NEMO tilbyder

Mit arbejde med dyr er funderet i en profesionel træneruddannelse i både kat og hund. Jeg arbejder tålmodigt, venligt og respektfuld med både hunde og katte efter positive træningsmetoder.

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har spørgsmål om NEMOs tilbud på nemokat@email.dk eller 3066 0283

Jeg mellem Skive og Viborg, men jeg holder gerne foredrag og kurser andre steder også.
 
NEMO tilbyder:
 
- Adfærdsbehandlinger af katte og hunde
- Henvisninger til andre uddannede adfærdsterapeuter i hele Danmark
- Kurser, foredrag om hunde og katte
- Kattetræning (hold og enetimer)
- Hundetræning (hold og enetimer)
- Vejledning før køb af hund/kat
- Gratis mailrådgivning vedrørende mindre problemer
ADFÆRDSBEHANDLINGER:
 

En adfærdsbehandling er en helhedsorienteret løsning på forskellige adfærdsproblemer hos katte og hunde.

En problemadfærd kan være en normaladfærd, som er uhåndterbar af forskellige årsager. Det er dig som dyrets ejer, der definerer, hvornår en adfærd er et problem i dagligdagen.

En adfærdsbehandling består af en hjemmekonsultation, hvor du får viden om din kats adfærd og træningsredskaber til at håndtere og ændre den uønskede adfærd.  Adfærdsbehandleren ser på dit dyrs adfærd samt forholdet mellem dig og dyret.

En hjemmekonsultation tager cirka 2-4 timer alt afhængig af problemets omfang.

Under hjemmekonsultationen snakker vi problemet igennem, og jeg danner mig et helhedsindtryk af dit dyrs hverdag. Nogle gange er det nødvendigt, at jeg ser problemadfærden. 

Efter besøget modtager du et individuelt og nøje sammensat terapiprogram, tilpasset specielt til dig og dit dyr. Programmet er din træningsmanual til et bedre samliv i balance. 

I en adfærdsbehandling er det min rolle at klæde dig på med viden og redskaber til selv at løse problemet. Herefter ligger ansvaret for træningen i dine hænder.

Efter behov kan opfølgende hjemmekonsultation og revidering af terapiprogram aftales. Dette vil kunne tillægges en mindre pris, som aftales.

Jeg har som adfærdsbehandlere tavshedspligt. Jeg kan dog anvende dele deraf i undervisning eller til foredrag, men det sker altid med din godkendelse og/eller i absolut anonymiseret form.

Du er altid velkommende til at kontakte mig med spørgsmål i forbindelse med behandling og træning. Konsultationer over telefon og mail er gratis. Hvis du sender mig en mail, så oplys hvor i Danmark du bor, fortæl kort om problemet, hvad der er forsøgt og beskriv katten eller hunden. Jeg kan ikke rådgive dig uden denne viden.

Enetimer:
Individuelle og private træningssessioner varer en time og kan planlægges ud fra dine ønsker.

Under de individuelle træningssessioner vil der være mulighed for at arbejde specifikt med eventuelle problemer eller anden målrettet træning med dyret. Jeg kommer også gerne og viser dig, hvordan du kommer i gang med at klikkertræne din kat eller hund.

Træningen kan foregå i eget hjem, på min træningsplads eller i skiftende miljøer, alt efter dit ønske og behov. 

 

Helle Lenschow | - Danmark | Tlf.: 3066 0283 | nemokat@email.dk