CD Shop

Goin' Down Slow 2

I slutningen af tresserne brugte man tit betegnelsen supergruppe når store musikalske personligheder gik sammen i en gruppe. Her i landet har vi vor egen supergruppe, nemlig Theessink, Nalle og Møller.

"Goin‘ down slow 2", der kom i kølvandet på en særdeles vellykket debutudgivelse og et samarbejde, der er blevet yderligere styrket gennem en række succesfulde turnéer.

Nalle har siden tresserne været et folkekært ikon på den danske rockscene. Selvom der altid har været et
”soulet, blå-tonet” præg over hans udtryk var overraskelsen alligevel stor,da han i 2004 overgav sig til den akustiske roots-blues og sammen med Knud Møller og Hans Theessink udgav “Goin’down slow”.
Det viste sig, at Nalle mestrede den afdæmpede roots-blues lige så fornemt som han mestrer rocken.

Præsentation af Knud Møller er overflødig - han har jo i mange år været guitarist og fast partner for Johnny Madsen. Desuden har han sideløbende produceret for kunstnere som Allan Olsen og Ester Brohus.

Hans Theessink har boet mange år i Wien, men kommer oprindeligt fra Holland. Han taler i øvrigt flydende dansk efter et længere ophold i landet i 70'erne. Gennem en lang karriere er han blevet kendt som en af de få rigtigt overbevisende, europæiske udøvere af bluesgenren. Han har utallige udgivelser bag sig.
Og hans innovative fortolkninger af bluesklassikere,den dybe stemme og akustiske slideguitar, har fået mange til at sammenligne ham med Ry Cooder.

”Goin‘ down slow 2” blev indspillet i Knud Møllers studie i Hedensted. Den indeholder samme forførende blanding af akustisk folk-blues og americana som debutudgivelsen.
Materialet er en blanding af traditionelle og originale kompositioner. Pladen dokumenterer tre suveræne musikere, der for alvor er kommet på bølgelængde med hinanden og som sammen skaber et intenst og intimt udtryk, der er en fryd for øregangene.
Theessink, Nalle og Møller er blevet en rigtig gruppe og har med ”Goin‘ down slow 2” leveret en særdeles vellykket og stemningsfuld skive.

Soulful and spirited is the words, that come to mind when you hear “Goin’ down slow 2”. This second collaboration between renowned European bluesman Hans Theessink, Danish rock’n’roll legend Nalle and Danish slide master Knud Møller is a masterful tour de force in roots blues and Americana.

120,00 DKK
stk.
Goin' Down Slow 2
Marsk Music | CVR: 16231584 | Farup Kirkevej 27, DK 6760 Ribe - Denmark | Tlf.: +45 7542 1758 | info@marskmusic.dk