Sidste nyt / Sidste nyt 2015
Sidste nyt 2015
 
Søndag den 27. december
En herlig Jul er overstået. Maze er kommet til og alle de to- og firbenede har taget godt imod hende. Maze kommer fra kennel Rijkenspark i Holland. Vi er sindssyg glad for hende og hun er mega lækker!!!Søndag den 13. december
Vi har desværre scannet Abby tom, og derfor er der ingen hvalpe til os i det nye år. Både to- og firbende har det ellers godt her hjemme, hvor vi nyder december måned. God 3. søndag i advent til Jer derude :-)

Mandag den 23. november
Abby er den 16./17. november blevet parret med Cano og vi håber på små blypper medio januar 2016.
Mette har gennemført sit EMT kursus på Naturgaarden


Søndag den 4. oktober
Det er ved at være noget tid siden, at vi har fået opdateret hjemmesiden, men det er fordi der ikke sker det store herhjemme hos os. Dog er der sket lidt. Vi har nemlig fået vores første hanhund fra eget opdræt godkendt til avl i DBSK, Mittsha Billy Boomer.

Lørdag den 5. september
Der sker ikke det store herhjemme hos os. På hundefronten venter vi på, at Abby kommer i løbetid, hvor vi derefter vil parre hende igen. Og vi har været så heldige at låne Cano igen, denne gang håber vi på bedre held, da hun desværre resorberede hvalpene i sidste drægtighed.

Lørdag den 4. juli
JUBBIIII!! Vi er så heldige at Abby er drægtig og skal føde medio uge 32. Abby er parret med Tertzo's All You Need Is Love.
Han er valgt pga. hans gode sind/temperament og han er far til vores c-kuld, hvilket der kom nogle fantastiske hvalpe ud af.

Onsdag den 27. maj
Så fik vi endelig resultatet af HD/AD på endnu en af vores hvalpe fra C-kuldet. Carlo har fået B/0, hvilket vi er super glade for! Samtidig er Abby kommet i løbetid, hvor vi har planer om at parre hende, så snart hun er klar til det.

Tirsdag den 26. maj
Hip Hip Hurrra! I dag fylder vores skønne B-kuld 3 år, det er ikke til at forstå at tiden går så stærkt. Vi håber at de bliver lidt ekstra forkælet idag :)

Søndag den 17. maj
Det går stille og roligt til herhjemme ved os. Der sker ikke helt det store. Dog havde vi lige en konfirmation igen igen. Mathilde blev konfirmeret sidste søndag og havde en super dag, som hun fuldt ud nød. Den næste store ting der sker, er vores årlige klubudstilling på Hasmark, som vi alle glæder os til. I år tager vi Abby med i udstillingsringen, også må vi se hvordan det kommer til at gå, da hun mener at det snart er bikinitid ;-). Maggie får lov til at komme med i ringen igen, dog bliver det til veteranparaden, da vi er så heldige at have en "gammel", men stadig frisk hund, hvilket vi selvfølgelig skal vise frem.

Mandag den 27. april
Så fik vi vores første veteran i vores lille hundeflok. Maggie blev 8 år igår, selvom hun stadig er vores lille hundehvalp. Hun trives godt og vi håber på at kunne have hende i mange år endnu.

Torsdag den 23. april
Så fik vi skam 4 på stribe. Endnu en af vores hanner fra C-kuldet er kommet ud med A/0, hvilket vi er super glade for. Det kan næsten ikke blive bedre jo. Vi håber bare at den næste han, som skal fotograferes, kan gøre det lige så godt.

Torsdag den 9. april
Der sker ikke det helt store på hundefronten her hos kennel Mittsha, men C-kuldet blev jo 1 år i januar og der er nu kommet flere resultater på deres albuer og hofter. To af hannerne er begge kommet ud med fine resultater, A/A og 0/0, hvilket vi er super glade for. Nu venter vi bare i spænding på at de restende bamser bliver fotograferet og deres resultater kommer.

Torsdag den 19. febrauar
Lige for tiden sker der ikke så meget her hos os. Men eftersom C-kuldet er fyldt 1 år, så er den første der fra også blevet fotograferet på albuer og hofter. Carla blev i sidste uge fotograferet og kom ud med super gode resultater, A/A og 0/0, hvilket bare er helt fantasktisk!

Fredag den 6. febraur
Så blev det A-kuldets tur til at fylde år. Der er i dag gået 4 år siden at vi fik vores første kuld hvalpe på hele 10 styk. Det er ikke til at fatte at tiden går så stærkt. Vi ønsker herfra Kennel Mittsha STORT TILLYKKE med alle Jeres skønne bamser, som vi håber på kommer til at leve endnu flere år.

Fredag den 9. januar 2014
Så kom vi ind i 2015. Vi kom godt ind i det nye år og ser frem til et godt nyt år. På hundefronten sker der ikke det store endnu, før det går løs til klubudstilling på Hasmark Strand i Juni. Ellers kommer der måske nogle små hvalpeplaner i løbet af året.
Men for præcist et år siden lå der 8 små hvalpe i hvalpekassen hos os. Nemlig vores C-kuld, som idag bliver et år. STORT TILLYKKE med alle Jeres dejlige bamser! Vi håber at de bliver fejret med maner og nusset lidt ekstra om idag.
Samtidig vil vi idag fejre Mette, da hun jo i år 2014, begyndte på endnu en ny uddannelse, og derved var til skriftlig eksamen igår og den mundtlige del idag. Og det klarede hun super godt, og bestod derved hele eksamen. Hun kan nu kalde sig Kranio-Sakral-Terapeut til dyr. Stort tillykke til hende også.

Vi håber at I alle er kommet godt ind i det nye år og får et godt år 2015

Mette og Karsten Hegelund | Voldbyvej 78, Sjelle, 8464 Galten  | Tlf.: 86 95 45 54 | mittsha@gmail.com