Sidste nyt - 2018
Torsdag den 31. maj
I lørdags var vi til national udstilling i Aarhus. Emmie stilte for sidste gang i hvalpeklassen og rykkede i går op i juniorklassen.. :-). Da Emmie stadig er i voksefasen, mente dommeren, at hun var for høj bagtil, og dette rakte kun til en lovende denne gang..
Ellers nyder vi det gode vejr, det er meget varmt for Emmie, men hun finder de kølige steder og tager det flot. Vi håber, at I alle også nyder det gode vejr. 
 
Lørdag den 26. maj
STORT STORT TILLYKKE til vores skønne bamser fra vores B-kuld som i dag fylder 6 år. Vi håber, at de alle er blevet fejret fantastisk :-). 
 
 
Lørdag den 12. maj
En fantastisk konfirmation er nu overstået og der er ved at falde ro på igen. Så nu står den i udstillingens tegn :-D
Første udstilling var i torsdags, hvor Berner Sennen Østjylland havde arrangeret et flot skue. Det var første udendørs-udstilling for Emmies vedkommende, og hun skulle lige lære at "bo" i teltet en hel dag. Hun klarede det super godt! Både udenfor og inde i ringen. Emmie skulle op i mod 7 andre tæve-hvalpe. Hun fik en særdeles lovende med en flot kritik.
Og minsandten om hun ikke snuppede 1. pladsen!
Vi er stadig utrolig stolte af vores lille hundehvalp, som ikke længere er så lille ;-).
I "Bedste hvalp"-konkurrencen måtte vi se os slået af han-hvalpen og det blev derfor til en BIM til os...
 
Emmie, 1. vinder i hvalpeklasse
 
Håber, at I alle nyder det skønne sommerlige vejr.
 
Tirsdag den 1. maj
Lang tid siden at der er blevet opdateret. Dette skyldes, at vi har en konfirmation på søndag. Så det har stået på forberedelse til den den sidste månedstid. 
Desværre har vi også overstået en af de mest frygtede dage i vores hundehold... Vores skønne, stædige og smukkeste Carla-sprutfis lukkede øjnene for sidste gang tirsdag den 10. april... Det er stadig ikke til at forstå, at hun ikke længere er her. Vi savner hende UTROLIG MEGET, men samtidig ved vi at hun er et langt bedre sted nu. Hun var blevet mere sløj og kom til dyrlæge for at se, hvor vi stod henne i forhold til hvad der skulle ske i fremtiden. Men hun var mere dårlig end man lige kunne se. Hendes milt var forstørret og hendes lever så heller ikke særlig god ud. Udover det havde hun flere kræftknuder.. Vi håbede, at vi havde hende sommeren over, men det var ikke en mulighed.
Så nu sidder hun sammen med Abby på himlen, som endnu en smuk stjerne og vil for altid være i vores hjerter. 
Emmie er nu den eneste hund, vi har tilbage, det er underligt med kun én hund i huset, men vi er ved at vænne os til det og det samme er Emmie. 
Maj- og juni-måned kommer til at stå på en masse udstillinger, som vi glæder os enormt meget til, da det er længe siden vi sidst har været afsted. Første udstilling bliver et skue på Kristi Himmelfartsdag.
 
Søndag den 1. april
I dag er for os en lidt speciel dag.. Det er i dag præcis 10 år siden at vores Carla sprutfis blev født.
Det er helt vildt som tiden er gået og ikke til at forstå, at hun er blevet så gammel. Hun har givet os sååå mange gode minder, som vi ikke vil være foruden. Samtidig har hun været starten på vores kennel med hele tre kuld. Vi håber på endnu flere gode stunder med hende. Dagen er blevet fejret lige som Carla har ønsket det. 
 
 
Onsdag den 28. marts
Mittsha Carla Carlotta er desværre tom og der bliver ingen hvalpe i denne omgang. Vi vil parre hende i næste løbetid og håber på bedre held denne gang.
 
Mandag den 12. marts
Det er med tårer i øjnene, at jeg skriver denne opdatering.. I torsdag sagde vi farvel til vores egen stjerne Abby.. Hun havde i nogle uger spist mindre end normalt og det blev kun værre.. Derfor tog vi i torsdags hende til dyrlæge, som undersøgte hende og det viste sig, at hun havde flere kræftknuder omkring hendes mave, lunger og spiserør.. Det var den helt rigtige beslutning vi tog, da vi lod hende sove ind torsdag morgen.. Hun er et langt bedre sted nu og ser ned på os som den smukkeste stjerne. Abby var glæden selv og hun efterlader et kæmpe savn i os alle sammen.. Vi vil se tilbage på alle de gode minder, som vi har haft gennem tiden. 
Men...
Derudover kan jeg også fortælle, at kennel Mittsha forhåbentligt igen venter hvalpe. Mittsha Carla Carlotta er blevet parret for to uger siden, så vi krydser alt hvad der kan krydses, for at hun er med hvalpe :-D
 
Tirsdag den 20. februar
De sidste to weekender har igen stået i hundenes tegn. Første weekend var Emmie på hendes første internationale udstilling i Fredericia. Hun klarede hele oplevelsen til UG. Vi var lidt spændte på hvad hun ville sige til alle de mennesker og forskellige hunde, som der kom. Men hun tog det hele i stiv arm, og skulle hilse på hver og en, hunde som mennesker.
Emmie fik særdeles lovende og blev placeret som nummer 2, da dommeren mente, at hendes overlinje kunne være bedre (hun er i voksealderen). 
I weekenden var vi til skue i kreds 7. Her fik Emmie også særdeles lovende og blev igen placeret som nummer 2, da dommeren mente, at hun stadig havde for meget hvalpepels og han kunne ønske, at hun havde længere ben ;-D ;-D. Vi forstår ikke helt dommeren, men lad det nu ligge. Vi tog afsted for øvelsens skyld og hyggens skyld, da der nu venter tre måneders pause hvad angår hundeudstilling for vores vedkommende..
 
Tirsdag den 6. februar
Vildt som tiden flyver afsted! For præcis 7 år siden startede kennel Mittsha for alvor op, da det aller første kuld blev født hos os. Det var en speciel og meget skøn oplevelse, som vi stadig ser tilbage på med et kæmpe smil på læben. 
Desværre har vi i løbet af det sidste år mistet to fra kuldet, men der er stadig 5 skønne bamser tilbage blandt andet vores egen Abby, som nyder livet fuldt ud ;-).
Vi ønsker Jer alle bamser STORT tillykke og en skøn dag. Håber, I er blevet fejret, lige som I har ønsket det :-D
 
Derudover kan vi fortælle, at der i den kommende fremtid er noget meget spændende i vente for vores kennel. Mere info kommer senere...
 
Mandag den 22. januar
Hold nu op for en weekend vi har haft i hundens tegn. Tidlig lørdag morgen drog vi afsted til vores altid festlige dobbelt-udstilling i Nyborg. Vi havde tilmeldt både Emmie og Carla i henholdsvis baby- og veteran-klassen om lørdag. Det var Emmies første udstilling, så vi var meget spændte på, hvordan det ville gå både resultatmæssigt, men specielt også hvordan hun klarede det hele. Man må sige, at hun klarede det hele til UG og nød at være afsted. 
Lørdag fik Emmie særdeles lovende og blev efterfølgende placeret som nummer 2. Carla klarede det også godt, det blev til en excellent, men ingen placering i denne omgang. 
Vi havde valgt, at tilmelde Emmie begge dage - og hun fortsatte, hvor hun slap lørdag. Igen fik hun særdeles lovende, men rykkede et skidt op på skamlen og blev nummer 1! Derudover tog hun også titlen som BEDSTE BABY! Vi er så stolte af vores skønne bamse! 
Til sidst vil vi sige tillykke til alle Jer andre med jeres resultater og stor tak til vores udstillingsudvalg for endnu engang at stille sådan en fantastisk udstilling på benene :-D
 
Emmie med weekendens høst
 
Man bliver træt af at være på udstilling :)
 
Tirsdag den 9. januar
HIP HIP HURRRRRRAAAA!!!
For 4 år siden lå disse skønne bamser i hvalpekassen hjemme ved os. Det er helt vildt at tænke på, at der allerede er gået 4 år, som tiden flyver afsted.
Vi ønsker dem alle en fantastisk dag og håber, at de er blevet fejret med manér! :-D
 
 
Tirsdag den 2. januar
Et nyt år er begyndt. Vi kom stille og roligt igennem julen og nytåret og er klar til et nyt frisk år.

5 shots fra året der gik:

 
 Vi sagde tak for rejsen til Maggie og Maze
 


 Julie blev student
 

 Altid en fest - Hasmark 2017 Nyt familiemedlem - Emmie
 
 
 Carla igen på den officielle hitliste (nr. 27)
 
 
Vi håber, at I alle er kommet godt igennem julen og nytåret. 
 
  
 
 
Mette og Karsten Hegelund | Voldbyvej 78, Sjelle, 8464 Galten  | Tlf.: 86 95 45 54 | mittsha@gmail.com