Dominasider / Irl slaver / Tidligere slaver / kontraktslaven / 6. besøg 2011

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

6. besøg 2011

Sjette besøg hos Miss Louise

Skrevet af:

kontraktslaven, 2011.

De næste par besøg kan gøres meget kort, for ingen af os var rigtig oplagt til leg, så det blev i stedet til hyggeaftener, hvor vi fik snakket rigtig mange ting igennem.

Til gengæld blev næste besøg det bedste jeg endnu har oplevet. Jeg mødte sidst på formiddagen hos ML, og som sædvanlig havde jeg handlet ind til ML. For der ingen tvivl skal være, så betaler ML selv varerne mens jeg med glæde hjælper hende.

Efter vi havde hilst pænt på hinanden, bad ML mig sætte foran hende på en stol i køkkenet. Jeg fik blindfold på, og skulle nu spille pik for øjnene af hende. Jeg havde været afholden 8-9 dage inden, så min pik voksede hurtigt til fuld størrelse, og jeg var naturligvis meget liderlig. Da jeg begyndte at stønne lidt, bad ML mig tage tøj på, og pakke min stive pik ned i bukserne igen. Derefter var der et par timers arbejde for mig som slave. Første skulle et børneværelse ryddes, og gøres klar til at blive malet. Derefter skulle der saves brænde, og nogle andre småting. Mens jeg arbejdede spiste ML den mad jeg havde lavet til hende hjemme fra.

Da jeg var færdig med arbejdet fik jeg lov at tage et hurtigt bad. ML bad mig komme ind i hendes "legerum", og selvfølgelig skulle jeg være nøgen. Jeg tog manchetter på håndledene, og ML låste dem sammen med en hængelås. Herefter blev de sat til et hejseværk, og ML hejste nu mine hænder op i vejret. Jeg stod nøgen og ML startede med en blød ruskindspisk, som hun brugte på min ryg og balder. Pisken føles behagelig, og især når hun slog ind mellem mine ben, så den landede på pik og nosser. Det gør rigtig godt ! Efter måske 10 min med ruskindspisken skiftede ML til et spanskrør, og her gør selv ret små slag rigtig ondt. Jeg bryder mig slet ikke om den, men ML morer sig altid over at se mig vride og vende mig.

Heldigvis var hun i godt humør, så det varede ikke så længe inden jeg blev løst, og nu bad hun mig lægge på ryggen på en madras, der er belagt med sort latex. Igen blev mine hænder hejst op over hovedet, og ML pirrede mig med en støvfjerner med tusindvis af små hår. Det bliver jeg altid meget liderlig af, især når hun får lyst til at spille min pik. Min pik var selvfølgelig helt stiv, og nu blev en penisvibrator sat fast om roden af min pik. ML satte den igang, og hurtigt op på hurtigste styrke af 4 niveauer. Skiftevis pirrede og spillede hun mig, mens vibratoren fortsat gjorde sin virkning. Da jeg var tæt ved at komme, besluttede ML at stoppe legen. Jeg skulle igen tage tøj på, og ML ønskede at blive kørt i byen for at handle.

Indkøbstur

På vej ind mod byen bad ML mig holde ind på første rasteplads. Først skulle jeg stå ud af bilen, og knæle ned foran hende, mens hun blev siddende på passagersædet. Jeg skulle kysse hendes sko i et helt minut, mens biler susede forbi. Ingen kunne se præcist hvad der skete, kun at jeg knælede ned foran hende. Vi ønsker ikke at krænke nogen, og derfor bliver det aldrig helt "offentligt" hvad vi laver. Da jeg var færdig satte jeg mig igen ind i bilen, og nu bad hun mig spille pik igen. Jeg blev hurtigt stiv og liderlig, og så måtte jeg igen pakke pikken ned i bukserne. Sådan fortsatte det hele vejen ind til byen. På hver p-plads holdt vi ind, og jeg spillede pik i bilen ca. 5 min hvert sted. Der var 4 p-pladser ind til byen, så det har nok taget mindst en halv time at køre en tur på kun 10 km.

Inde i byen havde ML flere ærinder, og jeg fik fri en lille times tid. Jeg skulle dog finde et wc og spille pik der. Når jeg var tæt ved at komme skulle jeg stoppe, og tage et billede af pikken med min mobiltlf. Billedet blev taget og sendt på mms til ML, som godkendte billedet. ML var færdig i byen og vi kørte hjem. På vejen hjem gentog det med p-pladserne sig. Hvert sted skulle jeg spille ind til jeg blev godt liderlig, og så stoppe igen. Den sidste p-plads valgte ML dog at springe over, men jeg var naturligvis mega liderlig da vi kom hjem igen.

Forløsningen

Efter varerne var sat på plads, blev jeg igen beordret ind i "legerummet", og klædt af med manchetter om både håndled og ankler. Først blev hænderne hejst højt over hovedet, og ML spillede min pik ganske let, og jeg var hurtig stiv igen. Et par klemmer blev sat på mine brystvorter. Nu lænkede hun min fødder sammen, og fødderne blev ligeledes hejst højt i vejret. Jeg lå nu på nederste del af min ryg, med både hænder og fødder i vejret. Min røv stak ligeledes godt i vejret, og var fuldstændig blottet for ML. Jeg blev pirret igen med støvfjerneren, der kilder helt vidunderligt, og ML spillede min pik igen. Jeg stønnede højlydt og gjorde klar til at komme, men igen blev jeg stoppet. ML satte penisvibratoren på pikken igen, og en kraftig elastik blev snoet nogle gange, og satte fast rundt om både pik og nosser. Det strammer helt fantastisk, og med penisvibratoren snurrende giverr det en ubeskrivelig dejlig fornemmelse. ML forlod nu rummet og jeg lå helt fastspændt med elastik om nosser og vibratoren snurrende. Flere gange var der tilløb til orgasme, uden vibratoren kunne bringe mig helt over grænsen. Som en højdespringer der mangler 5 cm i at komme over, så lå jeg hele tiden uden helt at kunne sprøjte. Nogle gange kom der flere tilløb på få sekunder, og jeg var nu desperat liderlig og tænkte kun på at komme. Jeg kunne næste græde for at få lov at komme.

Jeg aner ikke hvor lang tid der gik, for jeg havde glemt alt om tid. ML kom tilbage i rummet, og morede sig over hvor liderlig jeg var. Jeg ville gøre alt for at få lov at komme. Havde hun bedt om mit dankort, så havde hun fået det, men sådan er hun ikke. Jeg var selvfølgelig stadig blindfoldet, da ML fandt glidecremen frem. Min anus blev smurt godt, og gjort klar til brug. En plug blev forsigtigt listet op, og gled på plads. Det gjorde en smule ondt da den trængte op, men kun kortvarigt. Nu blev mine fødder hejst endnu højere i vejret, så jeg nu lå på den øverste del af ryggen, med benene næsten lodret i vejret. Penisvibratoren gjorde stadig sin virkning, men elastikken blev nu fjernet fra nosserne. ML begyndte igen at spille min pik med den ene hånd, samtidig med at hun skubbede på pluggen, der gled frem og tilbage i min røv. Jeg var ved at se sol, måne og stjerner på den mest vidunderlige måde man kan tænke sig. Orgasmen nærmede sig med næsten brutal kraft. Det var måske de bedst minutter i mit liv, da orgasmen skyllede hele vejen igennem kroppen. Jeg kom med sådan et brag, at jeg rystede over hele kroppen, og lænkerne jeg hang i må have larmet noget. ML fortsatte med at spille mig efter jeg var sprøjtet, og jeg var nu så følsom, at jeg næsten ikke kunne klare mere. Jeg lå og klynkede, men omsider stoppede hun.

Jeg lå og slappede af med 8-9 dages sæd på mave og bryst. Jeg blev løsnet igen, og lå for mig selv et par minutter, og fik efterhånden normalt åndedræt igen. ML kom ind med køkkenrulle og håndklæde, og jeg gjorde mig selv ren igen. Jeg havde oplevet det hidtil mest ultimative som slave, og hele min krop var helt utrolig dejlig afslappet. Vi snakkede en time eller to over en øl og sodavand. Vi er enige om, at sådan et brag kan det ikke være hver gang, det kræver en længere mental opladning. Min kontrakt er stadig gældende en 14 dage endnu, og vi får en seance mere lige inden den udløber. Hvad der skal ske er der kun ML der ved. Jeg skal dog som altid være afholden mindst en uge før vi leger.


Louise