Andre projekter

Et nyt projekt jeg er gået igang med, er at lave affiliate sider i sverige og USA.
Rygstrækker.dk nyt produkt til at lindre smerter i ryggen og lænden. 
vægtveste.dk er et glimrende træningsredskab til den daglige træning såsom styrketræning med kropvægt eller løb.
Massagegun.dk endnu en hjemmeside om de populære massagepistoler. 
Massagepistoler.dk er blevet et kæmpe hit, og der er mange som køber dem. Det er et super spændende markedet, som er i kæmpe udvikling. 
Jeg har fornyligt lavet et projekt om massagepistoler, som har gået rigtig godt, og derfor har jeg også udvidet med en hjemmeside om massagestole. 
Jeg købt et domæne, der omhandler kryptovaluta, og som jeg har store forventninger til. Jeg synes personligt selv at kryptovaluta markedet er utrolig spændende.
I min fritid cykler jeg meget, og dermed interesserer jeg mig meget for cykeludstyr og hvad der ellers hører til dette. Jeg har dermed lavet en hjemmeside om cykelholder, hvor jeg guider til at finde den bedste cykelholder. 
Jeg har også et hobby projekt om bilsyn, som jeg startede på baggrund af jeg skulle havde synes min egen bil, hvor jeg fandt ud af der kan være stor forskel i prisen på bilsyn. Denne hjemmeside er dermed lavet for at give den normale dansker bedre priser på bilsyn. 
Jeg har sammen med min kæreste et projekt om ridestøvler, hvor vi beskriver de forskellige ridestøvler og anmelder dem. Jeg står for alt det tekniske på sitet, og hun står for at skrive indhold og lave anmeldelser på ridestøvlerne.
Jeg har en del rejsesites, hvor jeg skriver om Gran Canaria og de Kanariske øer. Disse sites er bygget på egen erfaring til disse destinationer. Du kan finde min blog om Gran Canaria her og du kan finde min blog om de kanarariske øer her
En hjemmeside om vægtløftersko, hvor jeg selv anbefaler en vægtløftersko fra adidas. Jeg anbefaler denne vægtløftningssko, fra Adidas fordi jeg mener det er helt klart den bedste på markedet på nuværende tidspunkt
Køb og salg af mc platform, hvor du gratis og uforpligtende kan sætte din motorcykel tilsalg. Platformen er utrolig brugervenlig og du kan nemt sætte din motorcykel til salg på få minutter. 
Onlinebloggen.dk er en hjemmeside, der samler de bedste hjemmeside builder, og giver anmeldelser af dem. 
 
Horsylife.dk er en hjemmeside der samler priserne fra forskellige hesteforhandler, og hjælper forbrugerne med at finde den bedste pris.