Dominasider / Irl slaver / Tidligere slaver / kontraktslaven / kontraktslaven 2009

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

kontraktslaven 2009

August 2009:

Kontraktslaven er blevet løsnet fra sin kontrakt, men vi vil fremover lege i en anden form :-)
 

Jeg har indgået en kontrakt med kontraktslaven, hvor jeg i et halvt år kan disponere over ham 8 timer ugentligt. Ugen forinden sender slaven mig 2 mulige datoer, og så vælger jeg, om jeg vil gøre brug af ham. Kontraktslaven har ingen rettigheder, når han er her, og jeg kan sætte ham til havearbejde, eller han kan være chauffør for mig. Han har naturligvis ingen garanti for orgasme, når vi leger og får det kun, hvis det behager mig.

Kontraktslave er ligeledes pålagt en skrap orgasmekontrol, hvor jeg alene bestemmer, hvornår han må komme. Jeg kan til enhver tid forlange en kontrolvejning af hans sæd, og på mængden kan jeg afgøre, om han har snydt. Han skal også starte vores seancer med at se mig dybt i øjnene, og bekræfte han ikke har snydt sig til orgasme. Slavens log over hans orgasmer vil blive offentliggjort her på siden, så alle kan følge med i, hvor ofte han får lov at komme. Jeg ønsker naturligvis en viril og potent slave, når han er her, da slaver er mere villige og underdanige, jo mere liderlig de er. Derfor holdes slaven under skarp kontrol.

Kontraktslave har en bødekasse, som jeg administrerer, for hvert lille kontraktbrud han gør. Bødekassen går til et fælles formål, når kontrakten er opfyldt, men hvis kontraktslaven ikke fuldfører sin kontrakt, er bødekassen min alene. Vi lægger begge 50 kr i kassen månedligt, og slaven kan bare overholde sin kontrakt, så koster det ham ingenting.

Dato: Beskrivelse: Evt. vægt:
30/5 slaven fik sidste orgasme, mens ML så med på cam, inden vi skal mødes for første gang om 4 dage.  
4/6 
kl. 14
ML spillede slaven til først en ruined orgasme og derefter en af hans livs største orgasmer, mens slaven var spændt totalt fast i lænker. Udførlig beretning på siden under første besøg.  
8/6 
kl. 8.
Fik første orgasme siden vores første møde. ML så med på cam.  
15/6
Kl. 8
Fik orgasme selv, mens ML så med på cam.  7 gram
15/6
kl. 19

Fik orgasme selv, mens ML så med på cam.

 
19/6 Fik orgasme hos ML. 7 gram
29/6 Fik ruined mini-orgasme  
2/7 Fik orgasme hos ML  
4/7 Fik selv orgasme 5 gram
7/7 Fik orgasme, mens ML så med på cam.  
11/7 Fik orgasme, mens ML så med på cam. 6 gram
14/7 Fik orgasme hos ML.  
  Fri leg indtil den 12/8 pga. ferie  
18/8 Fik orgasme hos Miss 7 gram
  Fri leg fremover undtagen 1 uge inden hvert besøg.  
 
 
Louise