tøsesider / Erotiske eventyr / Erotiske eventyr 1,5

Erotiske eventyr 1,5

FREDAG DEN 14. AUGUST 2009

 

Stofindkøb

 

Det er min mening, at jeg vil sy nederdele til moongirl, for jeg kan godt lide tanken om, at jeg på den måde bestemmer, hvilken stil i tøj hun går med. Jeg har tænkt mig at sy korte tætsiddende nederdele til hende, for hendes lange smukke ben og hendes lækre røv fortjener at blive fremhævet.

 

I dag har jeg derfor bestilt stof på nettet. Der er stof til 5 nederdele i forskellige stoffer samt en kjole i lak ;-)

 

Jeg er spændt på at modtage det, og jeg håber, kvaliteten af specielt lakstoffet er iorden. Jeg glæder mig meget til at sy det til min dejlige tøs, og jeg ser frem til at forvandle hende til min egen personlige påklædningsdukke ;-)

 

Kl. 11.31

 

 

Liderlighed

 

CyberHerren har meget travlt her efter ferien, men i dag fandt Han alligevel tid til at lege med mig, og det varede naturligvis ikke lang tid, før Han havde forvandlet mig til en liderlig tæve ;-)

 

Mens tæven slikkede en dildo, som var det CyberHerrens pik, fik tæven lov til at få orgasme. Det var en pragtfuld orgasme.

 

Liderligheden aftog en smule, men CyberHerren fik den hurtigt til at stige igen, og tæven sidder nu plugged med 3 klemmer i hver skamlæbe. tævens klit er hård og meget spændt, og skamlæberne er ømme.

 

tæven håber inderligt, at CyberHerren belønner tæven med endnu en orgasme i dag ;-)

 

Kl. 12.54

 

 

Ydmyget med sko

 

CyberHerren skriver på msn, at jeg skal iføre mig strik, lægge mig på ryggen og tage bind for øjnene. Derefter skal jeg lade en sko med stilethæl kærtegne klitten indtil, orgasmen er lige op over. Så skal jeg stoppe og tage en af de 6 klemmer i skamlæberne af. Derefter skal jeg vente indtil, mit åndedræt igen er normalt, hvorefter det gentages indtil, alle 6 klemmer er taget af. Til sidst skal jeg tage pluggen ud af fissen, tage det i munden og lade skoen give mig orgasme - skal forestille mig, at det er en Domina, der leger med sin sko på mig.

 

Ordene gør mig varm, og jeg mærker skammen brænde i mine runde kinder. Det er ikke første gang, at jeg har skullet lade en sko give mig orgasme, men jeg tror ikke, at jeg nogensinde vænner mig til det. Jeg føler det utrolig ydmygende. Alligevel overvejer jeg ikke engang at nægte at adlyde. Vil jo gerne adlyde CyberHerren og vise ham, at jeg er Ham en dygtig og artig tøs.

 

Derfor ifører jeg mig den lilla sweater med den lækre rullekrave og går i gang, som Han ønsker det. Gad vide, om Han har tænkt på, hvor svært det er for mig at efterkomme Hans ordre om, at min vejrtrækning skal være normal, inden jeg fortsætter? Det er i hvert fald meget svært for mig at få styr på mit åndedræt, og det tager derfor meget lang tid i forhold til, hvor hurtigt jeg plejer at få orgasme.

 

Skoen kører rundt mellem de våde skamlæber, skosålen klasker mod den hårde dunkende klit, skosnuden glider ind og knepper den lystfyldte fisse og endelig er det den lange smalle stilethæl, der knepper mig til en langvarig dejlig befriende orgasme. Tak Herre.

 

Kl. 15.59

 

 

LØRDAG DEN 15. AUGUST 2009

 

Forberedelser til moongirls besøg

 

moongirl er en meget speciel tøs, og hun er virkelig kommet under huden på mig, selvom vi stadig har vores første irl møde til gode. Den 1/9 er dagen, hvor jeg endelig skal møde moongirl irl for første gang, og jeg glæder mig utrolig meget til det. Det bliver et længerevarende besøg, for hun bliver hos mig indtil om søndagen, så vi får noget tid sammen - der skal jo både være tid til snak, hygge og leg ;-)

 

Jeg er så småt gået i gang med forberedelserne til moongirls besøg, og jeg nyder det virkelig. Nyder at gå og kigge på de gaver, jeg vil forære min skønne tøs. Nyder at gå og købe hendes yndlingssodavand. Forventningens glæde har indtruffet sig i mit lille hus og i min store krop ;-)

 

Kl. 14.45

 

 

Spankingrum

 

I flere år har jeg haft nogle fikseringsbeslag hængende på en væg i min stue, og der har stået et par små skabe med mit legetøj i det hjørne af stuen. Det har for så vidt fungeret fint at lege i stuen, og det er blevet til mange dejlige oplevelser der.

 

Nu er tiden imidlertid kommet til, at jeg får et spankingrum. Jeg er nemlig træt af, at jeg af hensyn til børn og andre "uskyldige" gæster her i huset skal sørge for, at alle tingene til daglig er gemt af vejen. Derfor skal det hele nu samles i et rum, hvor jeg kan lukke døren ind til.

 

moongirl har erfaring med at indrette spankingrum, og hun har lovet at påtage sig opgaven for mig. Rummet er ikke ret stort, så det bliver noget af en udfordring for hende at forvandle det til en indbydende og inspirerende legeplads for voksne. Vi snakker frem og tilbage om forskellige ideer, og vi er enige om, der skal være noget med kæder derinde. Hvad, der ellers skal være, står hen i det uvisse på nuværende tidspunkt.</span

Louise