Sidste nyt / Sidste nyt 2016
Sidste nyt 2016
 
 
Søndag den 20. november
Fredag aften stod på badning af Carla, da hun skulle shines op til vores årlige juleudstilling i Strib. Lørdag morgen satte vi så kursen mod Fyn, selvom Carla først deltog sidst på dagen i veteranklassen. Og da hun så endelig skulle i ringen, tog hun det meget seriøst, at hun er blevet en ældre dame, som langt fra havde travlt, men luntede stille rundt i ringen. Vi var meget spændte på resultatet, men hun fik excellent, derefter en flot 4. plads MED CK!!! Vi er simpelthen så stolte og glade for vores dejlige "sprutfis"! ;-)
En stor tak skal lyde til Udstillingsudvalget, for endnu en fantastisk udstilling!
Vi håber, at I alle har haft en god weekend


 
Carla og Julie

Fredag den 11. november
I sidste uge fik Maze taget røngtenfoto af hendes hofter og albuer, og i går kom resultatet så. Maze fik A/0, hvilket vi er super glade for! Andet kunne man ikke ønske sig, fantastisk start på weekenden!
God weekend til Jer alle ;-)

Fredag den 2. september
I dag fylder vores flyvende hollænder, Maze, 1 år!!
 
Så stor bliver man på et år

Fredag den 12. august
Så er sommerferien slut, og vi har nydt den i fulde drag. Den startede med vores årlige klubudstilling på Hasmark, hvor vi havde en rigtig god weekend med vores dejlige hundevenner. Et par uger efter gik turen til Harzen i Tyskland, hvor vi havde Maze med os. Hun klarede det til UG, og var både på strøgtur (som tog en del tid, når man har sådan en skøn hund med, som alle vil snakke med ;-)), i mine, kørte i bumletog og var med til udstilling.

 
Maze nyder is på vores strøgtur
 
 
Maze med bjergene i baggrunden
 
Maze i bumletog

Maze var også med på slottet i Wernigerode
 
Onsdag den 26. maj
Hip hip hurrrrrraaaa!! Så blev det B-kuldets tur til at fejre fødselsdag, hele 4 år bliver de i dag! Det er helt vildt, som tiden går, men STORT tillykke med alle de skønne drenge, vi håber at I alle har det godt og bliver fejret med manér :-D

Tirsdag den 26. april
Hurraaaaa! I dag fylder verdens bedste Maggie 9 år!
Maggie, 9 år
Det er slet ikke til at forstå, hvor tiden er blevet af siden vi hentede hende over ved kennel Moon Sister's. Hun trives og har det godt. Selvom hun er ved at have mange år på bagen, håber vi på at have hende i nogle år endnu
Det går ellers meget godt hjemme hos os, der sker ikke det store lige for tiden. Vi satser dog på nogle flere udstillinger i den kommende tid, hvor vi som altid glæder os til at komme ud og hilse på Berner-folket ;-)

Fredag den 1. april
Hip hip hurraaaaa! Så fik vi vores anden veteran i flokken. Smukke mor Carla fylder i dag 8 år! Vi er glade for at have hende endnu og nyder hver dag der går. Hun har det godt og trives herhjemme :-)

Tirsdag den 8. marts
Der sker ikke så meget for tiden her hos os. Maze er lige blevet et halvt år og vokser sig større og større, hun vejer lidt over 27 kg nu. Ellers går det godt med alle de to- og firbenede og nyder det forårsvejr, som der er her en smule ;-)

Søndag den 14. februar
Igår drog vi til DKK's første udstilling i Fredericia. Vi havde tilmeldt Maze i babyklassen, og igen klarede hun det super flot. Vi var en smule nervøse for, hvordan hun skulle klare det, nu hvor hun næsten er klar til at rykke op i hvalpeklassen. Men hun klarede det super flot i ringen, og det endte med SL og en flot 2. plads. Vi er simpelthen så stolte af vores lille stjerne!
 
Maze med dagens resultat
 
 
Lørdag den 6. februar
Så blev det dagen, hvor vores skønne A-kuld fylder 5 år, hvilket også betyder at vi kan fejre 5-års jubilæum her i kennel Mittsha. Vi hører engang imellem fra de "små" babyer, som stadig ser friske og unge ud - det er heller ikke til at se på Abby, at hun er ved at være en "gammel" pige ;-)

Mandag den 25. januar
I weekenden var vi til årets første udstilling i DBSK. Vi havde tilmeldt Maze i babyklassen, som også var hendes første udstilling. Hun klarede det så godt og var super god i ringen. Hun fik en rigtig flot kritik og endte med SL (særdeles lovende) og på en 3. plads ud af 7 tilmeldte babyer. Vi er super stolte af vores lille nye stjerne. Næste gang venter DKK's første udstilling i Fredericia den 13. februar.

Lørdag den 9. januar
Så blev vores dejlige C-kuld 2 år! Stort tillykke til dem alle. Det er ikke til at forstå, at det allerede er 2 år siden vi sad vågne hele natten i hvalpekassen. Vi håber at I alle har det godt og er blevet fejret med manér!

Vi håber at I alle er kommet godt ind i det nye år og får et godt år 2016
Mette og Karsten Hegelund | Voldbyvej 78, Sjelle, 8464 Galten  | Tlf.: 86 95 45 54 | mittsha@gmail.com