Dansk   English

Nyheder

16/7-2011: Hvil i fred fantastiske Gamma
Det er ikke længe siden jeg skrev, for at fortælle om Gammas 3 års fødselsdag. Nu må jeg fortælle, at vi alt for længe før tid, har været nødt til at lave en mindeside til hende. Gamma vil altid have en del af vores hjerter og hun vil altid være elsket, men aldrig blive glemt.
18/6-2011: Københavnsvinder Valby
Netop hjemvendt fra DKK udstilling i Valby. Vi havde kun Bravo med og han opførte sig eksemplarisk og så fantastisk ud med Katrine. Bravo vandt juniorklassen med excellent og CK.
Dommeren var Petru Muntean, Rumænien.
"11 months old, good type, good head, correct bite, excellent expression, excellent body structure, compact, rich in substance, correctly angulated, good coat and pigmentation, excellent movement"
 
Tak til alle de søde mopsmennesker for endnu en hyggelig udstilling.
17/6-2011: Gamma 3 år
I dag fejrer vi vores fantastiske Gamma, som fylder 3 år. Gamma er den mest fantastiske mopsprinsesse, som man kan tænke sig. Vi er beærede over, at have Gamma i vores liv- og vi håber og tror at vi vil fejre mange af hendes fødselsdage sammen fremover.
 
Gamma på hendes 3 års fødselsdag
3/6-2011: Sommer, sol og weekend :-)
Så er det weekend- og det skønne vejr opfordrer til hygge i haven. Vi har absolut intet planlagt, men mon ikke det bliver til nogle gode ture med hundene. Tango har fået tjekket patellastatus (med rekvisation, så resultatet er snart at finde på hundeweb.dk) og har heldigvis stadig status 0/0. Han kommer hjem denne weekend og får "damebesøg", så det er vi ret spændte på.
 
I ønskes alle en skøn weekend
 
På billedet ses Bravo til træning hos Katrine, han er nu 11 mdr. gammel og stadig helt igennem fantastisk.
29/5-2011: KSS udstilling i Vejen
I dag blev Salsa og Bravo udstillet i Vejen. Det var Salsas første udstilling og hun klarede sig over al forventning, hun blev ex1 med CK i mellemklassen. Bravo havde en off day, men fik excellent.
På billedet ses Salsa
15/5-2011: Tillykke til Jabba
Tangos kroatiske datter Aboneel Jabba the Hutt (Tangetoppen's Unbeaten Loverboy x Tangetoppen's Zweet Dreams O' Norway) vandt ex1 og CAjC på det serbiske klubshow. Stort tillykke til Jabbas ejere/opdrættere Ruzica og Oliver (www.aboneel.com)
4/5-2011: Endnu et nyt billede+ lidt tekst
Bravo er nu 10 mdr. gammel og derfor er der tilføjet et nyt billede af ham. Der er ændret lidt i teksten på hundenes sider og vores udstationeringsside er kommet på igen.
26/4-2011: Flere nye billeder
Der er kommet nye billeder af Humle (fra Kort kuldet), Pesto og Müsli på deres sider.
 
På billedet ses vores fantastiske lille Müsli, som nu er 9 mdr. gammel.
24/4-2011: Siden opdateret- Tango
Der er kommet nye billeder af vores elskede Tangotrold, som nu er knap 3 år gammel.
18/3-2011: Nyt foto af Bravo
Der er tilføjet et billede af vores skønne Bravo på hans side. Han er nu 8 mdr. og stadig en smuk dreng, så ham er vi meget spændte på.
 
Bravo danser
10/3-2011: Mocca og Gamma er nu pensionister
Både Mocca og Gamma har klaret sig flot i udstillingsringene de seneste år og er sunde og raske, Mocca er desuden mor til et skønt og ikke mindst sundt kuld. Vi har alligevel valgt at pensionere dem begge, så fremover bliver deres vigtigste job, at være højt elskede familiemedlemmer.
 
Både Gamma og Mocca bliver selvfølgelig boende her!! Vi forguder dem begge og vil ikke undvære dem for noget i verden.
5/3-2011: Endelig (lidt) forår
I dag var vejrmæssigt årets første forårsdag, den blev nydt i fulde drag af alle her i huset. Ellers har der ikke været meget at berette, vi har hygget os og samlet energi til at udstillingssæsonen for alvor begynder. Inden længe drager Bravo på ferie, hvor han også vil blive udstillet og det er vi spændte på.
 
På billedet herunder ses Gamma i strålende forårshumør i årets (forhåbentligt!!) sidste sne
12/2-2011: Tangos søn bedste junior
Tangos søn Qupios Ælling deltog i dag på sin første udstilling. I et stort felt blev Ælling bedste junior. Vi er super stolte af den lækre Ælling og ønsker opdrætter og ejere tillykke.
28/1-2011: Siden er opdateret
Der er kommet nye billeder på Pesto, Bravo, Salsa og Müslis sider :-)
 
Herunder ses vores skønne "gamle" og aldeles uundværlige mopsepiger; Mocca, Dudli og Gamma.
26/1-2011: Sne igen 
Jeg havde håbet på, at snekvoten var opbrugt, men nej nu er der kommet sne igen. Müsli og Bravo virker nu ret tilfredse med sneen, her er en lille video af dem der fjoller rundt i haven i dag.
23/1-2011: Müsli er flyttet hjem igen
 
Vi har fået vores skønne Müsli hjem at bo. En scanning af Müsli afslørede at hun har en instabilitet (AAI) i nakken, nu har vi dog fået hende udredt af både danske og udenlandske specialister og vi har al grund til at tro, at hun kan få et langt og lykkeligt liv. Vi har fået det råd af dyrlægerne at have "skavanken" i mente, men lade hende leve et almindeligt hundeliv og ikke bekymre os. Mange tak til Ken Lindeberg (Faxe dyrehospital), KVL og Giessen universitetsklinik.
 
Müsli vil være at finde på udstillinger i løbet af året og jeg vil forsøge at få taget nogle nye billeder af hende. Hun er en skøn lille mopsepige, en tro kopi af sin mor og virkelig i stand til at sætte gang i huset. Det er dejligt at have hende hjemme igen.
1/1-2011: Godt nytår
 
Vi håber at I alle er kommet godt ind i det nye år. Mopserne her i huset tog endnu engang al påstyret med ophøjet sindsro, dejligt med harmoniske og trygge hunde. Alle hundene fik en møsser ved midnat- og sov derefter videre :-)
 
I 2010 har vi i stor stil nydt vores hunde- og taget os tid til at være sammen med dem på deres principper. Det var også året hvor Dudli fik sit første kuld hos os- som også blev det sidste. Resultatet blev Humle & Müsli; Humle flyttede til Ninett i Norge (som i forvejen har Mynte fra os), Müsli flyttede til Lykke, som vi delejer hende med. Begge hvalpe har efterhånden vokset sig store og udvikler sig særdeles positivt.
 
2010 har været et lærerigt år for os, vi har måtte gøre op med os selv, hvad vi kunne stå inde for (og hvem vi kunne stå inde for) og hvad vi ville med vores opdræt. Konklusionen blev at vi ikke vil nøjes- og først og fremmest vil nyde vores hunde som de fantastiske familiemedlemmer de er. Da vi ikke vil lave kuld vi ikke selv beholder fra- og samtidigt ikke vil have flere hunde end at alle trives optimalt... og i øvrigt kan være i vores seng, så begrænser det antallet af kommende kuld.
 
Selvom både Mocca- og Gamma er racetypiske, helt igennem fantastiske og vigtigst af alt sunde, så har vi valgt at de ikke vil blive brugt i avl i fremtiden. Mocca er mor til vores First-kuld og Gamma er ikke brugt i avl- og kommer ikke i avl. Det er ikke for hundenes skyld at de får hvalpe og Mocca & Gamma er sikkert fint tilfredse med "bare" at være højt elskede mopsegrise. Begge 2 bliver selvfølgelig boende her- og er under ingen omstændigheder til salg. Næste mulighed for hvalpe hos Chalant er derfor, hvis Salsa bliver vurderet egnet- og vi synes det er det rigtige. Salsa er kun 1 år gammel, så det bliver selvfølgelig ikke i den nærmeste fremtid. Senere endnu har vi jo Müsli, hvis vi vurderer at hun lever op til vores krav.
 
2011 byder på meget spændende. Vi har jo 3 unge hunde, som skal i gang i udstillingsringen- og sikke dog et år at starte, der er jo afsindigt mange udstillinger at vælge imellem. Så vi håber at se en masse af vores mopsevenner på ringsiden i 2011.
 
Til slut vil vi gerne takke de mest fantastiske hvalpekøbere. Der findes ikke bedre hvalpekøbere end vores og det betyder afsindigt meget for os, at vi stadig er i tæt kontakt med Jer- og ikke mindst at vores små Chalant'er alle har så kærlige hjem!
18-12-2010: Julekort
1000 tak for alle de smukke julekort vi har modtaget igennem den sidste tid. Vi er afsindigt glade og overvældede. Jeg kan ikke finde tid til at få dem lagt på hjemmesiden, men en stor tak skal lyde alligevel. Vi har nu endelig fået udsendt vores eget julekort og håber ikke vi har glemt nogen.
12/12-2010: Bravo BIR baby
Bravo blev BIR baby på juleskuet i Næstved, en fin afslutning på hans babytid, næste gang er han i hvalpeklasse.
5-12-2010: Juleskue i kreds 11
I dag var Bravo og jeg på juleskue i Blåhøj. Bravo blev BIR baby og fik en flot kritik:
"Fremragende 5 mdr. gammel baby, fremragende næseparti og hage, god næsefold, herlig skalle med gode rynker, gode mørke øjne, velplacerede og velbårne knapører, god hals, korrekt skulder og suverænt forbryst, herlig front, fine benstammer, gode poter med sorte negle, god længde i ryggen, velplaceret hale med god krølle, velvinklet bag, super pels og farve, i højeste huld i dag, fremragende bagbens-, side- og frontbevægelser, bevæger sig som en lilleprins i ringen. En hund som når langt"
 
Mange tak til dommer Tina Toft Bergstrøm, som satte pris på vores skønne Bravissimo. Også en tak til Charlotte for hjælp og hyggeligt selskab og ikke mindst kreds 11 for et hyggeligt skue.
28/11-2010: Bravos første udstilling
 
I dag var Bravo på sin første udstilling, han opførte sig helt igennem eksemplarisk. Selvom vi ikke har ekstraordinære resultater, at prale med, så er vi enormt stolte af ham, dette var en god start.
 
I Norge blev der i dag afholdt Nordic Winner 2010, hvor Bravos forældre stod som BIR og BIM og derfor begge har fået titlen Nordic Winner 2010. Vi håber Bravo i fremtiden vil gøre dem kunsten efter :-)
25-11-2010: Vinter
Så blev det vinter og koldt. Vi bruger en masse tid foran brændeovnen i stuen, der findes intet bedre efter en lang og kold gåtur. Hjemmesiden er opdateret med bl.a. nye billeder af Müsli og Bravo. 
 
På billedet ses vores bedårende Bravo

21/11-2010: Müslis første udstilling
I dag var Müsli tilmeldt sin første udstilling; juleskuet i kreds 4. Müsli fik Særdeles Lovende, en superflot kritik og blev BIR baby. Kæmpe stort tillykke (og tak!) til Müslis medejer Lykke Weber, som fremviser Müsli super flot og som passer godt på hende i hverdagen.
17/11-2010: Pesto 1 år
Så afslutter vi stimmen af fødselsdage med Pesto, som i dag fylder 1 år. Utroligt at Pesten allerede er 1 år gammel. Pesto er en fantastisk mops, med en så stor personlighed, at han ikke kan beskrives- han skal opleves. Tak til Marion fra Kennel Winnefall fra vores fantastiske lille manipulerende, opmærksomhedskrævende, larmende og helt igennem uundværlige Pesto.
23/10-2010: Mocca 3 år
I dag kunne vi så fejre endnu en fødselsdag :-) Vores helt igennem fantastiske Mocca fylder 3 år. Mocca er noget helt specielt! Vi elsker alle vores mopser meget højt men Mocca var, ikke bare den første mops men også, den første hund vi fik. Mocca fik os til at forelske os inderligt i denne skønne race og vores liv ændrede sig det sekund hun kom ind i vores liv. Mocca er evigt energisk, altid glad og meget intelligent... eller nok nærmere udspekuleret. Hun får os til at smile mange gange dagligt og hun er fuldstændig uundværlig i vores lille familie. Mocca er mor til vores first-kuld og tidligere udstillet meget, men nu er hun "kun" hyggehund og det job klarer hun perfekt.
 
Kæmpe tillykke til verdens dejligste mopsepige!
17/10-2010: First kuldet 1 år gamle- stort tillykke!
I dag bliver vores 3 skønne mopsepiger fra First-kuldet 1 år!
 
Bella (Chalant First Edition) var vores førstfødte. Bella havde det ikke let de første par uger af sit liv, men heldigvis var (og er) hun en fighter og voksede sig stor og stærk. Bella flyttede til fam. Henriksen i Brøndby, hvor hun lever en fantastisk tilværelse med 2 andre mopser; Kenzo og Sille. Bella har sat gang i det lille hjem og er en selvsikker og aktiv mops. Bella blev udstillet en enkelt gang i hvalpeklasse og fik "særdeles lovende", da hendes ejer ikke har den store interesse i udstilling, valgte han at lade hende holde sin udstillingskarriere som ubesejret :-D. Bella vil nu også nok hellere hygge med sin familie.
 
Mynte (Chalant Drama Queen) blev født som nr. 2. Mynte var ved fødslen den mindste, men det fik hun hurtigt lavet om på. Mynte har hele tiden været en stærk pige, som ville være med i alt. Mynte flyttede til Ninett i Norge. Det første år har Mynte levet som over forkælet enebarn, men i sidste uge blev det ændret; Mynte fik en "lillebror", nemlig vores fantastiske lille Humle (Chalant Ace of Spades). Mynte er udstillet engang i hvalpeklasse med fint resultat og vil blive udstillet igen i fremtiden, hun skal bare lige have lokket sin mor med igen :-D
 
Salsa (Chalant First Sensation) blev født sidst og med bagenden først. Salsa har fra fødslen været den største af de 3 og hun blev også den vi valgte at beholde. Salsa har skabt utrolig stor glæde her i huset, vi har nydt at følge hende fra nyfødt og til den store og frække mopsepige hun er i dag. Salsa har været uheldig først at få en korsbåndsskade og dernæst en øjenskade, derfor er hun ikke udstillet, men det laver vi om på i 2011.
 
Det har været sjovt at kunne følge de 3 tøser det første år. Vi har jo selv begge forældre og derfor har vi kunne genkende mange af de træk/skøre påfund de har arvet fra henholdsvis Tango og Mocca.
 
1000 tak til de mest fantastiske hvalpekøbere!! Vi er ovenud lykkelige over, at det lige er Jer vores elskede hvalpe havnede hos.
12/10-2010: Farvel til Humle
I går rejste vores skønne Humle (Chalant Ace of Spades) med sin nye mor Ninett til Norge. Han fik en varm velkomst af sin nye "søster" Mynte (Chalant First Drama Queen) og vi er ikke i tvivl om, at han ikke kunne have fået bedre hjem. Tak fordi du passer godt på både Humle og Mynte, Ninett :-)
8/10-2010: Bravo 14 uger gammel
Der er nye billeder af Bravo, som nu er 14 uger gammel, på hans side :-)
28/9-2010: Nyt fra os
Bravo (Tangetoppen's Wild Guess) ankommer endelig på fredag, vi vil se om vi kan nå at tilmelde ham november udstillingen i Nyborg. Vi glæder os meget til at få ham hjem. Humle har vi glæde af nogle uger endnu, så vi er godt i gang med at socialisere. Han er en skøn lille fyr og ingen tvivl om, at Ninett får en fantastisk lille hund. På billedet er han en tur i skoven med Salsa og mor Dudli.
19/9-2010: Müsli er flyttet
Müsli er nu flyttet til den familie, som vi delejer hende med. Müsli har taget flytningen i stiv pote og har fået det dejligste nye hjem. Humle bliver her til i midten af oktober, hvor han flytter ind hos Ninett og Mynte (Chalant First Drama Queen) i Norge.
 
 
9/9-2010: Hvalpene 7 uger
Vores fantastiske hvalpe er nu 7 uger gamle. De trives begge 2 og vokser sig store og smukke. Müsli forbliver vi delejere af, men hun flytter til den perfekte familie, når hun bliver 8 uger. Humle flytter til udlandet, men ham har vi fornøjelsen af en månedes tid endnu.
 
Siden er opdateret med nye billeder af hvalpene.
29/8-2010: Rottefangeren Müsli
Må simplethen lige dele denne video af vores hvalp Müsli, som er i gang med sin yndlings aktivitet :-)
 
26/8-2010: Kort kuldet 5 uger gamle
Så blev vores bedårende hvalpe 5 uger gamle. De nyder at rende rundt i stuen og er langsomt ved at blive fravænnet Dudlis mælk. De er begge frygtløse og altid parat til at lave ulykker.
19/8-2010: Så blev hvalpene 4 uger
Tiden flyver afsted; Dudlis små vokser sig store og er allerede 4 uger gamle. De stortrives, spiser godt og nyder at lege med hinanden.
14/8-2010: Ombygning her og der
Müsli (Chalant First Queen of Hearts) fra Dudlis kuld har fået en plads på tæve-siden. Dudlis side er blevet til en pensionistside, da hun fremover hverken vil få hvalpe eller blive udstillet. Fremover skal hun bare nyde sit liv som det passer hende, og det er bestemt velfortjent.
12/8-2010: Hvalpene 3 uger gamle
Så blev vores skønne hvalpe 3 uger gamle. I dag har de for første gang fået fast føde; tartar, som de spiste med stor velbehag :-) Der er kommet lidt nye billeder af dem på deres side.
5/8-2010: Tangos fødselsdag og hvalpene 2 uger
I dag bliver vores skønne Tango 2 år gammel, han fejrer sin fødselsdag hos sin "fodervært" Chevie, som også har fødselsdag i dag! Tillykke til Jer begge 2 :-)
 
Hvalpene er nu 2 uger gamle, de har åbnet deres smukke øjne og er nu mere mobile. Dudli er stadig en fantastisk mor og hvalpene trives.
29/7-2010: Hvalpene 1 uge gamle
I dag er Dudlis skønne hvalpe 1 uge gamle. Alt går bare så fint med dem; de tager godt på og Dudli er en omsorgsfuld mor. Der er kommet billeder af dem begge på kuldets side (som findes via menupunktet hvalpe)
 
26/7-2010: Siden opdateret
Dudli og de 2 hvalpe har det godt og vi håber naturligvis, at den positive udvikling fortsætter. Hvalpene har nu fået navne; temaet for kuldet er spillekort og hvalpene hedder: Chalant Ace of Spades & Chalant Queen of Hearts.
 
En ny planlagt parring er faldet på plads og de nye planer kan ses via hvalpesiden.
 
Også kommer der inden længe en nye hanhund til Kennel Chalant, ham har vi gjort plads til under "Hanner". Mere info om ham senere.
 
Jeg håber I alle har en fantastisk sommer.
22/7-2010: Hvalpe
Efter en lang og kompliceret fødsel blev Dudli i dag mor til 2 hvalpe; 1 stor han og 1 lille tæve. Tæven beholder vi selv og hannen er reserveret. Nu håber vi at de 2 nyeste medlemmer af Chalant-familien klarer sig godt igennem den første og kritiske tid.
28/6-2010: Sommerferie og Dudli
Nu holder vi sommerferie; der er ikke tilmeldt nogen udstillinger, for ferien bliver helliget Dudlis kommende kuld. Dudli tøffer glad rundt og viser sin gravide mave frem, her ses hun på dag 38 :-)
21/6-2010: Dudli er drægtig :-)
Dudli er i dag blevet scannet og den er god nok- Dudli er drægtig. Hun er parret med WW-08, NORDJW-06, DKCH, INTCH, NORDCH, NUCH, SUCH Tangetoppen's Damien Dream O' Norway. Vi er afsindigt glade og nu er der kun tilbage at håbe at resten af drægtigheden og fødslen går vel og der fødes velskabte hvalpe.
Alle hvalpe er reserverede!!
17/6-2010: Gamma 2 år
I dag fylder vores skønne Gamma (Rose Milla) 2 år. Det er utroligt at tænke på, at det kun er 2 år siden vi spændt fulgte med i fødslen og dernæst hvalpenes udvikling... frem til at vi endelig kunne hente vores længe ventede "lillesøster" hjem. Det føles som om, at Gamma har været del af vores liv altid.
 
Gamma er først for nyligt rigtigt begyndt på sin udstillingskarriere, men har allerede nu opnået CAC i både Danmark og Tyskland. Hun er en skøn pige, som er en fornøjelse at have med på udstillinger. I næste løbetid vil hun blive parret og vi har store forventninger Gammas hvalpe.
 
Hvalpe eller ej - udstillinger eller ej; Gamma er fantastisk og vi er afsindigt beærede over, at få lov til at have hende i vores liv.
 
På billedet ses Gamma som hvalp.
11/6-2010: Siden opdateret- Mynte og udstationering
Siden er opdateret med en underside til vores hvalpeside; nemlig med info om udstationering.
 
Der er også kommet et nyt billede af smukke Mynte (Chalant First Drama Queen). Mynte bor hos Ninett i Norge og nyder at lege i vandkanten ligesom far Tango. Mange tak Ninett for det fine foto og 1000 tak fordi du passer godt på Mynte-monsteret.
10/6-2010: Waterwalking
Gamma begyndte til waterwalking på Odense Dyrehospital i dag, fremover skal hun derind 1-2 gange om ugen. Waterwalking er en super måde at opbygge muskler på- og hvis Gamma taber sig lidt er det jo fint :-)
1/6-2010: Tango hvalpe :-)
Tango er blevet far til 2 (1.1)  hvalpe hos kennel Aboneel i Kroatien (www.aboneel.com) mormopsen er Tangetoppens Zweet Dreams O' Norway (Tangetoppens Whiskymelvin x Tangetoppen's Fiola).
 
Et kæmpe stort tillykke til Kennel Aboneel, jeg håber at hvalpene bliver præcis som I håber på!
29/5-2010: Udstilling i Vejen
En fantastisk dag for os i Vejen :-)
 
Dudli blev BIM og fik sit første klubcert. Gamma blev 2. bedste tæve og fik sit første danske cert. En stor tak til dommer Thorbjörn Skaar fra Sverige :-)
23/5-2010: Dudli er parret
Vores smukke Dudli (DKCH, LDS SH-09, LDS SH-10 Indiana) er blevet parret med den fantastiske Damien (WW-08, NORDJW-06, DKCH, INTCH, NORDCH, NUCH, SUCH Tangetoppen's Damien Dream O' Norway). 1000 tak til Damiens ejer Michelle og hans opdrættere på Tangetoppen. Nu er der bare tilbage at krydse fingre og håbe på hvalpe om 2 måneders tid :-)
Herunder ses Damien:
22/5-2010: Siden opdateret- Pesto
Der er nye billeder af Pesto, som nu er 6 mdr. gammel.
15/5-2010: Siden opdateret
Hvor bliver foråret af?? Nå men jeg har brugt regnvejrsdagen på at opdatere siden rundt omkring; bla. med nyt billede af Gamma, som nu er knap 2 år.
8/5-2010: Udstilling i Kropp 
I dag deltog Dudli og Gamma i CAC udstillingen i Kropp, Tyskland. Gamma vandt mellemklassen og fik sit første cert. Dudli gentog sidste års succes og blev BIM, fik cert og titlen; "Landessieger Schleswig-Holstein 2010"
 
Mange tak til dommer Bozena Ovesna, Tjekkiet.
19/4-2010: First kuldet
Vores "First" kuld er nu 6 måneder gamle. Alle 3 mopsepiger stortrives; Salsa her hos os, Mynte i Norge og Bella på Sjælland. 1000 tak til verdens mest fantastiske hvalpekøbere!!
 
Billedet er af Salsa (Chalant First Sensation) 6 mdr. gammel
13/4-2010: FORÅR!!! Og siden er opdateret
Så er foråret endelig kommet- og det nyder vi alle her i huset. Mange dage kan havedøren stå åben og hundene bruger tid på at slikke sol på terassen eller holde øje med fuglene. Nu har vi også mulighed for at komme på gode udflugter igen og det glæder vi os over.
 
Der er lavet let forårsrengøring på hjemmesiden, der er rettet lidt rundt omkring og tilføjet en side med Tangos kuld. Den kan ses her
 
 
5/4-2010: Tango hvalpe
Vi er enormt stolte og glade; Tango er blevet far til 2 små hanhvalpe hos Kennel Qupios- www.qupios.com . Mor til kuldet er Carisma vom Sachsen Adel (datter af Sheffields Soldier of Fortune). Det er de første drenge vi ser fra Tango, så dem er vi afsindigt spændte på at følge!!
28/3-2010: Udstillinger, hvalpe osv.
Det må være på tide med en opdatering. Sidste weekend blev Gamma ex. 1 i mellemklasse på KSS udstillingen i Gørlev ved dommer Gariella Runge fra Tyskland. Denne weekend har Dudli været i Luxemborg med Bitta. Konkurrencen var hård med 61 mopser tilmeldt, så vi er meget tilfredse med excellent 3 i championklassen.
 
Der er små Tangohvalpe på vej, som burde se dagens lys i løbet af påsken. Dette venter vi med spænding på. Han får også fornemt udenlandsk besøg i påsken og det er vi naturligvis ligeså spændte på. Grundet Tangos popularitet har vi valgt ikke længere at udbyde ham til danske tæver, vi har jo matadoravlsgrænsen og jeg ønsker selv at bruge ham i fremtiden. Derfor vil han fremover kun parre et meget begrænset antal udenlandske tæver!
24/2-2010: Tango er flyttet og Myntes blog
Vi har i længere tid spekuleret på om det var det bedste at udstationere Tango. Da det perfekte hjem så tilfældigt dukkede op, valgte vi at lade Tango blive forkælet enebarn. Det har været en afsindigt svær beslutning, men vi tror at det er det bedste for Tango. Han er stadig ejet af os og indgår i vores avlsplaner, men deler nu liv, lejlighed og seng med Chevie i København. 1000 tak til Chevie fordi du tager dig så godt af vores alles yndlings tosse.
 
Chalant First Drama Queen har fået sin egen blog, som kan ses her:
 
21/2-2010: Dudli i Norge
Dudli deltog i CACIB udstillingen i Bø, Norge i dag. Der var hård konkurrence, så vi er tilfredse med at Dudli blev excellent2 i åben klasse tæve. Tak til Bitta som havde hende med.
 
15/2-2010: Myntes første udstilling
I dag var smukke Mynte (Chalant First Drama Queen) på sin første udstilling. 1000 tak til Ninett som passer så godt på hende. Hendes kritik kan læses her:
 
Dommer: Frode Jevne
"Feminin og søt tispe av utmerket type og helhet. Feminint hode og uttrykk. Tilstrekkelig markert hake. Velplasserte øyne. Gode rynker. Meget god hals og overlinje. Velansatt hale. Tilstrekkelig vinglet. Velutviklet. Beveger seg med herlig entusiasme og herlig temperament. Velvist. "
5/2-2010 Gammas sundhedsundersøgelse
I dag blev Gamma testet for både generaliseret demodicose og patella-luxation. Resultatet blev at hun er fri for generaliseret demodicose og har patella status 0/0. Så det kunne ikke være bedre. Resultaterne vil kunne ses på www.hundeweb.dk i løbet af et par uger :-)
 
31/1-2010 Udstilling i Fredericia
Vi havde tilmeldt Gamma til DKK's int. udstilling i Fredericia i dag. Vores skønne pige vandt sin klasse med excellent og blev 4. bedste tæve, så vi er glade og stolte!
 
28/1-2010 Pesto og siden opdateret
Vi har den fornøjelse at byde velkommen til vores nye hanhund Lord Otis of Winnefall kaldet Pesto. Siden er opdateret rundt omkring :-)
2/1-2010 Godt Nytår
2009 har været et begivenhedsrigt år for os; Tango blev Estonian JuniorWinner ved dommer Hans Van der Berg på udstillingen i Tallinn i Estlland. Dudli blev i april Landessieger Schleswig-Holstein på udstillingen i Kropp Tyskland og dagen efter blev hun BIR på udstillingen i Hedensted. Í august fik Dudli så sit 3. cert og blev dermed Dansk Champion!
 
I oktober åbenede en hel ny verden sig for os; vi fik vores første kuld; 3 vidunderlige tæver. Salsa (Chalant First Sensation) har vi selv beholdt og de andre 2 flyttede til fantastiske hjem! 1000 tak til vores dejlige hvalpekøbere, som gjorde afskeden meget nemmere. Vi glæder os til at følge hvalpene i fremtiden!
 
Vi ønsker alle et godt nytår og håber at 2010 bliver et fantastisk år for os alle :-)
tine@chalant.dk