OUT OF THE BOX

Kommunikation, samarbejde, trivsel og innovation

Et kursusforløb eller et skæddersyet forløb på din arbejdsplads?

 

Personlig udvikling

- åbne kurser

 

  • Innovation, kreativitet, idé-generering, nysgerrig efter at udforske "nye logikker" , tankesæt og paradigmer - og få mere ud af dét, der er - uden at presse citronerne og dig selv helt i bund, se under: Out Of The Box Thinking

  • Find også inspiration fra DJØF Sommeruniversitet, og sommerskoler, hvor vi har designet udviklingssporet "Out Of The Box Thinking" og samlet mange inspirerende indlægsholdere for at give deres bud på fremtidens vækststrategier og potentialer. 

 

Organisatorisk Løft

- interne kurser og skræddersyede forløb

 Søger I input til et organisatorisk løft, så har vi mange års erfaring med at skræddersy forløb - og trænede konsulenter, som vil elske, at få lov til at situationstilpasse programmer og udvælge trænere efter jeres konkrete behov.
 
Vi har også god erfaring med at etablere de åbne kursusforløb, som interne kurser i større virksomheder og organisationer.
 
Kontakt os på mail,kontaktformularen eller telefon 33 32 00 67, og lad os sammen vurdere næste relevante skridt derfra. Vi er tilpas nysgerrige til at holde briefing møder uden beregning.
OUT OF THE BOX | FREMTIDSFABRIKKEN, JESSENS MOLE 11, 5700 SVENDBORG  | Tlf.: +45 33 32 00 67 | KONTAKT@OUT-OF-THE-BOX.DK