Ravfestival '18 / Bag om Ravfestival-Vejers
 
Vi er en solid gruppe af frivillige fra Grundejerforeningen Vejers Strand, der siden 2015 har afholdt Ravfestival her i Vejers. Susanne og Bodil sætter programmet op og Vejers venner sørger for alle de mange praktiske opgaver. Vi ønsker at lave en festival for fællesskabet, som bringer folk fra nær og fjern sammen. En festival som hylder ravet og på flere planer skaber muligheder for at komme til at sanse, røre og lære meget mere om dette fantastiske materiale.
 
Vejers er en lille hyggelig strand-by omgivet af en Nordeuropas største militære øvelsesområde mod syd og øst, Vesterhavet mod vest og sandstrand mod nord. Et rigtig smukt bevaret vestkyst miljø, som gennem tiden har facineret og betaget mange. Stranden ved Vejers er et godt sted at samle rav, og mange professioneller kommer kørende både dag og nat for at lede efter rav på stranden. Vi vil gerne dele vores store glæde og fascination for den lille strand-by og for ravet med andre.
 
 
 
Siden beskyttes af Creative Comment/ CC BY-NC-ND 4.0. Indhold må under ingen omstændigheder kopieres, ændres eller bruges uden at kontakte klubben.