Læs hele anmeldelsen på Portalen VoresEgedal.dk

 

"På et par timer har Pia lært mig mere om mig selv, end jeg har lært på de 42 år jeg har kendt mig", konstaterer Jens efter sin første coachingsession.

Lederseminar for Berendsen A/S

Jeg var så heldig at have Pia Kokholm som underviser på et Lederseminar om de 9 GODE TYPER lørdag d. 12. november 2016.
Det var bestemt en super fantastisk oplevelse, hvor jeg lærte meget om mig selv. Både om mine gode sider, men bestemt også mine mindre gode sider. Det var nyt at få sat ord på, sig selv og på en eller anden måde, gjorde det mig tryg i mig selv og at det er ok at være mig.
Pia er en super kompetent og rigtig dygtig underviser. Hun har en fantastisk stemme og jeg tog mig selv i at være helt opslugt af kurset i al den tid det varede.
Jeg har kun de fineste anbefaleringer at give Pia Kokholm, og håber, at jeg meget snart får lov til at deltage på et af Pia´s kurser igen.

Mange hilsner
Christina June Mortensen
Berendsen, Hillerød

Maral fik kortlagt sin profil

 
 

TEAMUDVIKLING HOS BUZZANOVA

 
 
Medarbejderne hos BUZZANOVA kick-startede deres firmafest med et inspirationsforedrag om de 9 Gode Typer - det kom der mange nye indsigter og gode grin ud af.
Deres direktør var særligt inspireret af den positive effekt, der opstår når teamet lærer at skabe balance mellem de tre intelligenser - Et frø blev sået ...
 

Pia skaber dyb tillid!

"Jeg ved ikke hvad det er Pia gør, men hun får skabt en relation, der er så tillidsfuld at vi glemmer hun er ekstern konsulent", udtaler Mette K. Brøndsted, manager i Danske Bank efter et lederseminar.
PIA KOKHOLM | CVR: 34011206 | Villa Blide, Tvendagervej 15, 2750 Ballerup  | Tlf.: 23651414 | mail@piakokholm.dk