du er til enhver tid velkommen til at opgradere distancen, hvis du blot noterer det.
 
Ruterne:
Ingen af ruterne er DAF-opmålte, men v.hj.a. ruteplanner og GPS-urer + en snas, så vi er sikre på, at vi ikke løber for kort - ingen snydes for meter :-)
Alle løbene vil dog være adgangsgivende og efterleve til den danske Klub100 Marathon, hvis regler kan nærstuderes her: Klub100's løbskriterier
Som tidligere skrevet, bestræber vi os på, at vi finde så velegnede ruter som overhovedet muligt. Så lidt trafik så mulig, men kombineret med flotte stier. Alle ruter vil naturligvis være afmærket, således at alle kan finde rundt uagtet tempo.
 
Depot & Forplejning:
Depotet findes ved start/mål, hvilket passeres på hver omgang, hvadenten vi løber den ene, anden eller tredje rute.
Drikkelse: Vand, saft, sodavand (Cola, Faxe Kondi), kakao.
Spiseligt: Frugt (Banan, pære, melon, appelsin - kan variere), slik (flere afskygninger - lakrids, vingummi, skumfidusser mv.), chips, saltstænger, nødder, chokolade. Depotet varierer, men vil altid indeholde det nødvendige.
 
Tidstagning:
Til alle løb er du selv ansvarlig for din tid. Uret må ikke stoppes undervejs eller have aktiveret pausefunktionen. Desuden er du ligeledes selv ansvarlig for at notere tiden på deltagerlisten ud for dit navn således, at det bliver til en resultatliste, og vi kan udforme et diplom bagefter.
 
Ansvar:
Vi understreger, at du løber på eget ansvar* ligesom tasker + værdigenstande opbevares på eget ansvar.
*Race director kan til enhver tid pille en løber ud af løbet, såfremt vi mener, det er uforsvrligt at løbe videre af helbredsmæssige årsager eller begrundet mistanke om snyd.
 
Generelt/regler:
Til ethvert løb sættes en skraldepose op nær start (depot), som affald skal i. Affald hører til som indpakning af et produkt, i skraldespanden, i lommerne eller på forbrændingen. Affald hører under ingen omstændigheder til i naturen, tak! (-:
Affald i naturen kan medføre diskvalifikation, så lad vær.
Tidlig start er ikke mulig, men vi arbejder heller ikke med tidsgrænse.
Skulle et løb blive aflyst grundet for få tilmeldinger, sygdom eller force majeur, har du ikke krav på tilbagebetaling af startgebyret. Derimod må et startnummer gerne flyttes til et selvvalgt fremtidigt løb ved aflysning.
Melder du selv afbud, fraskriver vi os ethvert ansvar ift. tilbagebetaling af deltagergebyret. Meld alligevel gerne afbud på telefon.

Maks. 50 deltagere pr. løb af hensyn til medaljer og depot.