K
  

Marlenka Cekanka

Marlenka var i højløb onsdag d. 17-8-2011. Jeg havde en aftale, med Anette Kadla Nielsen om parring, når tiden kom. Jeg ringede til hende kunne komme kl. 16 så var hun hjemme.

Jeg kørte så mod Haderslev, Elias Anettes hanhund og Marlenka, var glade for hinanden, forsøgte at parre flere gange i haven, han var godt inde og Marlenka var villig, men svulme kuglerne blev udenfor, så sæden spildtes på græsset, der stod han længe, var tilsyneladende for træt der efter, for det blev ikke til andet end lidt leg.

Det var ellers meningen jeg skulle køre hjem om aftenen, men fik et værelse i nærheden, da Anette ikke ville have tæver i løbetid inden døre da hun havde 4 hanhunde. Anette kom senere med Elias men det blev ikke til noget.

Næste morgen kom Anette igen med Elias, men heller ikke denne gang skete der noget.

Jeg kørte så mod Roskilde, spiste morgen mad på et cafeteria lidt der fra, og så hjem.

Hjemme ringede jeg til Birgit i Gedser, om jeg kunne komme til hendes han Florian, men hun havde været på arbejde hele ugen, var træt, og skulle gøre rent først, så jeg kunne først komme fredag efter middag.

Jeg ringede så til Line, vi blev enige om at det skulle være snart, medens Marlenka var villig, så der blev ringet til Anna i Åsa, jeg kunne bare komme var svaret, så jeg pakkede sengetøj, toalettaske og lidt hundemad, dem der havde set til mine andre hunde, ville gerne fortsætte, så jeg kørte mod Gøteborg. Det gik så stærkt at jeg glemte alt om hunde pas og ormekur, heldigvis var der ingen toldere. Glemte også at ringe til Birgit Undskyld.

Ankommet til Åsa skulle jeg med Peter til Gøteborg, der boede deres Gary hos en damefrisør. Den lille Gary og Marlenka var hurtige, de hang sammen næsten med det samme, Peter tog dem op i favnen det varede 12 min. Så kørte vi mod Åsa igen, det var sengetid.

Næste morgen tog vi igen ind til Gary, denne gang varede det 17 min. Så til Åsa vi spiste lunch og afregnede. Jeg kørte så mod Roskilde i øsende regnvejr, det stilnede af ved Helsingborg, det var tørvejr i Danmark.

Mine 3 andre hunde og katten var lykkelige da vi kom hjem.

 

                                              
        .Marlenka blev parret 18-8  og 19-8-2011, i Gøtteborg med Garry Agaricus
                                                  fra kennel Grippen.
 
               Marlenka blev skannet d. 21-9-2011 der blev set 3 små fostre.
            Så nu venter vi spændt på fødselen der forventes 20-21-10 2011.
Britta Væversted Jensen