Dominasider / Irl slaver / Tidligere slaver / kontraktslaven / 2. besøg 2011

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

2. besøg 2011

Andet besøg hos Miss Louise

Skrevet af:

kontraktslaven, 2011. 

Miss Louise havde bedt mig møde hos hende torsdag aften kl. 18.30, og da jeg arbejdede længe torsdag var det kun lige jeg kunne nå det. Som sædvanligt havde jeg handlet lidt ind til ML på forhånd, og som ofte før startede mit besøg med at hente brænde udenfor. Heldigvis var det meste sne smeltet, så derfor slap jeg for at skovle sne. Dagen før havde jeg lavet mad til hende, som hun fik mens jeg hentede brænde. Jeg havde også vasket en stor tøjkurv for hende, og lagt pænt sammen til hende. Da jeg var færdig udenfor blev jeg bedt om at afklæde mig, og sidde foran hende og spille pik. Jeg var hurtigt stiv, og hun bad mig tage tøj på igen.

Herefter skulle jeg hente hendes lårlange læderstøvler, og de skulle snøres tæt op af hendes ben. Jeg var godt liderlig allerede og lugten af læder, gjorde mig endnu mere liderlig. Jeg fik snøret støvlerne tæt, og skulle herefter tage nogle billeder af hende med digitalkamera. Først et par stykker bagfra og et par stykker med hende forfra. Billeder hun skulle bruge til privat brug, som ikke vedrører mig. ML godkendte billederne, og jeg fantaserede lidt om at slikke hendes støvler, men sådan skulle det ikke være. Hun bad mig snøre støvlerne op igen, og lægge dem på deres plads.

Jeg skulle nu hente manchetter til håndled, blindfold og et par småting mere. Igen blev jeg bedt om at afklæde mig og stille mig med ryggen til hende. Med en karabinhage blev mine hænder lænket sammen, og jeg fik blindfold på. Jeg sad på en køkkenstol lige foran hende, og hun brugte nu sin fod til at massere min pik, hvad jeg er helt vild med. Så skiftede hun og spillede mig blidt, og jeg var allerede godt stiv igen. Hun brugte også en støvfjerner til at pirre mig, og de tusinder af bløde hår på min glatte pik gjorde underværker. ML havde bedt mig være glat, hvilket er første gang i den tid vi har kendt hinanden.

For et par dage siden havde vi bestilt lidt legetøj over nettet, men ML havde fortalt det først kom i næste uge. Det var heldigvis ikke helt rigtigt. Hun bag mig blive siddende på stolen, og så forsvandt hun et øjeblik. Jeg håbede hun havde den penis vibratorring med, som jeg havde set i et klip på nettet, og havde vist hende. Naturligvis havde jeg bestilt 2, en til os hver. Jeg kunne høre summen, og var i drømmeland da hun satte vibratoren rundt om pikroden. Hun startede på vibratoren på niveau 1, samtidig med hun brugte støvfjerneren over alt på pik og nosser. Jeg var advaret om at sige til, hvis jeg kunne mærke orgasmen var på vej. Det skete ret hurtigt, og hun holdt en kortere pause. Igen blev jeg på skift spillet, pirret med støvfjerneren, samtidig med at hun skiftede styrke på vibratoren. Første gang hun prøvede niveau 4 som er hurtigste hastighed, måtte jeg be hende stoppe for ikke at komme. Sådan fortsatte det i lang tid, hvor hun også selv stoppede når hun kunne se jeg blev for urolig. Jeg sad i drømmeland, og takkede hende 1000 gange. Bølgerne af velvære var fantastiske, og jeg fik flere af hvad man kan kalde små orgasmer uden udløsning. Det var himmelsk.

Jeg havde mistet tidssans, men det fortsatte måske en halv times konstant pirring, hvor hendes gulv var blevet godt våd, fordi min pik dryppede af sperm. Mindst 10 gange var jeg tæt på udløsning og så blev tempoet igen sat ned. Da hun løsnede mig igen fik jeg besked om at hente et kondom. Jeg tog kondomet på og lagde mig foran hendes fødder med blindfold på. Jeg fik nu endelig lov til at komme, og mens jeg spillede, hjalp hun lidt til med sin fod, der masserede nosserne. Orgasmen var igen på vej, men jeg holdt en smule igen for at få lidt mere ud af oplevelsen. Et par gange var jeg tæt på, og da jeg tredje gang mærkede orgasmen var på vej, satte jeg fuldt tempo, og hendes fod på mine nosser, kom jeg med sådan et brag, at jeg aldrig har oplevet noget lignende. Dejligt afslappet i hele kroppen og taknemmelig for en fantastisk pirring, med en utrolig afslútning.

Vi snakkede en times tid bagefter om alt muligt inden jeg kørte hjem. Dagen efter fik jeg hjemme lov at få orgasme med vibratoren, og selv om det var en skøn orgasme kom den aldrig på højde med dagen før. ML bad mig nu møde igen tirsdag aften, men senere er det blevet ændret til mandag aften kl. 18. Der er nu ca. 4 timer til, og slaven glæder sig allerede, selv om jeg er adviceret om, at der venter mere arbejde end leg i aften.

Som slaven selv skriver, så havde han mistet tidsfornemmelsen, for pirringen varede i 70 minutter :-)


Louise