Jeg var pænt dårlig stavende i skolen, grænsende til ordblindhed og har stadig et pokkers hyr med bogstavsammensætninger. Men jeg har altid godt kunne li projekter af enhver tænkelig art, samt at fortælle røverhistorier. 
 
Flere venner & bekendte fablede altid stolpe op og stolpe ned om at skrive en bog men det blev ligesom aldrig til noget og til sidst satte jeg mig for at gøre forsøget. 
3 år og 700 håndskrevne sider blev det til og så betalte jeg en studerende for at skrive den ind på computer for mig. Jeg var vældig begejstret og sendte den til Gyldendal hvorpå jeg fik det mest sønderlemmende afslag i verdenshistorien.
 
Heldigvis sendte jeg den til en andet forlag og Tellus påtog sig udgivelsen. Bogen blev vældig godt modtaget og søreme om to ældre herre fra Det Danske Kriminalakademi ikke kom hen til mig på bogmessen samme år og oplyste mig at den var blevet indstillet til Glasnøgleprisen, som Peter Høeg dog vandt med Frk Smilla. Pokkers.
 
Jeg havde faktsk ingen ide om at fortsætte skriveriet, men en dag sad en veninde og fumlede med nogle papire og bukkede dem til en lille figur. Jeg syntes det lignede en mund og begyndte at spekulere over hvorfor alle pattedyr egentlig var symeteriske, og kradsede nogle sporatiske noter ned om tredelte væsner og før jeg vidste af det var Jagtmarken i gang and the rest is history.
 
Men egetlig er jeg vel ret beset tegner. 
Exit folkeskolen uden at have noget overhovedet at takke institionen for, lodseddelssælger, i boder på gøjl, rejseliv til Østen & omegn og ved hjælp af lidt moderat psykologisk pres ansættelse på et reklamebureau. Der var jeg tre år før det var tid at gå freelance og siden har jeg lavet alverdens besynderlige ting, lige fra at male på firma- & forretningsvægge, motorcykler & styrthjelme, arbejdet på dukkefilm som modelbygger, udviklet brætspil for DR, fandt ud hvordan man lavede special effekts som masker og sår, har været med på spillefilm og fotoshoot, samt lavet en umanerlig masse bodypaint rundt om i hele verden.
 
Jeg har været svineheldig, men knageme også slidt og taget de chancer der bød sig. På et tidspunkt gav jeg fanden i kreativitet og tog arbejde som bartender i halvandet år, og ligesom da jeg solgte lodseddler elskede jeg det og troede faktisk ikke jeg ville begynde at hverken tegne eller skrive igen.
 
Men man kan ikke fornægte sin natur og nu er jeg atter tilbage i den kreative legestue.
 
Som selvstændig pukler man hårdere end almindeligt, det tager til tider hårdt på de mentale kræfter, og jeg skal da ærligt erkende at alle mine vældigt hårdt indtjente penge går stadig mest af alt til flybiletter. Jeg elsker at rejse og har skrevet et par bøger om mine ture.
 
Jeg tegner & skriver på livet løs, men forsøger at holde mig det vigtigste mål for øje: Nemig at der er et liv før døden og at jeg helst vil nå at opleve det hele.
 
Venlige mennesker har skrevet lidt om mig og mine romaner HER: Gæstebog, CV og Links og man kan også finde mig på Facebook
 
 
Patrick Leis
 

Patrick Leis/sideoversigt

Jeg har opdelt hjemmesiden i kategorier med undermenuer, da jeg skriver en bunke forskellige ting.
(Husk at du altid kan se forstørrelser når du klikker på billederne, men på nogle af siderne skal du scrolle ned!)
--------------------------------
 
Hvad sker der lige nu, hvad kommer der til at ske?
 
Artikler om danske horrorforfattere og udgivelser
 
Skriv gerne en ros & ris-hilsen, kik på link til danske horrorforfattere mv og læs lidt om hvad jeg har bedrevet af literære unoder gennem tiden..
 
Mine gysere og Sci-fi romaner
 
5-binds zombiefortælling 
 
Delvist selvbiografiske rejseeventyr og guidebog til Indien
Jeg har skrevet en del artikler om mine vildeste rejseeventyr som kan læses her.
 
Labyrintbøger, juleeventyr, fotoromaner og afsindige abekattestreger
 
Bodypaint (fagbog)
Step-by-step bog om mine bodypaints
 
Jeg har både fået udgivet egen novellesamling, samt bidraget med historier til mange antologier
 
Jeg har lavet en del småtegneserier hvoraf et par stykker er blevet udgivet i forskellige sammenhænge
 
Udover at skrive lever jeg af at tegne og har illustreret utallige bogomslag samt inside-illustrationer for andre forfattere
 
Jeg er ivrig deltager af samfundsdebat i form af læserbreve & kronikker og har samlet såvel publiserede som kasserede indlæg her
 
----------------------------------------------------------------------------------------
SAGT OM PATRICK LEIS’ BØGER:

PAX IMMORTALIS - “... En krig hvor ingen er fredet, og man derfor som læser heller ikke kan vide sig sikker på hvem der overlever.” - sleazehound.dk

REQUIEM - “... Effektiv thriller, hvor man føres fra den ene begivenhed til den næste, uden at få tid til at trække vejret.” - www.gyseren.dk

NÅR MØRKET KOMMER - “... har en helt forrygende slutning, som bestemt ikke er for sarte sjæle.” - sleazehound.dk

NECROPOLIS - “En yderst saftig zombie-roman der sender sin læser langt ned i et mareridt af levende døde.” - Fyens Stiftstidende

JAGTMARKEN - “... uhyre effektivt skrevet og spændingen holder hele vejen.” Bibliotekernes lektørudtalelse

IMITATOR - “God horroragtig science-fiktion med troværdige personer.” B.T., 6 stjerner
 
Da jeg også lever af at tegne og lave bodypaint /special effects, har jeg hele tre hjemmesider.
Denne er omkring mit forfatterskab, men vil du se