Aktiviteter / Familieseminar

Familieseminar

 
 Vi er så glade for at kunne invitere dig til denne lørdag hvor familien er i fokus. Det at være familie er dejligt, men nogen gange også hårdt eller svært eller bare lidt udfordrende. Det kan være godt med et par fif til at skabe den familie man drømmer om. Det håber vi denne lørdag kan give os. Vi har inviteret Heidi og Jimmy Klentz til at undevise. Dagen er delt op i to sessioner, med frokost i mellem. Du kan være med til en eller begge sessioner.
 
1. session
 Værdifundament i familien  

Enhver virksomhed og organisation med respekt for sig selv definerer et værdisæt, som de ansatte kan efterleve og udvikle sig ud fra. Værdierne er med til at udvikle kultur, sætte rammer og skabe fællesskab. Det er dog sjældent, en familie definerer sine værdier, og på den måde sætter rammerne for liv og fællesskab. Selvom familien er noget af det kæreste vi har, sætter vi os ikke ned og beskriver hvad der skal være vores værdisæt og leveform. Foredraget kickstarter jeres arbejde med værdier i familien og giver jer redskaber til at få belyst hvilke værdier der kan styrke sammenholdet og kærligheden i jeres familie.
 
2. session 
Naturligt gudsliv i familien

For mange kan der være en stor blufærdighed omkring det åndelige i Danmark. Nøgenhed og sex er tilladt at tale om, men Gudsoplevelser og bøn er tabubelagt. Foredraget sætter fokus på Gud i familien og kredser om, hvordan vi bryder grænser og barrierer ned omkring det at leve troen ud som familie.Det kan være svært at indføre nye vaner og for eksempel begynde at bede sammen, hvis det ikke tidligere har været naturligt. Så hvordan ændrer man livsstilen i familien? Som nystartet familie vil I få redskaber til, hvordan I udvikler en åndelig livsstil på en naturlig måde i jeres familie.
 
 
Heidi og Jimmy Klentz er et par som
med deres fire børn i alderen 8 -16
forsøger at leve et autentisk familieliv
med nærvær. De har igennem årene
oplevet mange glæder og sorger og har
gennem livet som familie samlet sig en
bunke erfaringer- både gode og
svære. De har arbejdet meget med
rådgivning/coaching af familier og
unge. Heidi har arbejdet med
teenagere i flere år som
efterskolelærer og Jimmy er
certificeret coach.
Tilsammen ønsker de at være med til
at gøre familieliv i Danmark bedre. 
Program:
10.00 Velkommen
1.session
12.00 Frokost
12.45 2.session
 
Tilmelding:
 Pris: 75 per deltager inkluderet frokost og kaffe.

Tilmelding senest tors 22. feb til
Camilla Westen på cwmissionskirken@gmail.com
eller 51 92 77 55

Arrangører:

Nexø Frikirke

Pinsekirken Bornholm

Missionskirken

Baptistkirken Bornholm
Missionskirken | Kattesundet 4, 3700 Rønne  | Tlf.: 5192 7755