Forretningsplan2018

Mit WHY

Forretningsplan 2019

En forretning jeg har taget til mig med hjerte og sjæl.

Tilgangen til mennesket; mulighederne for at skabe noget vedvarende for mig, noget der kan gives videre til min familie; topkvalitets produkter; fleksibilitet til at gøre denne forretning som JEG vil det - med SUPPORT fra andre, der har gået vejen selv!

Hvorfor vælger jeg netop sådan en forretningsmodel, ud over de andre ting jeg laver?

Fordi det er muligt! Fordi jeg ALTID har brændt for at hjælpe mennesker med at blive deres egen leder i livet - fordi jeg kan gøre en forskel på så mange måder, og dette er én af dem!

Og fordi jeg ved at denne forretningsmodel ikke er en "blive hurtig rig forretning" - det er absolut noget, der kræver vedholdenhed, en tro på at JEG kan, lukke ørerne for alle dem, der siger det ikke er muligt, og et vedvarende smil på læben, når jeg hører hvor glade mine kunder er for produkterne, og når mine team-medlemmer ikke kan få hænderne ned, i bar jubel over de selvsamme produkter!

Jeg gør dette fordi jeg KAN, fordi jeg vælger at ville mere med mit liv – i dag, i morgen, om 5 år og fremefter!

Hvorfor jeg gør det jeg gør, og hvordan jeg gerne vil have at dit mit skal se om 5 år?

Jeg, Ebbe Lind, har til hensigt at opbygge en sjov og profitabel Network-Marketing virksomhed sideløbende med Dansk LæsePraktik - og at have et fantastisk liv, mens jeg gør det!

Jeg er klar over, at min succes er helt afhængig af min respekt for andre og deres forskelligheder. Jeg ved også, at min evne til at gøre dem stærkere og tilskynde dem til at leve deres eget liv, og skabe deres egen virksomhed på den måde, de selv vælger, er den mest sikre vej til min egen succes, og min hensigt er at støtte dem på den måde, der fungerer bedst for dem.

Jeg er klar over, at kunder er livsnerven i enhver forretning. Jeg har til hensigt at tiltrække en endeløs strøm af ideelle kunder, der er tilfredse kunder og som skaber et gensalg. Jeg ved, at jeg vil tiltrække mine kunder én ad gangen, og efter hver kunde, som jeg hjælper, vil jeg være parat til at tiltrække blot én kunde mere.

Jeg er klar over, at min teampartner-gruppe i sin enkleste form blot er en stærk mur, som jeg agter at udbygge én dag ad gangen, og én mursten ad gangen. Jeg har til hensigt at tiltrække en endeløs strøm af ideelle teampartnere, der er tilfredse kunder og som har et Network-Marketing potentiale, jeg kan videreudvikle på.

Jeg ved, at jeg vil tiltrække mine teampartnere én ad gangen, og efter hver teampartner, som jeg støtter og hjælper med at komme i gang selv, vil jeg være parat til at tiltrække blot én teampartner mere.

Jeg er klar over, at det at bygge mit team handler om at styrke mennesker til at opdage deres eget potentiale og styrke. Ved personligt at tegne nye teampartnere op, og hjælpe dem med så hurtigt som muligt at blive fuldstændig uafhængige, har jeg til hensigt at opbygge en stærk og produktiv gruppe, der vil generere en stadig stigende mængde af salg og spændende aktiviteter. Denne gruppe vil vokse til et foretagende, der overstiger mine vildeste drømme og forventninger.

Jeg er klar over, at ved at være helt autentisk med hvem jeg virkelig er, samt ved at sætte høje standarder i personlig integritet, og med vedholdende og konsekvente aktiviteter i forbindelse med at tale med mennesker, når lejligheden byder sig, vil succes på mine egne vilkår helt sikkert manifestere sig.

Jeg er også klar over, at jeg, til gengæld for min indsats, helt uundgåeligt vil modtage en stadig større månedlig indtægt på 2-4 gange mere, end hvad jeg har brug for som støtte til min livsstil. Jeg ved, at det ikke er et spørgsmål om hvis, men derimod et spørgsmål om hvornår.

Mit første delmål for indkomst er kr. 20.000,- pr. måned. Mit første mål for antallet af aktive teampartnere, som er nødvendige for at opfylde ovennævnte indkomst og position er 2.

Hver måned vil jeg se tilbage på og gennemgå min forretning, for at se, om jeg gør de fremskridt, jeg ønsker. Hvis og når det er hensigtsmæssigt, vil jeg justere min forretningsstrategi i overensstemmelse hermed.

Jeg agter at bygge min forretning i en ånd af sjov, eventyr og fremragende service til andre, og jeg agter at starte i dag!


Viborg, den 20. oktober 2018

Ebbe Lind
Job4You.dk | CVR: 17100173 | Kløvermarksvej 1, 8800 Viborg - Danmark | Tlf.: +45 3020 3515 | nolexia@gmail.com