Om NECRODEMIC:

(Billedet ovenover er fra den nye version. Scroll ned hvis det ikke kommer frem)
 
 
Zombiesagaen blev noget mere omfattende end jeg fra starten havde regnet med.
Den består af 5 bind, men faktisk kan man uafhængigt læse forhistorien til bøgerne i PSYKONAUTEN og møde Meyer i KAFKALATTE.
 
Jeg har forsøgt at beskrive en verden i opløsning og for hvert bind udvikle historien. Det sværeste var naturligvis at undgå gentagelser, eller at afsløre for meget for tidligt. Derfor blev bøgerne ikke skrevet i kronologisk rækkefølge og da det hele ender på godt 2000 sider, håber jeg at læserne bære over med den lange produktionstid. Det var vigtigt at både lave et (ud fra forudsætningerne) realistisk set-up, samt både at gøre det spændende og overraskende.
 
Jeg har skrevet en del andre historier mellem hvert bind, for netop ikke at ende med at koge suppe på samme ben. Nederst i blokken her, kan man se en tidslinje over de vigtigste begivenheder i Necrodemic-sagaen, samt danne et overblik over hvordan titlerne hænger sammen (Klik for stort bill).
 
De gode nyheder er at jeg er godt i gang med at skrive sidste bind lige nu!
Desuden er hele serien blevet stammet op, fået afstemt detaljer samt fået nye kapitler og opdaterede, ensartede omslag. Udover det kommer der også to ekstra noveller i Necropolis og de øvrige bøger får alle en grafisk forhistorie, samt nye illustrationer.
Det er med andre ord blevet en helt ny og sammenhængende læseoplevelse.
Jeg har truffet aftale med forlaget VALETA om en gen/ny-udgivelse af hele serien og projektet påbegyndes i løbet af 2016!
----------
NECRODEMIC TIMELINE

Necrodemic-sagaen

Zombie-sagaen NECRODEMIC.

Du kan klikke på billederne og scroll ned, for forstørrelser eller på tekstblokkene nedenunder for at læse referat, anmeldelser og uddrag. 
 
Følg serien på Facebook: https://www.facebook.com/Necrodemic
 
Det sidste bind er ved at blive skrevet netop nu, og hele serien er blevet omskrevet og bliver genudgivet som een, sammenhængende fortælling, med helt nye afsnit, illustrationer og omslag af forlaget Valeta.
Første bog "Necropolis", udkom 1/12/16 og her kan du se det både de nye og tidligere omslag.
 
 
 
NECROPOLIS /De levende døde
Ni sammenhængende noveller der beskriver hvordan Smitten opstod og verden brød sammen:
Symptom: Hvad var det som i virkeligheden vakte de døde til live?
Infektion: Vi følger en flok unge rødder der oplever de første døde genopstå.
Udbrud: Gadeoptøjer bryder ud og en deling rådvilde soldater må søge tilflugt i et supermarked.
Spredning: Samfundets spidser forsøger at lægge en strategi og omfanget af katastrofen begynder at tegne sig.
Epidemi: På et hospital kæmper lægerne mod stadig flere smittede og det bliver ikke lettere da militæret ankommer og kræver "nødvendighed før medlidenhed".
Pandemi: Evakuering af storbyerne har været mildt sagt problematisk, for hvor skal man flygte hen? En enlig beboer er tilbage og nu dukker de første røverbander op.
Svøben: Modangrebet mod de levende døde ihverksættes og novellen er lavet som tegneserie.
Den Sidste March: Det endelige slag mod zombierne forberedes.
Necrodemic: Konturerne af et nyt samfund begyder at tegne sig, men er mennesket i virkeligheden værre end zombierne?
Udover det, indeholder bogen også Timeline, persongalleri, ordforklaring samt en tidslinje for Meyer-dynastiet og fede illustrationer.
 
CASTRA DAMNATORUM / Camp 41
De oprindelige to bøger (Camp 41-1.-2. del) er nu blevet slået sammen til et enkelt bind. Historien foregår simultant med Necropolis, mellem novellerne Spredning og Epidemi.

CAMP 41: Reservatet
Camp 41, del 1: I flygtningelejeren bliver der stadig færrer recurser og desperationen blandt de indespærrede vokser. Zomierne nærmer sig og hjælpen kommer ikke. Der bliver ingået sære alliancer bag pigtråden og langt de fleste er sig selv nærmest.
 
CAMP 41: Heksehammeren
Camp 41, del 2: Føden i lejeren slipper op og et mystisk søskendepar gør deres enter. Religiøst vanvid truer og diciplin erstattes af lovløshed. Zombierne har omringet lejeren og snart sker de første mord.
REQUIEM
Samfundet er brudt sammen og de få overlevende efter zombiemarchen har forskanset sig på befæstede farme. Man forsøger at genstarte en tilværelse med landbrug og handel, men pludselig går rygterne om at Svøben er på vej. På Fergusonfarmen tager man kampen op mod hundrevis af levende døde, men andre kræfter lurer på sidelinjen.

PAX IMMORTALIS
Efter kampen på Fergusonfarmen står det klart at der er andre overlevende. Hemmelige samfund er dukket op, og måske er magthaverne slet intresseret ikke i at udrydde zombierne.