Kvindesider / Wishes

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

Wishes

"Great minds have purposes,
others have wishes."
Washington Irving
Wishes er min ønskeseddel :-)
 
Ønskeseddel over de af mine inderste fantasier, jeg ønsker, skal blive til virkelighed en dag, når tiden er inde.

Nogle af fantasierne har jeg beskrevet, og andre af mine fantasier mangler jeg stadig at få sat ord på. Jeg vil skrive om mine fantasier efterhånden, som jeg får tid til det, og lysten til at beskrive dem er til stede :-)
Den smukkeste gave:
 
Du stråler af glæde og kærlighed, og du ser mig dybt i øjnene, mens du med kærlig stemme siger:
 
"Du er min kvinde,
og jeg vil have dig helt for mig selv uden at dele dig med andre mænd,
for jeg elsker dig."
Orgasme marathon:
 
En Herre på chatten gav mig idéen med et orgasme marathon. 42,195 orgasmer i træk. Det kan man jo ikke, så lad os bare sige 43 orgasmer, når vi nu er igang :-)
 
Så mange orgasmer ved jeg slet ikke, om jeg kan klare, men jeg har meget lyst til at prøve. Jeg glemmer selv at tælle, når jeg får orgasmer, så jeg vil have brug for en, der kan tælle orgasmerne for mig :-)
 
Jeg forestiller mig, at jeg siger tak, hver gang jeg får orgasme, og manden så tæller på den måde og holder styr på antallet af mine orgasmer ;-)
 
Måske er det en Herre, der giver mig orgasmerne? Måske er det en elsker, der ser på, at jeg onanerer? Måske er det en slave, der er blindfoldet og tæller for mig? Måske er det en gang telefonsex?
 
Jeg ved det ikke, men jeg har lyst til at prøve et orgasme marathon ;-)
Dildogaggen:
 
Slaven er blindfoldet og har hænderne lænket til sit halsbånd, så slaven ikke kan nå ned til sin slavepik. Jeg gagger slaven med min dildogag, og spænder gaggen i nakken på ham. Og så er det tid til, at jeg vil kneppes ;-)
 
Beordrer slaven til at gennemkneppe min liderlige våde dunkende kusse med dildogaggen, mens jeg ligger på alle 4 i sengen, og slaven er på gulvet. Stønner mine orgasmer ud i soveværelset, mens jeg nyder gummipikken i min kusse ;-)
Den uartige pige får smæk:
 
Vi har chattet, mailet og talt i telefon sammen, og du er til blid SM, og du er meget empatisk. Jeg føler mig tryg ved dig. Derfor begynder vores første møde således:

Iført en almindelig lang sort kjole og et sort blindfold ligger jeg på maven på min seng og venter på dig. Du kommer ind ad bagdøren, låser den, trækker de sorte forhæng for døren, går ind i soveværelset, bøjer dig ned og giver mig et kram, mens du klæder dig af.

Nøgen ligger du dig ned i sengen til mig, og du trækker mig blidt ind til dig. Jeg putter mig helt tæt ind til dig, og en sagte stønnen undslipper mine læber, da du begynder at kærtegne mig blidt udenpå kjolen. Med langsomme og rolige bevægelser nusser du mig blidt, mens du kysser mig og siger i et kærligt tonefald søde ord til mig.

Du mærker, jeg slapper af og nyder dig meget. Du bider mig blidt i den ene øreflip og med en stemme fuld af kærlig liderlighed hvisker du i mit øre, at jeg er en meget uartig pige, der skal have smæk nu.

Dine ord sender bølger af lyst og liderlighed igennem hele min store bløde krop, og jeg svarer dig hviskende: Javel Herre.

Stille og roligt sætter du dig op i sengen, mens du spreder mine ben meget. Du beder mig løft mig op, mens du ligger to store puder og en dyne ind under mig, så jeg ligger med bagdelen højt løftet. Du sætter dig mellem mine ben, som du spreder endnu mere, mens du blidt trækker min kjole op, så jeg ligger med vidt spredte ben og den blottede røv lige i vejret.

Blidt begynder du at smække mine balder, mens du med bløde bevægelser kærtegner min kusse, lænd og ryg med din anden hånd. Jeg stønner af nydelse, og jeg kan slet ikke lade være med forventningsfuldt at løfte røven mod din hånd i håb om at få mere. Du opfatter min uudtalte bøn, og du klasker mig lidt hårdere, mens du begynder at fingerkneppe min våde kusse.

Min nydelse bliver større og større, og jeg stønner højere og højere, mens du smækker og fingerknepper mig lidt hårdere. Jeg kommer i en pragtfuld orgasme, som jeg stønner ud i rummet.

Da min vejrtrækning er blevet rolig igen, stopper du og ligger dig ned ved siden af mig og trækker mig helt tæt ind til dig. Du nusser mig blidt, og du giver mig en pause, hvor vi drikker en kold sodavand, og jeg får lov til at ryge en cigaret. I pausen sidder jeg helt tæt op ad dig, så vi kan nusse hinanden.

Da jeg er færdig med at ryge, smiler du til mig og med et frækt glimt i øjnene spørger du mig, om jeg kan være en artig pige nu og ligge helt stille og tage imod, hvad min Herre giver mig? Jeg smiler og svarer, at det tror jeg nok. Du giver mig et kærligt kram, mens du hvisker i mit øre, at hvis jeg ikke kan være lydig og ligge stille, så binder du mig bare....
Louise