Sidste nyt - 2021
 
Mandag den 30. august
HIP HIP HURRRAAAA! 
I dag fylder verdens bedste Emmie 4 år! Hun er blevet fejret lige som hun ønsker, så vi er sikker på at hun får en god dag. 
Det meste af dagen er dog gået med at sove efter at have været med til udstilling hele weekenden. Det var dog kun Vilja som blev stillet. Resultaterne kunne have været bedre, men Julie og Vilja klarede det så godt i ringen og hvilket var en kæmpe succes efter et par uheldige episoder tidligere på året, hvor Vilja har trukket sig fra dommeren. 
 
Tirsdag den 25. maj
Tiden er de seneste måneder gået forrygende stærkt og før vi har set os om, er vi næsten allerede ved at gå ind i sommermånederne. Resultaterne på Viljas røngtenbilleder kom kort tid efter fotograferingen, og det viste sig, at hun var rigtig fin indvendig. Den eneste 'bemærkning' hun er en B-hofte, den anden hofte er en A, albuerne er 0/0, også er hun OCD-fri :-D
Derudover er der kommet gang i udstillingerne igen. Vilja blev i weekenden stillet i hendes første officielle klasse til et skue afholdt af DKK kreds 6. Hun klarede det meste super fint i ringen og fik en super fin kritik, hvilket rakte til en very good og en 3. plads. Den kommende weekend står også i hundenes tegn, når vi skal til vores årlige klubudstilling på Hasmark. 
 
 
Tirsdag den 16. februar
HIP HIP HURRAAAAA! I dag fylder vores skønne Baby Vilja 1 år! Og selvom hun nu er et år, så vil hun stadig være vores lille Baby :D
Vilja er blevet hygget om hele dagen, været på skovtur og har fået okseøre - lige i hendes smag.
På fredag skal hun have taget røngtenbilleder, så vi kan se, hvordan hun er skruet sammen indeni. Vi krydser fingre for at alt er, som det skal være.
 
  
 
Lørdag den 6. februar
I dag er en festdag, for det er nemlig jubilæumsdag i kennel Mittsha :D For 10 år siden kom vores første kuld til verden, som bestod af 4 hanner og 5 tæver. 
Efterfølgende har vi haft to kuld, og vi er glade for at kunne have givet mange familier en ny bedste ven. Dette har også givet nye venskaber for livet, som vi sætter stor pris på.
Tak til alle dem, som har lagt vejen forbi og vist deres interesse for vores kennel og opdræt. Vi er altid åbne overfor at møde nye mennesker - og hvis nogen må have interesse i at blive en del af vores videre rejse med kennel Mittsha, så endelig ikke tøv med at kontakte os :)
 
Lørdag den 9. januar
Vi vil hermed ønske Jer alle et bragende godt og lykkeligt nytår :)
 
Vi er alle her kommet godt igang, og har indtil nu undgået Coronaen... Og alle, både 2-og 4-benede, har det rigtig godt...
Den 19. februar skal Vilja i røntgen så vi kan se hvordan hun er skruet sammen indvendig. Det ser vi frem til med stor spænding.
 
Idag bliver vores C-kuld 7 år gammel... Stort stort tillykke med fødselsdagen til Jer alle, håber I er blevet fejret med maner hos Jeres skønne familier...
 
Nu håber vi bare på at det her Corona show snart er ovre så vi kan komme til udstillings show...
Vi glæder os max til at komme ud og udstille igen..
 
De allerbedste hilsner fra os alle
 
 
Mette og Karsten Hegelund | Voldbyvej 78, Sjelle, 8464 Galten  | Tlf.: 40 55 52 55 | mittsha@gmail.com