Dominasider / Irl slaver / Tidligere slaver / burning slave / Et ganske særligt bad

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

Et ganske særligt bad

Skrevet af: burning slave
 
Jeg ankom i mit daglige tøj til ML, da der var optaget på rastepladsen i skoven, hvor jeg tidligere havde klædt om. Jeg gik derfor ind i stuen, klædte mig nøgen og trak mit joggingtøj på. Derefter blev jeg sat til at bære affald ud og sætte andre ting i garagen.
 
Jeg blev sendt ud efter en enkelt brændenælde. Da jeg kom ind, blev jeg kommanderet til at trække bukserne ned. ML gav sig nu til at lege med brændenælden mellem mine ben og i særlig grad gik det ud over pik og nosser. Til sidst blev der smurt et meget tykt lag tigerbalsam på pik og nosser. Det sved og brændt meget. Jeg oplever at kombinationen af brændenælder og tigerbalsam forstærker hinanden og virkningen bliver hængende i meget lang tid. Flere timer efter min hjemkomst sved det stadig.
 
Derefter stod den på mere arbejde. Der blev ommøbleret og flyttet ting ud af det rum, der snart skal specialindrettes. En seng blev udstyret med kæder. Her skulle en anden slave sove en af de nærmeste dage.
 
Derefter blev jeg kommanderet til at klæde mig nøgen. Jeg fik et hundehalsbånd på. Jeg blev derefter lænket fast til en rumdeler ved hjælp håndjern. Jeg blev blindfoldet med en meget tætstrikket hue, således at jeg absolut intet kunne se, men dog var i stand til at trække vejret frit. ML meddelte nu, at hun gik i bad.
 
Jeg begyndte at fantasere om at jeg fik et stort ønske opfyldt, nemlig at se min dejlige store og frodige domina nøgen. Jeg havde drømt om det flere gange og fortalt ML om det. Nu skulle det måske opfyldes. Jeg hørte at bruseren blev lukket og hørte at LM nærmede sig. Pludselig mærkede jeg at hun lod sig dejlige krop trykke mod min nøgne ryg. Jeg fornemmede hendes bløde mave og brysterne. Derefter blev håndklædet lagt på min ryg og LM gned sig op af mig. Det var enormt frækt. Jeg prøvede at gnide min ryg mod hende. Men så var legen forbi. ML gik og lod mig stå tilbage. Da hun kom tilbage igen havde hun taget sit tøj på og hun låste håndjernene op. Jeg blev kommanderet ned på gulvet på ryggen og spille pik. Enten var det fordi min fantasi ikke rakte til helt at forestille mig ML nøgen eller også var det tigerbalsamen, der sved så meget at det gjorde virkeligt ondt at spille pik. Jeg måtte i hvert fald opgive at få udløsning. Jeg fik lov at gå i bad og arbejdede længe på at få tigerbalsamen helt af pik og nosser. Jeg blev sendt af sted i joggingtøj og måtte håbe på at rastepladsen var ledig. Det var den.
 
Men jeg drømte om ML den næste nat. Jeg lå blindfoldet og meget stramt bundet på sengen i et halvmørkt værelse. ML kom ind og lagde sig halvejs ind over mig, mens hun tog hårdt fat i pik og nosser. Derefter tændte hun lyset og løsnede min højre hånd, så jeg selv kunne spille pik. Derefter blev jeg kommanderet til at fjerne blindfoldet. ML stod nøgen foran mig, mens jeg fik en voldsom udløsning. ML tog en ske og skrabede spermen af min mave. Derefter fik jeg besked på at åbne munden og spise af skeen. Men ML stod nøgen helt tæt på mig, så jeg gjorde det uden at kny. Hun er en dejlig kvinde også i drømme.
Louise