Dominasider / Irl slaver / Tidligere slaver / burning slave / Affaldsposerne

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

Affaldsposerne

Skrevet af: burning slave

Jeg ankom, som Miss L havde bestemt, iført rød bikini.

Der kom ingen andre biler forbi, da jeg stod ud af min bil. Naboerne var heller ikke at se, så jeg kunne gå ugenert ind. Jeg medbragte noget værktøj i en pose samt en mindre pose med friskplukkede brændenælder.

Jeg blev modtaget af Miss L i køkkenet med et herligt velkomstknus. Men glæden over, at være sluppet ugenert ind, varede kort. Jeg blev straks bedt om at gå ud med affaldsposerne  – ”I den grønne beholder, der står helt ude ved vejen ”, som Miss L så præcist formulerede det.


Jeg måtte jo gøre forsøget. Kun iført en skrigende rød bikini gik jeg ud med affaldsposerne. Jeg lyttede ved hushjørnet og kunne ikke høre nogen biler. Jeg gik rask frem mod hushjørnet ude ved vejen, hvor affaldsbeholderen stod. Idet jeg åbnede låget hørte jeg bilen. Og mens jeg stod der, kun nødtørftig dækket af den åbne affaldsbeholder, kørte en knald gul bil forbi. Jeg nåede at opfatte at chaufføren, en mørkhåret kvinde, var alene i bilen. Jeg ved ikke, om hun så mig, men jeg skyndte mig i hvert fald at smide poserne ned i beholderen og gå tilbage til Miss L’s dør på den anden side af huset.


Jeg kan jo frygte, at der en dag er én, der bliver så distraheret af den gamle gråhårede mand i rød bikini, at vedkommende kører galt. Jeg må huske at nævne risikoen for Miss L, næste gang jeg møder hende.


Jeg blev efter en kop kaffe gjort opmærksom på at nu begyndte dagens pinsler. Miss L. kommanderede mig til at trække trusserne ned, hvorefter Miss L begyndte at lege med brændenælderne, idet hun strøg dem op og ned ad mine inderlår, nosser og pik. Det værste var, at også pikhovedet fik en ordentlig omgang. Her var jeg meget tæt på at bruge mit stopord. Disse små friske brændenælder ”brænder” enormt smertefuldt. Miss L stoppede dog inden jeg brød sammen.


Jeg blev kommanderet til at hente analkrogen, som Miss L satte på plads i min røv. Derefter, den blev fastgjort til en halskæde om min hals med en tung kæde.


Med dette udstyr monteret gik jeg i gang med at opsætte hylder, og hænge billeder og andet op på væggen i stue og i køkken. Det var besværligt med kæderne og de fleste af mine bevægelser kunne straks mærkes i analkrogens påvirkning langt oppe i røven. Da jeg havde vænnet mig lidt til den, var det faktisk mere frækt end ubehageligt.


Da jeg var færdig med håndværkerarbejdet, fik jeg lov til at holde pause, men blev ret hurtig kommanderet op på kondicyklen. Jeg havde været så uforsigtig at nævne, at jeg ikke var god til at motionere. Sådan noget kan man ikke fortælle Miss L, uden at det får konsekvenser. Jeg måtte cykle 1 km, mens Miss L kikkede på mig og analkrogen arbejde oppe i min røv. Det var faktisk meget ydmygende, at blive iagttaget, mens man laver en så privat aktivitet, som man ikke er særlig god til. Endelig sluttede ydmygelsen og jeg kunne stige ned.


Efter en hyggelig snak om forskellige spændende emner fik jeg et kondom på. Mens Miss L bearbejde min pung med håndfaste nap og træk, måtte jeg onanere foran hende. Det var ret ydmygende og svært at få udløsning, indtil jeg forestillede mig at Miss L stod foran mig, helt nøgen i sin dejlige frodighed. Så fik jeg endelig en herlig udløsning udløsning i kondomet. Da jeg åbnede øjnene sad Miss L stadig i sin sorte kjole og så jo dejlig ud.  

Derefter blev jeg sendt i bad.


Bortset fra brændenælderne, som var ret smertende i dette tidlige forår, var besøget mest præget af ydmygelse, som Miss L tilsyneladende hyggede sig meget med.


Jeg er jo taknemmelig -  trods alt. 

Louise