Sidste nyt / Sidste nyt 2017
Sidste nyt 2017

Mandag den 30. oktober
Lige for tiden flyver tiden af sted hos os og det er også derfor, at der ikke er blevet opdateret på hjemmesiden længe.
I sidste måned holdte Dansk Berner Sennen Klub avlsbeskrivelsesarrangement, hvor Carla fra vores C-kuld deltog. Hun "bestod prøven" og er dermed godkendt til avl nu. Se evt. mere under "Avlshunde".
Vi håber, at I alle har det godt, to- som firbenet :-)

Torsdag den 10. august
Sommerferien er ovre og hverdagslivet er begyndt igen. I vores sommerferie har vi været en uges tid i Blåvand, hvor vi havde begge hunde med. En dejlig uge med ren afslapning. Sidste weekend i ferien bød på national/speciel-klub udstilling i Odense. Vi havde valgt kun at tilmelde Carla om lørdag. Carla fik excellent og blev nr. 5 i klassen. Selvom sommeren har bydt på meget regn, så havde vi heldigvis en dejlig solskinsdag med masser af hunde-venner, hvor det først begyndte at regne på vej hjem.
Håber, at I alle har nydt Jeres sommer.

Mandag den 3. juli
Tiden er i de sidste par uger fløjet af sted.. Dette skyldes først og fremmest at skolernes sommerferie er begyndt, hvor der her været to dismissioner, Mathilde og Julie, hvilket blandet andet har betydet klargøring til de studenter, som kom forbi i løbet af dagen. Derudover ramlede det sammen med vores årlige klubudstilling på Hasmark, som vi skulle til! Vi havde tilmeldt Carla både lørdag og søndag. Der var seks veteraner tilmeldt begge dage, så vi var meget spændte på om vi kom i "store ring", som kun de fire bedste i klassen deltager i.
Carla klarede det til en excellent begge dage, hvilket vi er super glade for, da begge dommere brugte alle farver der var. Lørdag blev vi placeret som nr. 3 og søndag blev vi nummer 4. Vi er stadige enormt glade for resultaterne og vores gamle tøs ;-)

            Carla og Julie efter lørdagens udstilling

                 Carlas høst efter klubudstilligen
           Den lilla sløjfe er fra veteran-paraden, som                    Carla selvfølgelig også deltog i ;-)

Mandag den 12. juni
I weekenden afholdte DKK deres årlige internationale udstilling i Vejen. Planen var egentlig bare at vi skulle nede og kigge, men vi kunne ikke dy os for ikke at tilmelde vores gamle veteran. Derfor kørte vi søndag morgen til Vejen. Carla klarede det endnu en gang godt, og det endte med en excellent samt en 3. plads :-D
Vi havde en skøn dag med nogle dejlige hundevenner omkring os, og glæder os allerede til næste udstilling om to uger på Hasmark.
Håber, at I alle har haft en skøn weekend

Fredag den 26. maj
HIP HIP HURRAAAAAAA!!!!
I dag fylder vores skønne B-kuld 5 år! Det er ikke til at forstå, at det allerede er 5 år siden, at vi sad og svedte i hvalpekassen og vendte på disse skønne bamser ;-)
Vi håber, at de alle er blevet fejret med manér og masser af "potedask og bamsekram".
                              B-kuldet, 8 uger gammel 

I går var vi til skue i Sabro, hvor vi havde Carla-sprutfis med. Hun klarede det som altid godt i ringen og det endte med excellent samt en 2. plads, hvilket gav en plads i Bedst i køn konkurrencen. Det blev ikke til nogen placering her, men hun endte blandt de 8 sidste. Vi er super glade for resultatet.

Håber, at I alle vil nyde jeres weekend i det skønne vejr :-)

Torsdag den 20. april
Vi var i weekenden taget til Års, da DKK kreds 7 holdte national udstillig. Vi stillede Carla i veteranklassen, hvor hun klarede det så godt. Det blev til en excellent og efterfølgende en 3. plads. Endnu en super god dag i hundens tegn.
Vi håber, I alle har haft en god påske :-D

Lørdag den 1. april
Vores ældste hund i flokken fylder år! Gamle Carla bliver i dag 9 år. Det er ikke til at forstå, at hun er så gammel allerede, men vi nyder hver dag med vores gamle hund :-D


Men men men...

Med glæde følger også sorg.
Vi tog i sidste uge en af de tungeste beslutning længe. Vi måtte desværre lade Maze få fred. Maze havde noget tid før jul fået anfald som mindede om epileptisk anfald, hvilket fortsætte ind i 2017, og selvom hun fik medicin var der intet der hjalp... Hendes adfærd ændrede sig også i løbet af månederne og dyrlægen mente, at hun enten havde fået en hjerneskade eller altid har haft den. Dermed var der ingen anden vej end at lade hende få fred...
Det er et kæmpe tab og vi er fuldstændige knuste, men vi ved, at hun er et langt bedre sted nu og skinner som den smukkeste stjerne på himlen.

Mandag den 6. februar
HIP HIP HURRA!!! I dag fylder vores dejlige A'er 6 år. Det er helt vildt så stærk som tiden er gået, siden vi fik de allerførste hundehvalpe hos os. Abby lever stadig i bedste velgående og virker som om hun kun er 2 år.
Vi håber, alle de andre A'er er blevet ekstra forkælet i dag og må få en del flere år :-)

Søndag den 22. januar
En uge er snart ved at være omme. For os bød det både på glædestårer, men også på en kæmpe sorg.
Vi sagde i tirsdags farvel til vores elskede Maggie.... Maggies lymfeknuder begyndte kort før jul at vokse flere steder på kroppen. Hun fik konstateret lymfekræft og derefter gik det stærkt den forkerte vej. Maggie var stadig den samme glade hund, som vi altid har kendt hende, og var derfor mere syg end hun gav udtryk for - det var derfor ikke en svær beslutning, da hun er et bedre sted nu. Men hold op hvor er det hårdt, og vi savner hende hver eneste dag...
I går var vi taget til Nyborg med vores veteran, Carla. Hun klarede det super godt og løb sig til en flot excellent. Derefter blev hun placeret som nr. 2 ud af 3, hvorefter hun fik CK! Hold nu op vi er stolt af vores gamle "sprutfis"!
 
                           Carla og Julie efter gårsdagens høst ;-)

Vi håber, at I alle har haft en fantastisk uge og får en ny god én :-)

Mandag den 9. januar
HIP HIP HURRRRRA!!! I dag fylder vores skønne C-kuld 3 år. Det er ikke til at forstå at vi for 3 år siden havde siddet oppe hele natten for at sikre at de skønne hunde kom til verden. Vi håber, at alle bamserne har det godt, og bliver forkælet ekstra meget i dag ;-)

Tirsdag den 3. januar
Så blev det år 2017. Vi komme stille og roligt igennem både julen og nytåret, hvor vi var hjemme med alle de vovserne. På hundefronten har vi ikke de store planer for i år, så vi glæder os til at se, hvad året bringer.
Den 21. januar drager vi dog afsted til Nyborg, hvor vi stiller Carla i veteranklassen. Vi glæder os til at se hvordan det går hende denne gang, men håber allermest på en rigtig hyggelig dag blandt andre hundevenner.

Vi håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år og må få et fantastisk 2017 :-D
Mette og Karsten Hegelund | Voldbyvej 78, Sjelle, 8464 Galten  | Tlf.: 86 95 45 54 | mittsha@gmail.com