"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

Vinterlege

Vinterlege.

Skrevet af;

burning slave, februar 2011.

Jeg havde gennem længere tid antydet, at jeg havde fantasier om at blive tvunget til at lægge mig ude i sneen under kommando af min kære domina. Så skete der noget. Hun sendte mig en besked med to punkter. Første punkt var en beskrivelse af nogle arbejdsopgaver, jeg skulle udføre for hende, som krævede at jeg havde min værktøjskasse med. Under andet punkt stod der i beskeden: "Du skal møde op helt nøgen. Medbring samtidig noget tøj, da du skal ud blandt andre mennesker". Det var i februar måned, der var 4-5 graders frost, sneen lå i et ca 20 cm tykt lag. Jeg havde på en gang håbet på og frygtet denne besked gennem nogen tid.

Da alle andre var taget hjem på min arbejdsplads, klædte jeg mig nøgen og trak joggingtøj og sandaler på. Her ovenpå tog min vinterfrakke. Derefter begav jeg mig afsted mod Miss L's bolig. På vejen gjorde jeg holdt på en rasteplads i en skov. Her tog jeg frakke og jogging tøj af. Kulden slog imod min nøgne krop. Jeg holdt godt øje med om der kom anden trafik. Mens jeg et øjeblik stod helt nøgen for at mærke ydmygelsen, hørte jeg en bil. Jeg nåede lige at smutte ind i min bil inden lyskeglen ramte rastepladsen. Jeg lagde joggingtøjet ned i en plastikpose og kørte hen til Miss L., hvor jeg parkerede uden for hendes hus. Her fandt jeg værktøjskasse og posen med tøjet frem. Jeg fandt et tidspunkt, hvor der ikke var biler i sigte, trådte ud af bilen med mine ting, låste og skyndte mig om i haven til bagdøren. På vejen følte jeg virkelig kulden ramme min nøgne krop som et voldsomt slag. Dog var jeg mindst lige så optaget af, at ingen så mig i lyset fra den udendørslampe, som Miss L så venligt havde tændt. Jeg tror jeg slap uset frem til døren, hvor Miss L tog i mod mig med et smil, mens jeg stod rystende af kulde foran hende.

Jeg fik besked på at tage mit tøj på og køre til en bestemt butik, hvor jeg skulle handle. Jeg gjorde som beordret og var lidt betænkelig med hensyn til påklædningen i joggingtøj og sandaler. Men ingen synes heldigvis at bemærke noget. Tilbage igen hos Miss L blev jeg beordret til at gå igang med mine arbejdsopgaver.

Da jeg var færdig med arbejdet efter ca ½ -1 time, blev jeg kaldt ud i køkkenet, hvor jeg blev beordret til at klæde mig helt nøgen. Nu fornemmede jeg tydeligt, hvad der var i gære. Pikken voksede. Miss L tog et badehåndklæde, slukkede udendørslyset og beordrede mig til at følge med udenfor. Der var mørkt bortset fra lyset fra køkkenvinduet, der oplyste den nærmeste del af haven med noget af græsplænen. Sneen lå som sagt i et omtrent 20 cm tykt lag. Jeg blev kommanderet ud på græsplænen og lægge mig. Det var enormt koldt at gå i sneen, mine fødder frøs lynhurtigt i sneen. Jeg lagde mig på maven. Den kolde sne slog imod mig. Jeg fornemmede dog klart det frække og ydmygende i situationen. Derefter lød Miss L's blide røst: "Rul rundt". Jeg rullede rundt og lå et meget kort øjeblik på ryggen. Her blev den iskolde sne meget voldsom, da jeg mærkede den på hele ryggen. Det var nærmest, som om mit hjerte holdt op med at slå. Inden Miss L nåede at give flere ordrer, fløj jeg op og løb inden for i huset, fuldstændig bævende af kulde. I farten rakte Miss L mig det store håndklæde. Jeg fik besked på at gå ind i SM-rummet, hvor der var godt varmt. Mens jeg tørrede mig, fik efter en tid langsomt varmen igen. Miss L stod og smilede. Det havde vist været en god oplevelse for hende. Jeg havde oplevet det som meget grænseoverskridende, frækt, ydmygende og smertefuldt på en hel ny måde. Det varede dog længe inde jeg fik varmen i mine fødder igen. Jeg fortrød, at jeg ikke havde beholdt mine sandaler på.

Da jeg havde fået varmen igen, blev jeg beordret til at tage manchetter og halsbånd på og lægge mig op på briksen i SM-rummet. Specielt halsbåndet har en særlig virkning og får mig til at føle mig fuldstændig i Miss L's magt. Oppe på briksen blev arme og ben bundet fast til kæder, så min bevægelsesfrihed var strækt begrænset. En tæt strikket maske blev trukket ned over ansigtet. Dog var næse og mund heldigvis fri, så jeg kunne trække vejret frit og dermed undgå at gå i panik. Men ikke en lysstråle slap igennem. Til gengæld gik Miss L i gang med at anbringe klemmer i pung og pik. Jeg var ikke i tvivl om, at det ikke var tøjklemmer, som hun plejer at bruge - disse her var meget kraftigere og smertede meget. Jeg kunne jo af gode grunde ikke se, hvilke klemmer hun havde valgt. Derefter anbragte Miss L sin nye penisring med vibrator, som jeg havde set og hørt om. Den var meget virkningsfuld og en del af den dansede rundt på klemmerne, mens den vibrerede. Det gjorde virkningen af klemmerne endnu mere smertefuld. Miss L gik, idet jeg kunne høre, at hun også slukkede lyset. På grund af mit blindfold, kunne jeg dog ikke se forskel. Klemmer og vibrator smertede kraftigt. Jeg hørte, at hun brugte yderdøren nogle gange og jeg forestillede mig, at hun havde hentet noget sne i en skål. Det kunne være, hun ville lindre smerten i pik og nosser eller blot pirrer mig. Men Hun var nok bare ude at ryge. Jeg slap for mere sne. Smerterne fra klemmer og vibrator var kraftige og jeg var flere gange lige ved at prøve at råbe Miss L op og bruge mit pauseord. Nogle gange kom hun ind og kikkede til mig. Jeg strammede mig an den ene gang efter den anden. Endelig kom Miss L igen. Jeg troede hun ville befri mig. I stedet anbragte klemmer i min brystvorter, en for en. Jeg kunne ikke se, hvilke klemmer det var, men de gjorde enormt ondt. Der var åbenbart en snor eller kæde i. Miss L trak i den og beordrede mig til at tælle til ti. Det var voldsomt smertefuldt og havde jeg ikke så travlt med at tælle, havde jeg brugt mit pauseord. Da jeg nåede ti, blev klemmerne fjernet og blodet strømmede tilbage. Miss L ved godt, at et af mine svage punkter er mine meget følsomme brystvorter. Men så hårde klemmer har hun aldrig udsat mig for før. Derefter standsede hun vibratoren og løsnede klemmerne. Da vibratoren blev standset aftog smerterne en del, men da klemmerne blev fjernet steg smerterne til uanede højder igen. Det har jeg erfaret mange gange, at det værste ved klemmer er, når de fjernes og blodet strømer tilbage. Jeg blev løsnet og fik lov at rejse mig, holde en pause og drikke noget vand samt noget kaffe. Hvad der ellers skete i pausen kan jeg ikke huske i detaljer, men Miss L gjorde mig senere opmærksom på at jeg havde gjort rent i et skab på badeværelset. Bortset fra at smerten fra klemmerne forsatte og at erindringen om det voldsomme møde med sneen dukkede op igen og igen.

På et tidspunkt blev jeg beordret op på briksen igen. Nu skulle jeg lægge mig på knæ, i slavestilling. I denne stilling pressede Miss L stille og roligt en butplug op. Det var lidt smertefuldt, men pludseligt var den inde og jeg slappede lidt af igen. Den viste sig hurtigt at være oppusteligt. En fræk fornemmelse, men smertefuld, hvis det ikke går meget langsomt. Jeg havde stadig mine manchetter på og da jeg efter ordre havde lagt mig på ryggen, blev jeg spændt fast til briksen igen. Den tætte blindfold blev trukket ned over øjnene igen. Penisringen med vibrator blev sat på plads og vibratoren blev sat igang igen. Det var enormt frækt og ophidsende, men heldigvis ikke nær så smertefuldt, da jeg slap for klemmerne. Miss L lod mig igen alene. Jeg fornemmede at der gik lang tid - meget lang tid. Det er enormt frækt at ligge længe med smerter, der var til at udholde, mens de dog stadig er så kraftige at opmærksomheden bliver fastholdt ved min pik og nosser. Flere gange gik tankerne på vandring til den frække tur i sneen. Tænk, om jeg var ført derud i hundesnor og hun havde kastet sne på mig, mens jeg lå hjælpeløs i sneen. Nå, så galt gik det ikke. Det var også slemt nok alligevel.

Pludselig blev mine tanker afbrudt. Butpluggen blev pustet mere op. Jeg mærkede nu, at penisringen blev fjernet og noget koldt olieagtigt blev hældt over pik og nosser. En duft af kamfer bredte sig og Miss L begyndte at gnide nosser og pik ind i olien. Hun spillede min pik og sørgede for at kamferen blev gnedet grundigt ind i pikhovedet. Det varmede først og sved derefter voldsomt. Bagefter fik jeg at vide at det var tigerbalsam og så forstod jeg jo godt at det sved meget specielt på pikhovedet. På et tidspunkt blev mine håndledsmanchetter løsnet og jeg blev beordret til at spille pik. mens Miss L masserede nosserne. Jeg har altid synes, det var ydmygende og meget frækt at spille pik, mens nogen så på. Til gengæld er ofte svært for mig at få udløsning i denne situation. Det krævede, at jeg skulle tænke væk fra ydmygelsen og koncentrerer mig om at få udløsningen. Det lykkedes til sidst. Men jeg var kommet til at ryste af kulde. Mine ankelmanchetter blev løsnet fra briksens kæder og blindfoldet fjernet. Efter at være kommet ned fra den høje briks, blev jeg beordret til at tage manchetter og halsbånd af og derefter gå i bad. Jeg nød det varme vand og badeshampooen, der efterhånden gav mig varmen tilbage og fjernede den skarpe lugt af tigerbalsam.


Louise