Hvem er vi? / Else, Kirsten, Søs & co.

Kvinder med et kald

Ledelse, kommunikation, performance, effektivitet og trivsel.

Out Of The Box har siden 2000 haft stor glæde af at arbejde med ledelse, kommunikation, performance, effektivitet og trivsel i erhvervslivet.

Vi tilbyder workshops, kursusdage, træningsforløb, foredrag og coaching af ledere og medarbejdere. Individuelt eller i grupper og afdelinger.

Vores programmer kombinerer anerkendte værktøjer fra traditionelle ledertræningsprogrammer med teknikker fra improvisationens verden med henblik på at fremme ledere og medarbejderes tiltræknings-, gennemslags- og idékraft.

Al undervisning foregår som en kombination af teori, praktiske øvelser og perspektivering i forhold til dagligdagen.

Vi afholder åbne kurser, på små eksklusive hold, i samarbejde med Djøfs Kurser og Uddannelse. 

 

Else, Kirsten og Søs & co.

Vi er en netværksorganisation, hvor grundstammen består af Else Qualmann, Kirsten Krogh Jensen og Søs Egelind.

Else Qualmann er skuespiller, instruktør, performancecoach og underviser i kommunikation, læring og performance. Hun har været tilknyttet som underviser på Det Kongelige Teater inden for træning af improvisation. Har i over 30 år arbejdet med at se potentialer i mennesker og at få det bedste frem i hver enkelt. Else er gentagne gange blevet udråbt som en af Danmarks dygtigste foredragsholdere ( Athenas og Speakers Club.) og været tilknyttet som ekstern underviser for DJØFs Kurser og Uddannelser siden 2004.

 

Kirsten Krogh Jensen er cand.negot. med overbygning i ledelse fra EME, Strasbourg og med speciale i organisatorisk læring og udvikling. Har i over 25 år arbejdet med adfærdsdesign, personlig performance og psykologiske faktorer for personlig og organisatorisk udvikling. Hun har en fortid på nogle af landets førende bureauer: Grey A/S, Saatchi & Saatchi samt Future Lab Business Consulting A/S og været tilknyttet som ekstern underviser for DJØFs Kurser og Uddannelser siden 2004.

 

Søs Egelind er uddannet skuespiller fra Århus Teaters Elveskoler i 1084 og efter snart 40 år på de skrå brædder ved hun noget om at stå foran et puplikum for kommunikerer via krop, stemme ogtilstedeværelse. I sin rolle som underviser trækker hun på sine mange års erfaring som instruktør og skuespiller, og får med grin, leg, engagement og eftertænksomhed bidraget til at forløse kursisternes potentiale.

 

Specifikt fokus på stemme og det talte ord

Vi har et fast samarbejde med Lisbeth Holt Jørgensen som en del af vores underviser team. Lisbeth er uddannet skuespiller og cand. mag. i audiologopædi og retorik. Som skuespiller var Lisbeth tilknyttet Det Kongelige Teater og fast underviser på Det Kongelige Ledelsesakedemi.Hun er selvstændig voice coach og kommunikationtræner og har udgivet bogen "Vi er alle talere" på Djøfs forlag, i 2022. 

 

 

 
OUT OF THE BOX | Fremtidsfabrikken - Jessens Mole 11, 5700 Svendborg  | Tlf.: +45 21 93 19 47 | KONTAKT@OUT-OF-THE-BOX.DK