Kvindesider / buttlover

"Lykke er, 

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

buttlover

"Alt handler om Dem og om,

at De skal være tilpas og nyde hvert sekund."

buttlover,
Ansøgningen, august 2013.
Mandag den 5. august blev en skelsættende dag for mig, for da spurgte en mand på chatten mig om, hvorfor jeg ikke var til sex med mine slaver. Hans spørgsmål startede en lavine i mig - og en for mig ny erotisk rejse tog sin begyndelse den formiddag :-)
 
Manden brugte energi og tid på at skrive en meget lang og utrolig personlig mail til mig, og ovenstående sætning stod bla i hans vidunderlige og velformulerede mail. Da jeg havde læst hans mange ord til mig, var jeg en lille smule forelsket, for han vækkede så positive og lystne følelser i mig.
 
Det er han blevet ved med at gøre, for vi taler, taler og taler meget mere sammen. Jeg har ikke tal på, hvor mange timer vi allerede har brugt på hinanden, men jeg nyder ham i fulde drag. Han vækker så mange frække ting i mig, og hans utrolig charmerede væremåde overfor mig bevirker, at jeg bliver blid og blød og varm indeni.
 
Han er super fræk, og vores fælles univers består udover sex og erotisk dominans af en del kinky ting. Nogle gange er det ham, der binder og bruger mig, men det er alligevel altid mig, der er den af os, der bestemmer. Det må være svært for andre mennesker at forstå og finde mening i, men for os fungerer det, og vi nyder den mangfoldige vifte af dejlige muligheder.
 
Han er vild med at udfordre mig, og jeg må indrømme, at jeg nyder hans udfordringer - okay, nogle af dem skræmmer livet halvvejs af mig, men når jeg først er igang med dem, så viser de sig at være utrolig gode for mig (jeg må lære at stole på, at han altid vil mig det bedste, og at han som regel har ret). Nogle af dem er på det personlighedsmæssige plan (altså ikke seksuelt), og jeg udvikler mig derfor meget med hans hjælp. Andre udfordringer er seksuelle, og han giver mig orgasmer i massevis - vel og mærke de virkelig fantastiske orgasmer, som mætter mig. Jeg er ret vild med hans måde at være på overfor mig - han er lige tilpas udfordrende, og han accepterer et begrundet nej uden vrøvl. Han er DEJLIG <3
 
Jeg har givet ham slavenavnet buttlover, men jeg har ham utrolig kær, og jeg kalder ham derfor mange forskellige ting, hvoraf min unge slave, masterslave og skat vist er de oftest forekommende.
”Titlen er respektfuld,
ikke vores relation.”
dlp (den lille prins).
Louise