Sidste nyt - 2023
Torsdag den 26. september
Bedre sent end aldrig.. 
Vi var i sidste weekend til dobbelt klubudstilling i Nørager, hvor vi havde Frida tilmeldt i juniorklassen for sidste gang. 
Weekenden begyndte allerede fredag eftermiddag for Julie, da hun er blevet en del af Udstillingsudvalget, så der skulle sættes op og gøres klar til nogle fantastiske udstillinger i løbet af weekenden. 
Lørdag morgen drog vi så afsted til udstillingen, og selvom det er længe siden Frida og Julie har været i ringen sammen, så gik det så fint. Frida var ikke helt dommerens type, kunne vi se ift. hvem der endte med at vinde klassen, så det endte med en Very Good, hvilket vi var godt tilfredse med, da der kun var 2 som fik Excellent ud af 8 tilmeldte i klassen.
 
Søndag skulle vise sig at blive en bedre dag, da  dommeren synes bedre om Frida. Så vi endte med en Excellent! I alt havde 6 juniortæver fået excellent, og dommeren tog sin gode tid om at bedømme, hvem de 4 placerede hunde skulle være. To andre blev valgt fra, og der blev byttet rundt på rækkefølgen, så Frida endte med at blive 2. vinder på dagen ud fra 10 tilmeldte!! Vi er SÅ stolte af vores Frække Frida!! 
 
   
 
Vi har haft en fantastisk weekend i Nørager med vores skønne hundevenner. Næste udstilling bliver årets sidste til DBSK's juleudstilling i Strib.  
 
Onsdsag den 30. august
Hurraaaaa! I dag fylder verdens bedste Emmie 6 år! Hun er blevet fejret med alt hvad hun elsker, og har nydt dagen fuldt ud :D. Hun trives og har det fantastisk.


Emmie, 6 år


Det kan dog også være hårdt at holde fødselsdag, så en lur med lillesøster Frida er også helt på sin plads! :)
 

Synkronsovning mellem Emmie og Frida
 

Der vil komme en større opdatering i den nærmeste fremtid, eftersom der ikke er blevet opdateret længe herinde.
 
Mette og Karsten Hegelund | Voldbyvej 78, Sjelle, 8464 Galten  | Tlf.: 40 55 52 55 | mittsha@gmail.com