Om kunstneren

Mine malerier opstår ved en lang, legende proces. Jeg udforsker forskellige teknikker, materialer og farver. Ved at eksperimentere opstår nye udtryk. Processen er for mig det vigtigste - ofte er et maleri længe undervejs. Jeg er glad for at arbejde med stærke farver, tilfører effekter og tilføjer tekster der giver mening for mig. Mine malerier består af mange lag, noget giver dybde og andet forbliver en hemmelighed mellem mig og lærredet.

Jeg har altid beskæftiget mig med noget kreativt. Legen med lærred og maling er blevet til en passion, som er blevet stærkere gennem de senere år. Nysgerrigheden for at lære nye teknikker er altid til stede. Jeg deltager løbende i kurser hos udvalgte, inspirerende kunstnere. Indtil nu har jeg snust til mixed media, ikonopbygning, popart og serigrafi. Jeg gør brug af disse kreative metoder, forsøger at skabe min egen stil og kunstneriske identitet.

Inspirationen til mine værker kan opstå overalt, i pudsige øjeblikke og besynderlige situationer. Nogle ting virker fint på læredet - andet må ofres til fordel for nye ideer.

Den kunstneriske skabelsesproces mod det endelige værk, er ofte langvarig og i en stadig udvikling.