Hvem er vi? / Else Qualmann, Kirsten Krogh Jensen, Søs Egelind, Janne Wind
 

Kirsten Krogh, Else Qualmann og gode folk

Ledelse, læring, performance og kreativitet.

Out Of The Box har i 20 år haft stor glæde af at arbejde med ledelse, læring, performance og kreativitet.

Vores programmer kombinerer anerkendte værktøjer fra traditionelle ledertræningsprogrammer med teknikker fra improvisationens verden med henblik på at fremme individer og gruppers tiltræknings-, gennemslags- og idékraft.

Al undervisning foregår som en kombination af teori, praktiske øvelser og perspektivering i forhold til dagligdagen.

Netværksorganisation som stiller op med dem, som passer til opgaven

Vi er en netværksorganisation, hvor grundstammen består af Kirsten Krogh Jensen og Else Qualmann.

Kirsten Krogh Jensen er cand.negot. med overbygning i ledelse fra EME, Strasbourg og med speciale i organisatorisk læring og udvikling. Hun har været tilknyttet Den Kreative Alliance (Under DPU), der arbejder med at skabe ny teori og teknikker i forhold til, hvordan kunstneriske processer meningsfuldt kan implementeres i erhvervsmæssige og organisatoriske sammenhænge. Desuden har hun en fortid som projektleder og konsulent på nogle af landets førende krreative bureauer: Grey A/S og Saatchi & Saatchi samt Konsulenthuset Future Lab Business Consulting A/S. Kirsten er underviser på Djøf Efteruddannelse på kurserne "Effektiv kommunikation og Personlig stil", "Out Of The Box Thinking", "Styrke og Motivation i Karrieren" samt "Styrk din Facilitering".

 

Else Qualmann er skuespiller, instruktør, performancecoach og underviser i kommunikation, læring og performance. Hun er tilknyttet Det Kongelige Teater og har i over 25 år arbejdet med at se potentialer og få dem frem i individer og grupper. Else er gentagne gange over de sidste 8 år blevet udråbt som en af Danmarks dygtigste foredragsholdere, tilknyttet Athenas og Speakers Club. Og er desuden fast underviser på Djøf efteruddannelse. P.t. på kurserne "Effektiv kommunikation og Personlig stil", "Performer", "Master Performer" og "Innovativ Lean".

 

Specifikt fokus på krop, performance og improvisationskunsten

Når vi ønsker flere instruktører til stede, så alle bliver hørt og får personligt feed-back,-  eller når vi selv er optaget andet steds, har vi et frugtbart og solidt samarbejde med skuespiller Søs Egelind, Kirsten Lehfeldt og Lisbeth Holt Jørgensen, som en del af vores underviser team. Alle er trænede i vores koncepter og yderst kompetente og opmærksomme undervisere.

 

Særligt fokus på stemme 

I forbindelse med stemmetræning individuelt og på vores forløb, har vi et fast samarbejde med stemmetræner og sanglærer Janne Wind. Janne evner i særligt grad at arbejde dynamisk og professionelt i erhvervslivet med dette erhvervsmæssigt utraditionelle område - med stor relevans.

De store Innovationsprocesser og kreative workshops

Når vi skal holde store kreative workshops med et hav af idéer genereret på kort tid eller facilitere andre omfattende kreative workshops, har vi stor glæde af at samarbejde med AltforKreativ A/S. De er absolut markedsledende inden for kreative værktøj, store innovations processer og visuelle strategier. 

 
OUT OF THE BOX | Work2Gether - Tinghusgade 43, 5700 Svendborg  | Tlf.: +45 20 42 02 17 | KONTAKT@OUT-OF-THE-BOX.DK